- Konu Sahibi Herdaimgunes
Birgün buraya bunu yazacağım hiç aklıma gelemezdi 13 aylık bir bebeğim var erkek eşim annem kardeşim herkesle inanılmaz iyi anlaşıyor gülüyor oynuyor yiyor içiyor ama benimleyken bir dk susmayan ağlayan asla yemek yemeyen bir çocuğa dönüşüyor uyuması için bir saat sallıyorum neredeyse eşim beş dk da uyutabiliyor ben gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bir sürü eğitici kitap ve oyuncak aldık sürekli oyunlar üretiyorum konuşuyorum sevip kucaklıyorum meyvesi çorbası yemeği hepsine özeniyorum ama sonuç hüsran. Hergün belki bugün farklı olur diye uyanıyorum babası işten gelene kadar bir fiil ağlama krizlerine girip çıkıyor bebek arabasında durmayı sevmiyor sevse yürüyüşlere çıkarıcam henüz yürümüyor hep kucak istiyor.
Geçen gün anneme bırakıp dışarı çıktım yaptığım yemekleri de yemiş uyumuş oynamış hiç ağlamadı diyor ben eve gelir gelmez mızmızlığa başladı. Ben galiba iyi bir anne olamadım arkadaşların bebeğine bakıyorum birtek annelerini istiyorlar onlarda sakinleşiyorlar benimki beni emmek bile istemedi emziremedim bugün çok duygusalım gözyaşlarım durmaz oldu ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz? Bu arada doktora götürdük kontrollerini oldu bir sıkıntısı yok yani olsa zaten başkasında da durmazdı diye düşünüyorum. Tuvalete bile gidemiyorum kişisel hiçbirşey yapamıyorum çok bunaldm nolur fikri olan söylesin
Geçen gün anneme bırakıp dışarı çıktım yaptığım yemekleri de yemiş uyumuş oynamış hiç ağlamadı diyor ben eve gelir gelmez mızmızlığa başladı. Ben galiba iyi bir anne olamadım arkadaşların bebeğine bakıyorum birtek annelerini istiyorlar onlarda sakinleşiyorlar benimki beni emmek bile istemedi emziremedim bugün çok duygusalım gözyaşlarım durmaz oldu ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz? Bu arada doktora götürdük kontrollerini oldu bir sıkıntısı yok yani olsa zaten başkasında da durmazdı diye düşünüyorum. Tuvalete bile gidemiyorum kişisel hiçbirşey yapamıyorum çok bunaldm nolur fikri olan söylesin