bebegim cildirmis gibi cok uzuluyorum

Bemce çocuk doktoruna danışın belki de o sizi çocuk psikiyatrına yönlendirir bu kadar eziyet etmeden bi yol gösterir kim bilir. Ama çok zor olsa gerek yaşadığınız. Bende emziriyorum daha küçük ama bizde mi böyle oluruz diye ürktüm bi an çünkü benimki de çok düşkün

Emzirmeyi birden birakmamalisiniz. Yavas ve alistirarak olmali.
Gunde kac kere emiyorsa gece ya da gunduz farketmez yemek ogunu gibi dusunun. Bir ogun atlayarak emzirmelisiniz.
Onu emzireceginiz yerleri kisitlamalisiniz. Ornegin odasi varsa sadece bu odada emzirebilirim gibi ya da bu koltukta vs.
Ozellikle bu donemde daha cok fiziksel temas kurun ona buyudugu icin emzirmeyi birakacaginizi anlayacagi dilde anlatin. Buyumenin guzel olumlu birsey oldugunu ona hissettirin.
Ve son kez beslenme ihtiyacinda esinizin evde oldugu zamanlar onun bunu yapmasini soyleyin. Bunu yaparak cocuga bi sure sonra babasinin onun beslenmesiyle ilgilendigini hissettirmis olacaksiniz. Babasıyla da boyle bir gecmisi olmadigi icin emmekten uzaklasacaktir. Bu asamalari tutarli bir sekilde uygularsaniz sonuca ulasacaginiza inaniyorum.

Bırakmak için hazır değil demekki.
Tedavinizi erteleme şansınız varsa erteleyin.
Zaten yapabileceğiniz en kötü şeyi yapmissiniz, o kadar aglatip ustune meme vermissiniz. Çocukta bunu öğrenmiş. Artık biliyor ki çatlayana kadar ağlarsa o meme gelecek.
Ara verin. Unutması lazım. 15 gün-1 ay sonra tekrar denersiniz.

Diger sayfalari okumamistim cok gecmis olsun Rabbim sifanizi versin. Cocugun emmesi sadece aclik hissini doyurdugu bir etkinlik degildir sizinle kurdugu manevi bir bağ var. Bu yuzden bu kadar zorlaniyorlar. Yukarida yazdiklarimi uygularsaniz o da siz de yipranmadan bu sureci atlatirsiniz. Bir de şu var " cocuklar ile kaybedeceginiz bir savasa asla girmeyin" denir. Kazandiginda uyguladigi metotlar ne ise bir sonrasinda arttirarak aynisini yapar. Kararli olun ve dedigim gibi ogun atlayarak yapin bunu.

Dün konunu okumuştum bugün internette bir şey görünce gelip yazmak istedim. Beynimde tümör var yazmıştın da florürlü diş macunları büyümesine sebep oluyormuş, bunu okuyunca gelip yazmak istedim.

Oğlum2 buçuk yaşında8 aylık bir çocuk gibi emiyor du. Eksiden nefret eder. Sirke sürdüm tiksindi. Gece 2 günde bir emzirdim o uyurken sislikler yok olsun diye. Sizde gece sirke sürdüğünüz gogusunuzu verin ama isiklar açik olsun. Tiksinecektir. Arkasindan hemen biberon verin.

Lütfen bebeginizi sutten kesmek icin tiksinmesini saglicak ya da onu psikolojik olarak olumsuz etkilicek seyleri denemeyin.
Sutten kesmenin bir cok yontemi var.
Bebekken sutten kesme,tuvalet egitimi vs gibi seylerde uygulanan yanlis davranislar ilerde cocugunuzun baska davranislarla bunu size geri dondermesine neden olacaktir.
Kati tuvalet egitimi alan ogrencim suan 5 yasinda ve kakasini bile altina yapiyor. Konusabiliyor ama ne kendi tuvalete gidildiginde bunu tuvalete yapiyor ne de bundan rahatsiz oluyor.

Cocugun emmesi sizinle kurdugu duygusal bir bagdir. Bu bagi bu gibi olumsuz yontemler kullanarak biraktirmak ilerde olumsuz seylere neden olabilir.

