bebegim cildirmis gibi cok uzuluyorum

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
35
19 aylik prensesimi tam 15 gun once sutten kestim mecburi bi kesme olucakti ilac kullanmam gerek ve ilaca baslamadan 1 ay once yavas yavas halledelim dedim ama oyle duskunduki derken 2 gunde gunduz emmesini tamamen birakti cok guzel yiyo iciyodu ama ne yaptimsa gece kesmeyi biraktiramadim gece 3 kez kalkiyor suttu biborindu suydu gozu gormuyor cildirmis gibi bi aglamaya basliyor gece 11 den 3 kadar araliksiz agliyor 3 bina otemizdeki bakkalimiz bile ne oldu cocuga diye sormaya geliyor kolu komsu surekli kapida cunku oyle boyle bi aglama degil bayilip ici gecene kadar agliyor sonra siziyir artik 15 gun oldu hala ayni kesemedik arti iyice olay karmakarisik hal aldi duzeni iyice bozuldu benim niyetim once gunduz kesiyim desim kestim de zaten..sonra gece emmesini azaltarak kesiyim dedim ama hata etmisim keske en bastan birden kesseydim simdi cocuk gece 10 gibi bi basliyor aglamaya saat 3 oluyor artik morariyo bizde bisey olacak diye korkup onca aglamadan sonra veriyoruz memeyi..e cunku fitik olucak yada bayilip gidicek sonuc olarak kendimede kiziyorum ne yapcagimi sasirdim ben.. konusuyorum herseyi anliyor ama meme yok bitmis artik deyince deliriyo kendinede zarar veriyo kafasina yuzune vuruyor kendi ellerini issiriyo 15 gundur kendi kendime bu gece ne olursa olsun vermicem diyorum ama cocuk oyle bi boyuta geliyorki vermemek mumkun degil birde komsular kapiya dayanip ne oldu ? Yok yine cok aglattin filan deyince iyice geriliyorum bi care bi akil ne olur artik kesmeliyim ilacada baslayamadim

Ne ilacı kullanacaksın ki? Yani bebeğin bu kadar ağlamasına müsade etmek de doğru değil.

Bi arkadaş krem sürüp çayy koymus kuru çay öylr bıraktıtmıs .mecburi durumlarda yapacak bişey yok. Tiksinditmek lazım bizlerdr öylr bıraktık. Allah yardımcın olsun

Bende surdum tiksindi zaten gunduz oyle birakti ama gece onu gorunce ve ememeyince tam tamina 4 saat kesintisiz agliyo ve bayiliyo resmen koluma bende fitik olur yada kalbi filan zorlanir diye veriyorum yani tabi her cocuk gerilir aglar sutten keserken benim buyuk kizimda zor birakti ama bu basks bisey hani kriz geciriyo gibi sesi solugu gidiyo mosmor oluyo e bende o halini goruncd korkup veriyorum

Gece yatmadan karnını doyur ve uyandığında yanına yatıp sakinleştirmeye çalış. Sallama vs alıştırırsan oda hep devam eder. Göğsüne bir şey sürdün mü tiksinmesi için?

Sen ağlayınca verdiğin için oda istemeye devam ediyor olabilir. İstersen bir sure gece ver ama onunla konuş artık emmeyeceğiz diye.

Bende Türk kahvesini suyla çamur kıvamına getirip sürdüm pis olmuş falan dedim ve çok şükür zorlanmadan kestim hem gece hem gündüz aynı gün burayı öyle görünce...

dayanamayıp verdiğiniz için oluyor böyle.kesin karar verip bir daha meme vermememlisiniz,1n fazla 1 haftada alışır.
ben emzirmeyi değil de biberonla emziği çok zor bıraktırdım.

