- 20 Ocak 2016
- 2.305
- 4.726
- 133
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
bebeğim olmayınca en fazla bu kadarı aklıma geliyo :)Aboo çok acımasız bir fikir :)
Bırakmak için hazır değil demekki.Bende surdum tiksindi zaten gunduz oyle birakti ama gece onu gorunce ve ememeyince tam tamina 4 saat kesintisiz agliyo ve bayiliyo resmen koluma bende fitik olur yada kalbi filan zorlanir diye veriyorum yani tabi her cocuk gerilir aglar sutten keserken benim buyuk kizimda zor birakti ama bu basks bisey hani kriz geciriyo gibi sesi solugu gidiyo mosmor oluyo e bende o halini goruncd korkup veriyorum
Oğlum2 buçuk yaşında8 aylık bir çocuk gibi emiyor du. Eksiden nefret eder. Sirke sürdüm tiksindi. Gece 2 günde bir emzirdim o uyurken sislikler yok olsun diye. Sizde gece sirke sürdüğünüz gogusunuzu verin ama isiklar açik olsun. Tiksinecektir. Arkasindan hemen biberon verin.19 aylik prensesimi tam 15 gun once sutten kestim mecburi bi kesme olucakti ilac kullanmam gerek ve ilaca baslamadan 1 ay once yavas yavas halledelim dedim ama oyle duskunduki derken 2 gunde gunduz emmesini tamamen birakti cok guzel yiyo iciyodu ama ne yaptimsa gece kesmeyi biraktiramadim gece 3 kez kalkiyor suttu biborindu suydu gozu gormuyor cildirmis gibi bi aglamaya basliyor gece 11 den 3 kadar araliksiz agliyor 3 bina otemizdeki bakkalimiz bile ne oldu cocuga diye sormaya geliyor kolu komsu surekli kapida cunku oyle boyle bi aglama degil bayilip ici gecene kadar agliyor sonra siziyir artik 15 gun oldu hala ayni kesemedik arti iyice olay karmakarisik hal aldi duzeni iyice bozuldu benim niyetim once gunduz kesiyim desim kestim de zaten..sonra gece emmesini azaltarak kesiyim dedim ama hata etmisim keske en bastan birden kesseydim simdi cocuk gece 10 gibi bi basliyor aglamaya saat 3 oluyor artik morariyo bizde bisey olacak diye korkup onca aglamadan sonra veriyoruz memeyi..e cunku fitik olucak yada bayilip gidicek sonuc olarak kendimede kiziyorum ne yapcagimi sasirdim ben.. konusuyorum herseyi anliyor ama meme yok bitmis artik deyince deliriyo kendinede zarar veriyo kafasina yuzune vuruyor kendi ellerini issiriyo 15 gundur kendi kendime bu gece ne olursa olsun vermicem diyorum ama cocuk oyle bi boyuta geliyorki vermemek mumkun degil birde komsular kapiya dayanip ne oldu ? Yok yine cok aglattin filan deyince iyice geriliyorum bi care bi akil ne olur artik kesmeliyim ilacada baslayamadim
19 aylik prensesimi tam 15 gun once sutten kestim mecburi bi kesme olucakti ilac kullanmam gerek ve ilaca baslamadan 1 ay once yavas yavas halledelim dedim ama oyle duskunduki derken 2 gunde gunduz emmesini tamamen birakti cok guzel yiyo iciyodu ama ne yaptimsa gece kesmeyi biraktiramadim gece 3 kez kalkiyor suttu biborindu suydu gozu gormuyor cildirmis gibi bi aglamaya basliyor gece 11 den 3 kadar araliksiz agliyor 3 bina otemizdeki bakkalimiz bile ne oldu cocuga diye sormaya geliyor kolu komsu surekli kapida cunku oyle boyle bi aglama degil bayilip ici gecene kadar agliyor sonra siziyir artik 15 gun oldu hala ayni kesemedik arti iyice olay karmakarisik hal aldi duzeni iyice bozuldu benim niyetim once gunduz kesiyim desim kestim de zaten..sonra gece emmesini azaltarak kesiyim dedim ama hata etmisim keske en bastan birden kesseydim simdi cocuk gece 10 gibi bi basliyor aglamaya saat 3 oluyor artik morariyo bizde bisey olacak diye korkup onca aglamadan sonra veriyoruz memeyi..e cunku fitik olucak yada bayilip gidicek sonuc olarak kendimede kiziyorum ne yapcagimi sasirdim ben.. konusuyorum herseyi anliyor ama meme yok bitmis artik deyince deliriyo kendinede zarar veriyo kafasina yuzune vuruyor kendi ellerini issiriyo 15 gundur kendi kendime bu gece ne olursa olsun vermicem diyorum ama cocuk oyle bi boyuta geliyorki vermemek mumkun degil birde komsular kapiya dayanip ne oldu ? Yok yine cok aglattin filan deyince iyice geriliyorum bi care bi akil ne olur artik kesmeliyim ilacada baslayamadim
Yorumlarin icin tesekurler baya ilgilenmissin zaten asamali olarak kesmek daha saglikli diye oyle yapiyim dedim gunduz rahat birakti gecede sorun var gece 4 kez emmeye kalkiyordu bunu once 3 e sonra 2 ye dusurmekti hedefim ama asil yanlis bu oldu bi uyandiginda verip digerinde vermemem delirtti onu..cok hircinlasti dun gece hic vermedim sabaha kadar hic uyumadi simdi uyuyor cok bitkinCocugun emmesi sizinle kurdugu duygusal bir bagdir. Bu bagi bu gibi olumsuz yontemler kullanarak biraktirmak ilerde olumsuz seylere neden olabilir.