Bipolar bir annenin çocuğu olmak kolay değil..bebekler annelerinin birer uzantısıdır ve sizin tüm hislerinizi olduğu gibi hissederler..o yüzden ben çocuğun bu kendine zarar verme falan davranışlarına hiç şaşırmadım..ilacınıza başlayın ve ömür boyu sakın doktor izni olmadan kesmeyin

Cocugun emmesi sizinle kurdugu duygusal bir bagdir. Bu bagi bu gibi olumsuz yontemler kullanarak biraktirmak ilerde olumsuz seylere neden olabilir.
Yorumlarin icin tesekurler baya ilgilenmissin zaten asamali olarak kesmek daha saglikli diye oyle yapiyim dedim gunduz rahat birakti gecede sorun var gece 4 kez emmeye kalkiyordu bunu once 3 e sonra 2 ye dusurmekti hedefim ama asil yanlis bu oldu bi uyandiginda verip digerinde vermemem delirtti onu..cok hircinlasti dun gece hic vermedim sabaha kadar hic uyumadi simdi uyuyor cok bitkin
Ilaclarima devam edebilmem icin mecbur kesiyorum esasinda hic hazir degilim kesmek benide cok etkiledi duygusal bosluga firsat vermemek icin surekli oynuyorum gezdiriyorum insallah atlatiriz bu sureci

Zaten ilaclarimi aliyorum hic kesmedim ki..beyin tumoruyle ilgili farkli ilaclara baslicaz onun icin sutten kesmek istiyorum tedavimide ilaclarimida aksatmam zaten

Zaten ilaclarimi aliyorum hic kesmedim ki..beyin tumoruyle ilgili farkli ilaclara baslicaz onun icin sutten kesmek istiyorum tedavimide ilaclarimida aksatmam zaten

Siz bir ara hep şikayet topicleri açtınız ve herkes üstünüze geldi..tabiki bipolar olduğunuzu bilseydi insanlar gelmezdi sanıyorum.depresyon evresinde hissettiklerinizi yazmışsınız ,şimdi düşündüğümde..yani siz kötü bir anne falan asla değilsiniz en başta onu bilin..eşinizde size hiç yardımcı olmuyor ayrıca..aksatmadığınız sürece herşey iyiye gidecektir merak etmeyin,tümör içinde geçmiş olsun

Esiniz bu konu da size yardimci oliyor mu?
Beslenmesini ona yonlendirirseniz bi sure sonra bu duruma alisir.

Tesekkur ediyorum evet bazen baska bi ben geliyor bi atak gibi boyle bambaska biri oluyorum sabirsuz sibirli bagiran birden normale donup pisman oluyorum e hal boyle olunca cocuklarimida benide olumsuz etkiliyordu su siralar cok daha iyiyim evet konularumda baya yuklenmislerdi ama benim anlatim hatamdan da kaynakliydi hayirlisi olsun bakalim yorum icin tekrar tesekkurler kotu biri oldugumu dusunmuyorum sadece yetersiz yalniz ve sevgisizlik temel sorun e bide saglik sorunlari etklenince.....

Esiniz bu konu da size yardimci oliyor mu?
Beslenmesini ona yonlendirirseniz bi sure sonra bu duruma alisir.
Esim cocuklara cok ilgili ama gece yardimci olamiyor cunku gece kizima babasi yaklasinca kendini ati ativeriyor illede beni istiyor aslinda cocuklara cok sabirli aksam o sallar uyutur sofrada filan esim yedirir ama gece durum degisiyo esim yine kalkiyor ama kizim onu istemiyor iyice hirslaniyor

memenize acaba böyle cocuga zararlı olmayacak ama tiksindirecek bir şey mi sürseniz

Sadece sizin anlattiklariniza gore degerlendirebildigim icin bulundugunuz ilde pedegog var ise gitmenizi tavsiye ederim. Cunku bebeginiz anlattiginiza gore fazla hircin ve bunun nedenleri vardir. Sadece yüzeysel olarak bakamayiz çocukların davranislarina.
Umarim bu surecteki hissettikleri onda olumsuz izler birakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…