- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sedacım çok geçmiş olsun bebeğin eski sağlığına inşallah bir an önce kavuşur bu arada içime kurt düştü minik atamda çok kusuyor dr çok emdiğinden dedi ama yinede senin bu anlattıklarından sonra pek tatmin etmedi beni Hepimizin bebeğine Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
canım tüylerim diken diken ve şok bir halde okudum yazını..epeydir yoktum ben senin ameliyat olayını da bilmiyorum henüz yazından anladım..geçmiş olsun ikinize de ..Allah acil şifalar versin ve kimsenin bebeğine göstermesin ....damar yolu ulmak çok zor bebklerde bizde MR çekilirken yaşadık canım..için parçalanıyor..Bir daha ihtiyaç olmasın inşallah sedacım...şimdi nasıl?teşhis belli mi?
Canım besin zehirlenmesi heralde bizimkisi rota virüs olsaymış bu kadar ucuz kurtulamazmışız, doktor iyiki getirmişsiniz bebeğin durumu çok kötüydü bura geldiğinizde dedi.Off ya hatırlamak bile istemiyorum o damar buamayışlarını:1no2:, bu olay olduktan sonra sen aklıma geldin, aç bırakmak zorunda kalmıştı bebeğini mr için, ne zor dedim, sende çok üzülmüşsündür tahmin ediyorum.
Bende apandisit ameliyatı oldum
gelmiş gecmşlolsun inşallah.allahım senn bebeğini ve bütün bebekleri korusun esirgesin...çok zor zamanllar.ama artık iidir inşallah nazlı bebek?susuz kalldığı için falan demişsin bu neden olmus?hani 6 ay su bile yoktu