Zaten ilaclarimi aliyorum hic kesmedim ki..beyin tumoruyle ilgili farkli ilaclara baslicaz onun icin sutten kesmek istiyorum tedavimide ilaclarimida aksatmam zatenBipolar bir annenin çocuğu olmak kolay değil..bebekler annelerinin birer uzantısıdır ve sizin tüm hislerinizi olduğu gibi hissederler..o yüzden ben çocuğun bu kendine zarar verme falan davranışlarına hiç şaşırmadım..ilacınıza başlayın ve ömür boyu sakın doktor izni olmadan kesmeyin
Zaten ilaclarimi aliyorum hic kesmedim ki..beyin tumoruyle ilgili farkli ilaclara baslicaz onun icin sutten kesmek istiyorum tedavimide ilaclarimida aksatmam zaten
Esiniz bu konu da size yardimci oliyor mu?Yorumlarin icin tesekurler baya ilgilenmissin zaten asamali olarak kesmek daha saglikli diye oyle yapiyim dedim gunduz rahat birakti gecede sorun var gece 4 kez emmeye kalkiyordu bunu once 3 e sonra 2 ye dusurmekti hedefim ama asil yanlis bu oldu bi uyandiginda verip digerinde vermemem delirtti onu..cok hircinlasti dun gece hic vermedim sabaha kadar hic uyumadi simdi uyuyor cok bitkin
Ilaclarima devam edebilmem icin mecbur kesiyorum esasinda hic hazir degilim kesmek benide cok etkiledi duygusal bosluga firsat vermemek icin surekli oynuyorum gezdiriyorum insallah atlatiriz bu sureci
Tesekkur ediyorum evet bazen baska bi ben geliyor bi atak gibi boyle bambaska biri oluyorum sabirsuz sibirli bagiran birden normale donup pisman oluyorum e hal boyle olunca cocuklarimida benide olumsuz etkiliyordu su siralar cok daha iyiyim evet konularumda baya yuklenmislerdi ama benim anlatim hatamdan da kaynakliydi hayirlisi olsun bakalim yorum icin tekrar tesekkurler kotu biri oldugumu dusunmuyorum sadece yetersiz yalniz ve sevgisizlik temel sorun e bide saglik sorunlari etklenince.....Siz bir ara hep şikayet topicleri açtınız ve herkes üstünüze geldi..tabiki bipolar olduğunuzu bilseydi insanlar gelmezdi sanıyorum.depresyon evresinde hissettiklerinizi yazmışsınız ,şimdi düşündüğümde..yani siz kötü bir anne falan asla değilsiniz en başta onu bilin..eşinizde size hiç yardımcı olmuyor ayrıca..aksatmadığınız sürece herşey iyiye gidecektir merak etmeyin,tümör içinde geçmiş olsun
Esim cocuklara cok ilgili ama gece yardimci olamiyor cunku gece kizima babasi yaklasinca kendini ati ativeriyor illede beni istiyor aslinda cocuklara cok sabirli aksam o sallar uyutur sofrada filan esim yedirir ama gece durum degisiyo esim yine kalkiyor ama kizim onu istemiyor iyice hirslaniyorEsiniz bu konu da size yardimci oliyor mu?
Beslenmesini ona yonlendirirseniz bi sure sonra bu duruma alisir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?