• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğim cinsiyetini göstermiyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Asmnsbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
3
0
1
38
Merhaba bayanlar 18+4gebeyim doktorum ilk cinsiyet tahminini 12 haftalıkken yaptı ve %70 kız dedi 16 haftalıkken gittiğimde %80erkek dedi ama kordon bacaklarının arasında ve yanılma payımız var dedi. Bugün baska bir doktora gittim ve oda cok net değil ama %90erkek dedi fakat internetten yaptıgım bütün testlerde bebeğim kız cıkıyordu çin takvimi yüzük testi karbonat testi ve cesitli belirtiler hepsi kız oldugunu gösteriyordu. Simdi neye inanmalıyım sasırdım kafam cok karıstı sizler bebek cinsiyetini göstermediği zaman neler yaptınız yada bu gelenksel testlerden yapıpta cinsiyet tahmini tutanlar oldumu

Canım bence doktorun dediği doğrudur.. çin takvimi felan her zaman tutmuyor

Ayrintili usgye girecekmisin. Orda kesin belli olur. Takvim yontemlerle bence inanma . Cogunda dogru cikmiyor.

Dün tekrar doktora gittim girmemi söyledi kalp kapakcıkları tam olusmamış gibi duruyor dedi. Yani suan cinsiyetten daha önemli bir sorun kendini gösterdi

Merhaba 13+5 hamileyim bebeğim kendini göstermiyor yA arkası dönük yA bacaklarını bükmüş içime erkek doğuyor kız istiyorum tabikide sağlıklısı ALLAH ANNELİK ÖZLEMİ ÇEKEN HERKESE NASİP ETSİN İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI DOLDURSUN

[
29.haftadayım bi hafta önceye kadar göstermediği için kız dediler sonra kız dediler ama ben tereddütteyim erkek hissediyorum hep karnım kızımın hamileliğindeki gibi değil birazda gittiğim doktorumda ilgi az hemen bakıp kaldırıyor kilosunu bile ölçemiyoruz diyo makinesi net değil yanılma olabilirmi sizce cok karışık kafam yaşayan varmı yanılma

Hlya55, 9 dakika önce Şikayet Et

Back