Bebeğim Bronko pulmoner displazi hastası

EbruEge10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
15
2
36
40
29+3 te ikiz bebeklerim doğdu, çok şükür kızlarımın biri sağlıklı ve yanımda ama diğer kızım 5 aydır kuvözde, hastalığı bronko pulmoner displazi. Bebeğimin 14. Haftada suyu gelmişti. Düşeceği düşünülmüştü ama hamileliğim devam etti. Kalbinin duracağı varsayıldı ama yaşamaya devam etti. Hamileliğimin 24. Haftasında su gelişi ve kanamam oldu ve 29 haftaya kadar hastanede yattım ve erken doğum gerçekleşti. Şuan bebeğim 2890 gram ve artık eve vermeyi düşünüyorlar. Oksijen desteği ve orogastrik katater (ağızdan beslenme kateteri) ile. Bu sürecin zor olduğunun farkındayım merak ettiğim böyle bir süreç yaşayıp sonrasında bebeği iyi olan oksijenden kurtulan veya kötüleşip bebeğini kaybeden var mı?

Başına böyle bir durum gelen ve sonucunda neler yaşamışlar anlatabilecek birilerine çok ihtiyacım var.

Belki bebeği böyle olup burada bir cevap ararsa diye yazmak istedim. Çünkü burdaki her konunun sonu eksik kalıyor. Biz bebeğimizi 6. Ayında kaybettik. Umarım kimsenin başına böyle bir durum gelmez. Allah herkese evladını sağoıkla kucağına almayı nasip etsin.

Başınız sağolsun...Allah sabırlar versin...Diğer evladınızada sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler versin...

Başınız sağ olsun. Sabır diliyorum

Başınız sağ olsun, çok üzgünüm. Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…