Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, bugün öğlen doktora gidicektik, randevumu almıştım, annem geldi hava çok soğuk seda kusmada ishal de yok istersen bir ara doktoru belki gelmeyin der dedi, bende şansımı kullandım aradım doktoru anlattım, nazlım daha iyi hafif hafif gülmeye de başladı, ishal de olmadı dedim. Artık ishal olur mu dedim 48 saati tamamlasın dedi. Gelmeyin o zaman bugün dedi, bugün az da olsa sütümü içti biberondan çok şükür allahıma .Allah dermansız dert vermesin, benim bebeğim iyileşiyor allah bebeği iyileşmeyen annelere sabır versin, şifa versin. Eşim grip olmuş, şimdi kara kara düşünüyorum onu nasıl uzak tutucam nazlımdan diye...
Bu arada merak edenler olmuş, rota virüs sadece dışkıdan tahlil edilebiliyor, nazlımda yeteri kadar beslenemediği için hala kakasını yapmadı.Bu yüzden tahlil yaptıramadık. Bizimkisi daha çok zehirlenme gibi durmaya başladı, milupa akıllı kutu almıştım, 1 hafta önce açmıştım mutfakta duruyordu, herkes mutfakta bozulmuştur o diyor. Mama kullananlar mamayı nerede muhafaza ediyorsunuz?