öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim her birinize
Bir arkadaşım bedeli 20 bin tl olan bakım demiş çok haklı, belki daha da fazlası ve o yüzden ailemin bu bakımı üstlenmesi tabi ki benim için çok büyük bir şans. Pek çok şeyi görmezden geldiğime emin olabilirsiniz ama bahsettiğim şey çocuğumda gözlemlediğim hırçın davranışlar olduğu için iç dökmek istedim sadece bu.
Yorumların birinde bir arkadaşım bencil geldi tutumunuz demiş, oysa bencillik yapmış olsam tv açmayın telefon kullanmayın diye söylemiş ve onların hareketlerini kısıtlamış olmam gerekirdi değil mi?
Ancak ben bunların hiçbirini yapmadığım, yapamadığım için bir iç döküş yaşadım aslında.
Evlerine gidiyorlar ama ben öğlen emzirmek için geliyorum ve o arada da görüyorum tabi, göz görmeyince gönül katlanıyor.
Bu iş için annem tabiki herhangi bir ücret kabul etmiyor ama biz onun sigortasını ödüyoruz emekliliğe hak kazanabilmesi için.
Haa tabi ki evladıma bakıyor bizim yaptığımız ne ki helali hoş olsun
Bakıcı sorunsalı çok daha büyük, pek çok arkadaşım bakıcı arıyor bulamıyor.
Şanslı olduğumu biliyorum, her şeyin dört dörtlük olmayacağının da farkındayım.
Evet annem erken saatte buraya gelince babam da tabi yalnız kalıyor yemek aş yok dolayısıyla buraya gelmek de hakkı.
Yani diyeceğim o ki ne yardan ne serden, ben de bazen kendime diyorum çok biliyorsan ayrıl işten kendin bak diye
İşte o zaman tüm taşlar yerine oturuyor ve sükut etmek iyidir diyorum.
Herkese teşekkürler arkadaşlarım.