Çocuk Hastalıkları Bebeğim çok(mu) uyuyo ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

AZRA2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
71
1
86
İstanbul
2.5 aylık bebeğimi doyurup 1'de yatırıyorum hiç uyanmadan sabah 9 hatta 10'a kadar mışıl mışıl uyuyo. Aslında tabikide uyumasından çok memnunum :) ama bazen sanki çok uyudu acıktı diye düşünüyorum bazende uyandırmaya kıyamıyorum nasıl olsa acıkınca uyanır diyorum. Sizce gece uyandırıp tekrar karnını doyurmalımıyım yoksa uyanmasınımı beklemeliyim ? Sizler geceleri nasıl yapıyosunuz ?

masallah yaa benımkı gece uyanıyr .sabah ezanından sonrada sık sık kalkıyo.anlamadım ben nasıl bebek bu

Kilo alımında problem olmadığından eminim cnm çünkü her ay alması 1 kg alması gerekirken 1.5 kiloya yakın alıyo. Her sabah ve gece yatmadan kakasını düzenli yapıyo. Babası çok uykucudur e bende kendimi bildim bileli doğum yapana kadar çok uykucuydum bize çekti bebeğim heralde :)

gece emmek için uyanmaması bana garip geldi biraz benim kızımda gece o saatlerde yatıp sabah 11 e kadar falan uyur ama gece 3 saat arayla emmek ister tam uyanmaz ama mızmızlanır bende hemen emziririm uykusunda emer yani

hava aydınlanınca bizimki asla uyumuyo bu yüzden 8de yatırıyorum 3 kere falan kalkıyo 6ya kadar
ne şanslısın

canım açıkırsa ağlayacağı için uyandırma ben ce benım afacan gece üç sefer kalkıyor emmeye.

biz anneler adına şanslısın.çünkü uykusuzluk gerçekten çok zor ve yorucu.yinede en azından 3 saatte bir uyksuunda dahi olsa emzirmeye çalış.çünkü bazen bebeklerin şekeri düşebilirmiş buda sorun olabilr.her ihtimale karşı sen yinede dr görüş.bakalım dr ne diyecek.

benim kızmda ikbuçuk aylık bazen aynı şekilde uyuyor ama her zaman değil ben uynadırmıyorum gece çünkü uyandırrısan huysuzluk ediyor zaten kendi uyandığında acıktığını biliyor ve ağlıyor ama bu olay gece birden sonra yatarsa oluyor erken yatarsa tabiki gece uyanıyorbirde benim kızızm birde yatınca sabah 6 daa kalkar emer tekrara yatar

2,5 aylık bebiş sabaha kadar deliksiz uyuyor inanamıyorum ne güzel ya,çok kıskandım valla:)benim oğluşum yaşına girecek nerdeyse,zırt bırt uyanıyor gece deli oluyorum.bir sırrı varsa söyleyin allah aşkına:))

benim kızımda 2 de yatıyor gece 6da kalkıyor emiyor uyuyor 8 de gene kalkıyor.uyku muyku yok yane dogru dürüst

bir ara öyle uyanmazlar,sonra birden bire uyanmaya başlayabilir :)
dr lar uykunun önemli oldugunu söylüyor.
biraz uzun siznki hakkaten.maşallah diyelim de.

sakın uyandırıp düzeneni bozma, uyku da beslenme kadar önemli
kilo da alıyormuş sorun yok o zaman
2. aydan sonra böyle uzun uyumaya başlıyorlar, 6. ay civarında tekrar sapıtıyorlar, biz de de öyle oldu
maşallah bebişine

ablamın doktoru 2-3 saatte bir emzirmesini soylemisti sanırım.yanılıo olabilirim. ama bence dr ye sorun

ben ce 1 kere uyandır ve emzir bune böyle 8, 9 saat açlıktan bahsediyoruz benim kızımda 2,5 aylıkken çok uyumaya başladı ama 5 saat sonra kendi uyanıyor ve emim tekrar uyuyordu yazık günah be kızma ama aylık kontrolünde sadece 500gr aldığını görürüsen hiç şaşırma bence benim öyle oldu çünkü gerçi her bebek aynı olmaz ama bebek bebektir yaniiiii

bence uyuyan bebeğin uyandırılmasında bir mantık yok..
her bebek aynı değildir ama benimki mesela uyurken asla emmiyor.
kendi isteği dışında uyandırılınca da yine emmiyor..

hem ben okudum ki bu aylarda 10 saate kadar aralıksız uyuyabilir bebekler deniyordu.
benimki de 6-7 saat uyur en az aralıksız.
ben hiç uyandırmadım şimdiye kadar.
kilo alması da normal çok şükür...

ya benim de oğlum 9buçukta yatıyo sonra 12-12buçukta emmeye kalkıyo sonra da saat başı kalkıyo kah emmek istiyo kah öyle boş boş ağlıyo , sabaha kadar mahvoluyorum resmen uyuduğumu anlamıyorum ((( sonra da bütün gün ruh gibi geziyorum
sen şanslıymışsın maşallah diyelim kilo almasında da problem yoksa bence bırak uyusun yaawwww

bugün dr. gittim öksürüğünden dolayı kilosuna da baktırdım gayet iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…