Ne ilacı kullanacaksın ki? Yani bebeğin bu kadar ağlamasına müsade etmek de doğru değil.
Diger kizimi 2,5 sene emzirdim elimde olsa zaten kesmem o agladikca ben tukeniyorum zaten bi cok ilac kullaniyodum ama sutten gecmiyo diye..fakat beynimdeki tumor icin aldigim ilaclar degisti ve emzirmem cocuga zarar olucak

Diger kizimi 2,5 sene emzirdim elimde olsa zaten kesmem o agladikca ben tukeniyorum zaten bi cok ilac kullaniyodum ama sutten gecmiyo diye..fakat beynimdeki tumor icin aldigim ilaclar degisti ve emzirmem cocuga zarar olucak
Beyninde ne tümörü var senin?
Açıklar mısıın biraz?

canım çok iyi emz,rmişsin.ilacını kullan.2 yaş sendromuna girmiş.açlıktan değil ağlaması.

Gunduz zaten 2 gunde alisti sirke surdum pis oldu filan dedim cabuk kabullendi ama gece resmen gunduzun acisini almak ister gibi surekli emmek istiyo memeyi cektigim an basliyor aglamaya tabi hemen vermiyorum 11 de kalkiyo e saat 4 oluyor bizimki hala kafasini yerlere vuruyor ic cekmekten zor nefes aliyor anca oyle veriyorum ama her gun bu sondu diyorum valla iradesiz miyim sorun bende mi onda mi ne yapcam sadirdim bant yapistirdim sirke surdum sabir tasi surdum tiksiniyor orda sorun yok ama unutmuyor da sabaha kadar aglarmi cocuk hic tukenip yorulmaz mi aglayip aglayip uykuya dalmaz mi bizde bunlar olmuyor

gece gündüz bi anda kesseydin keşke
benim bebeğim de aşırı düşkündü bi anda kestim çok şükür atlattık
ben salça sürdüm o şekilde tiksindi salça denemediysen dene

Ağlamalara dayanamayıp verirseniz
"ağladıkça verecek " diye düşünür bebeğiniz ve ağlamayı bırakmaz tabii.

Ya kararlı olacak vermeyeceksiniz ya da gece de uykusunu açıp, konuşup, tiksindirip o şekilde yaklaşacaksınız.

Cocugum yok ama katildim bu yoruma

Allah azzevecelle sifalar nasip etsin cok kotu oldum okuyunca cocugunuz konusundada yardim etsin

öncelikle Allah size acil şifalar versin. buraya başka başka dertler yazıyorsunuz ama en önemlisi bu sanırım inşallah tez vakitte geçsin o tümör.

aslında 19 ay hele de kız çocuk için algılarının açık, herşeyin farkında olduğu bir dönem ama bu meme alışkanlığı feci bişi. ben de böle önce gündüz sonra gece bıraktırdım. benim yöntemim şuydu. akşam güzeeel bir yoruyorduk onu. koşturmacalar bilmemne. sonra normal uyku saati 9,5 filandı ben saat 10,5 a kadar zorluyordum onu sonra tv karşısına geçip eline biberon verip ayağımda sallıyordum. gece yarısı ağlayınca yine aynısını yapıyordum eğer huysuzlanırsa bazen de yorgunluktan bir iki viyaklayıp uyuyordu. 21 aylıktı ve birkaç sıkıntılı günden sonra 10 günde bıraktık. sonrasında da ne ayağa sallamaya alıştı ne tv karşısında uyumaya. sadece bu onlar için zor bir dönem olduğundan ona unutturmaya çalışıyordum. siz de bence alışır bilmem ne demeden çocuğunuzun yapısına uygun şekilde oyalayıcı şeylerle bu geçici süreci atlatmayı kolaylaştırabilirsiniz.

Daha öncede yazdım

O ağladıkça verdîğin için 3 yetmezse 5 saat ağlar

Uyumayın bu gece onu da uyutmaya çalışma

Oynayın şarkı tv artık ne ile durduruyorsan uyuma moduna geçme

Sonra yavaşça saatler sonra ışıklar uyaranlar azalsın elbet uyuyacak sızacak ama ağlamaya kalkarsa dikkatini dağıt

Gündüz zaten istemiyor iki güne düzene girer

Kesinlikle emzirmeyeceğim de süt de gider bu süreçte zaten bitti gerçek olur o alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…