Bebeğim bile uyuz oldu🥹

Uyuz bulaşıcı birsey ama bizde de benim kız kardeşim hep olurdu küçükken ama bize geçmezdi onu hatirliyorum onunda göbeğinde çıkardı sadece annemler kükürtlü sabun almıştı onunla yıkarlardı travogen krem kullanırlardı bagisiklikla alakalı da olabilir

Karısimlar bi ise yaramiyor xabion alin biz onla atlattik cocuk olani da var
Merhaba benimde kızım 6 aylık kükürt vazelin kullandık kaç kere sürekli yeniliyor Tek tük çıkıyor . Xabion aldım tamamen bitirmesi için siz nasıl kullandınız kaç kür yaptınız ben gece sürüp sabah yıkamayı planlıyorum 3 gün

Merhaba tedaviye cevap aldınız mı süreçle ilgili beni de bilgilendirir misiniz

Ya lütfen bana da yardım edin benim bebeğim uyuz olsy 9 atlık gorseldekilerle aynı durumda nolur iletişime geçin benimle nasıl geçti kullanmadıgımız ilaç krem kalmadı

Lütfen benimle iletişime geçin benim bebeğimde uyuz oldu napıcagumı şaşırdım kullanmadıgımız ilaç kalmadı göğüsünde kol altında var 3 haftadır karıslımlar kıremler kullanıyroux tam soldu dedim sivilce gibi içi ilyihao gibi sanki tekrar olusmaya başladı bu iyilelirken olan birşeymı ban yardımcı olun lütfen

Merhaba bizim xabion ile gectı deneyebilirsiniz

Merhaba benimde bebeğim de böyle bir şey var 2 aylık nasıl geçirdiniz

Merhaba söylediğiniz ilaç hangisi acaba bulamadım da bı de bebeklerde kullanılıyor mu

Merhaba söylediğiniz ilaç hangisi acaba bulamadım da bı de bebeklerde kullanılıyor mu
Bebeklerde kullanımını bilmiyorum eczacı veya doktordan bilgi alabilirsiniz ama wilkinson Pomad çok işe yarıyor. Biz yıllar önce yaşadık ve bu kremden sonra direk bitti diyebilirim sürüp o kremle dolaşmanız gerekiyor çok kötü kokuyor ve yeşil bir rengi var o yüzden 3 gün boyunca evde kremle olacak şekilde herkesi ayarlayın uyuz olmayanlar da mutlaka sürsün. Biz kremliyken ütü ile koltukları eşyaları ütüleyebildigimiz her şeyi ütüledik yüksek ısıda ölüyormuş. Onun dışında kıyafetleri en yüksek derecede atın veya ütüleyin çok geçmiş olsun. Umarım sizde de işe yarar. Birde krem kiyafetlerden çıkmıyor çöpe atacağınız bir şeyler giyin. Son olarak kremi sıcak suda bekletip sürerseniz daha kolay sürülüyor

Kullandım ben aynen dediğiniz gibi yaptım ama kaşıntım devam ediyor ve 4 aylık bebeğimde de çıktı kwelleda kullanacağız onda da geçmezse artık ne yapacağız bilmiyorum. Dediğiniz ilaç lupetta bulamadım onu Instagram'da da dediğiniz sayfayı bulamadım. Üretilmiyor mu acaba artık siz ne zmn kullanmistiniz

O diğer yazıyı ben yazmadım bize doktor önce başka bir krem vermişti onunla geçmedi ondan sonra wilkinson Pomad kullandık onunla geçti evde bulaşmayanlar da sürdü tüm ev kullandık 3 gün çıkmadık ve dediğim gibi temizlik olayı da çok önemli her yeri ütülemeniz lazim çok zor bir süreç çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer. Instagram sayfasını öneren arkadaş da mesajınızı görünce dönüş yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…