• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim beni sevmiyor mu çok kuruyorum kafamda

doga-yagmur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
38
13
3
18
Merhaba kızlar. Bebeğim 9 aylık kız. Bende 8.5 aylıkken işe başladım iznim bittiği için, suan annem ve kayınvalidem sıra sıra bakıyorlar. Ama sanki kızım beni hiç aramıyor, işe gidip geliyorum bi gülümsüyor sonra kafasını çeviriyor. Başkalarına daha heyecanlanıyor görünce. Uyanınca da ben sesleniyorum mesela gözüme bakmıyor, neden böyle anlamadım. Birde 9. Ayda anneye bağlılık artar diyorlardı. Benim olup olmaman çok önemli değil gibi.

Analık iznim biter bitmez işe başladım dönüşümlü anneler bakıyor birgün bile böyle bir fikre katılmadım annesi o daha minicik beni sevmiyor diye düşünme öyle zamanlar gelecekki kızım azcikta babana git ya diye soyleneceksiniz eteginizden ayrılmadığı zamanlar olacak 😁

Merhaba kızlar. Bebeğim 9 aylık kız. Bende 8.5 aylıkken işe başladım iznim bittiği için, suan annem ve kayınvalidem sıra sıra bakıyorlar. Ama sanki kızım beni hiç aramıyor, işe gidip geliyorum bi gülümsüyor sonra kafasını çeviriyor. Başkalarına daha heyecanlanıyor görünce. Uyanınca da ben sesleniyorum mesela gözüme bakmıyor, neden böyle anlamadım. Birde 9. Ayda anneye bağlılık artar diyorlardı. Benim olup olmaman çok önemli değil gibi.
Onların yanında huzurlu bir ortamdaysa çok da abartılacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Sadece kızınıza ayiracaginiz kaliteli zaman yaratin. Bu süreç bir şeyler öğretme amacı değil eğlenme amacı gutmeli. Tras kopuguyle oynamak gibi.

Benim bebeğim 9 aylıkken bana çok düşkün değildi. Ayrılık kaygısı, anneye bağlanma ileriki aylarda başladı. Sizi sevmediğini düşünmeyin. 20 aya gelince muhtemelen “yavrum biraz da babana git de tuvaletimi yapayım” diyeceksiniz

Aslında hersey yolunda gibi kızınız mutlu olmasaydı gözü sizi arardı bence biraz büyüdükçe özlem duygusunu anlayacak o zaman mutlu da olsa seni isteyecek.

Biz anneler bizim çocuklarımızı özlediğimiz kadar onlarında bizi özlemiş olmasını diliyoruz. Mesela işteyken akşam eve gidince sarılıp öpüyoruz ama çocuklarda bu böyle olmuyor, bu sizi sevmediği yada önemsemediği anlamına gelmiyor. Diğerleri ilgilendiği için onlara daha aşina diyelim. Siz annesisiniz onun yeryüzünde muadili olmayan tek canlısınız ona göre.

Back