bebegim cildirmis gibi cok uzuluyorum

Bebeğim henüz 10 aylık emzirmediğim için fikrim yok maalesef... Ama geçmiş olsun demek istedim Rabbim şifalar versin tüm hastalara inşallah...

canim gecmis olsun
Bebegi icin bende oglumu sutten kesince cok zorlanmistim
Gece emmesi daha zor oluyor,ben eczaneden bitkisel sakinlestirici almistim doktorum da onermisti zarari olmaz demisti hemde cocuga uyku yapiyor ,sakinlestiriyor
Bir dene derim
Ve he agladiginda emzirirsen daha da zorlanirsin ,bir iki gece uyumamayi goze al artik
Bebegine artik sut vermeyeceginianlat ona
Kucukler ama inanki anliyorlar
ben ogluma surekli anlattim ,onu cok sevdigimi ,ama artik sutu anneden degil biberondan icmesi gerektigini,cok yoruldugumu sanki bir arkadasimla konusuyor gibi onunla konustum
Komik geliyor olabilir ama konusunca sakinlesiyorlar sanki umursamiyor ,dinlemiyor ,anlamiyor gibi zannediyorue ama degil
Anliyorlar canim ,insallah bu zor gunleri atlatirsin

O raddeye gelecegini biliyorsunuz 15gundur cocugu neden o kadar aglatiyosunuz ki? Valla hayal edince icim acidi. Keske en basindan baska caresini bulmaya calissaydiniz.
Sabir tasi surun meme istedigi zaman da aglatmadan verin yani baska care yok

Ben boyle konulari okuyamiyorum bebislere icim parcalaniyor gece emmedi onlar icin en buyuk zevkmis annesini ozledigi icin illaclara gec baslasaniz

Geçmiş olsun canım
Ne kadar doğru bilmiyorum ama benim kV ve eltim bakmışlardı gece
Kızım 20 aylıktı 1 haftada bıraktı
Bakabilecek birileri var mı

bir yazı okumuştum

tuvalet eğitiminde bile eğer gece altını bağlarsanız çocuk öğrenir gece altımda bez var diye çişini kakasını tutar gece yapar diye

meme de öyle

gece ağlarsam verir demiş

emzik vs kullanıyor mu bilmiyorum ama denemişsinizdir onu zaten

önce yazdığım fikirden başka fikir gelmiyor

uyutmayın 11 de uyanıp istiyor diyorsunuz ya kaçta yatıyorsa yatırmayın

oynayın konuşun kitap okuyun tv açın onu meme diye uyanma ve ağlama pozisyonuna getirmeyin bu gece

gerekirse bu gece hiç doğru dürüst uyumasın ama uyuma moduna girmesin ki meme diye ağlamasın sızsın kendisi bir köşede

size de geçmiş olsun bu arada

bu da bir süreç hepsi geçecek

o kadar ağlattıktan sonra verdiğin için meme alabilmek için ağlamak gerek diye bi algı oluşmuş çocukta.

ya ısrarlı olup vermeyeceksin ve önce ağlaması artsa da sönme davranışı gerçekleşecek.
ya da o kadar ağlatmadan emzireceksin.

Çocuğum yok ama emzirmeden birlikte yatsaniz? Meme= Güven demek ya cocuklarda. Yani bebek şunu kavrasa emmeme gerek yok artik guvendeyim. Bebek rahatlar sanırım. Çocuğum yok dedigim gibi ben sadece mantık yürüttüm. Ayrica da çok geçmiş olsun. Allah acil sifalar versin.

benim büyük oğlumda çok düşkündü emmeye hamile kalınca kesmek zorunda kaldım ama yalnızdım...3 ay daha emzirdim o halde ve Türkiye ye döner dönmez ablamın yardımıyla 3 günde ayırabildik...tam 1 yaşındaydı iyice karnını doyurup açık havada gezdiriyordum uyuyacağı zamanda ne zaman beni istese ablam alıp uyuttu...tabi benim içinde çok zordu onunla birlikte bende ağlıyordum ama mecburduk...sizede bu şekilde yardım edebilecek kimse yokmu kokunuzdan da etkileniyor olabilir

Size siddetle sirke surmenizi tavsiye eder eeegg olmus kokmus diyin bnm oglumda ayniydi biranda kesti

Biz malesef memeyi biraktirip biberona baslama gibi bi hata yaptik. Bu kez de biberon bagimlisi oldu. 3 yasinda anca biraktirabildim biberonu.

Benimde kızım 24 aylıkken Koli bandı ile kapattım meme ucunu .slmak istedi alamadı çok rahat bıraktırmıştım ben .bi sorun yaşamadım ki kızımda çok severdi emmeyi.

Bebegi tiksindirmenin iyi olmadigini soyluyorlar. Yukaridaki yorumlara katiliyorum aglayinca meme verildigini cozduyse kolay kolay birakmaz gibi. Kararlilik gorduklerinde itiraz edemiyorlar. Her cocuk emme doneminde benzer ozellikler tasiyor,burada yazan annelerin hepsi ki buna ben de dahilim,benZer sureclerden gecmistir. Gece saatlerce emen bebekler,10 kere kalkmalar vs. Herkes biraktirabildiyse bi sekilde,insallah kararli olursan siz de birakirsiniz tez zamanda.

Eskiden de bu kadar emziriliyor muydu? Bizim büyüklerimiz bu 20 ay 30 ay emzirenleri yeni duyuyoruz diyorlar şaşırıyorlar. Emziğin ucunu süte ve bala azıcık batırıp verseniz ağzına belki öyle susar
Hiç anlamam doğal olarak ama sizi rahatlatmak için bir şeyler söylemek istedim

Yorumlar icin herkese cok tesekkur ediyorum yine aksam oldu bizimkinin cok uykusu var iyice yordum bugun kararliyim vermicem insallah simdi yakami parcaliyor yuzumu yoluyor babasi ilgileniyor ona sattim onerileri dikkate alicam bakalim hayirlisi

Yatmadan önce iyice doyursan, ben sütlü pirinç unu yediriyordum deliksiz uyurlardı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…