Maşallah. Acaba sizinki kaç saat uyanık kalıyor gün içinde uyku düzeni nasilAmin canım. Bizim de 20 haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah. Acaba sizinki kaç saat uyanık kalıyor gün içinde uyku düzeni nasilAmin canım. Bizim de 20 haziran
Benim bebeğim 16 saat uyumuyor bazen. Bazen 12 saat uyumuyor. Maalesef bıktım artikMaşallah. Acaba sizinki kaç saat uyanık kalıyor gün içinde uyku düzeni nasil
Benimde ya yatarsada hep sallamayla emmeyle anca öyle uyuyor. Dakkada bir kalkıyor birakinca hiç daha 1 saat uyuduğunu görmedim deliksiz hatta yarım saat bile uyumamış deliksiz çok yorucu yaBenim bebeğim 16 saat uyumuyor bazen. Bazen 12 saat uyumuyor. Maalesef bıktım artik
Offf çok zor biliyorum kolik bir bebek demekki benimki de hep aynı saatlerde başlardı ve asla susmazdı gaz sancısı oluyormus sanırım ve ne yapsam geçmiyordu 4 aylık olunca azaldı2 aylık olmasına 1 hafta var ve her gün akşam üstü akşama başlıyor huysuzluk kaç saat sürüyor ya çok zorluyor ne uyuyor ne duruyor mızmız ağlamalı kucağında hplat zıplat geçiyor. Nasıl düzelecek niye yapıyor acaba
Yarın kontrolü var soracağım tekrardan .beyin gelişimi için uyku çok önemli yazıyor her yerde. Endişeleniyorum. Umarım bir çare soylerBenimde ya yatarsada hep sallamayla emmeyle anca öyle uyuyor. Dakkada bir kalkıyor birakinca hiç daha 1 saat uyuduğunu görmedim deliksiz hatta yarım saat bile uyumamış deliksiz çok yorucu ya
Bana da söylerseniz doktorun ne dediğini bizde çok uykusuz kaliyoruzYarın kontrolü var soracağım tekrardan .beyin gelişimi için uyku çok önemli yazıyor her yerde. Endişeleniyorum. Umarım bir çare soyler
Yok sadece anne sütü. Bizimki sabah 4-5 başlıyor uyanmaya ikinmaya falan akşam da bir kaç saat huysuz uyumadan aglamayla geçiyor gün içinde zor yatıyor uyumuyor hep ayagimdaBu arada mama kullanıyorsanız o da sancı yapıyormuş. Gazla kolik birleşiyor. Dikkat edin ona bir.
Gün içinde 10 dk bilee yetiyordur dediBana da söylerseniz doktorun ne dediğini bizde çok uykusuz kaliyoruz
Büyük ihtimalle bebeğiniz kolik. O yüzden aynı saatlerde ağlama oluyor. Zamanla düzelir2 aylık olmasına 1 hafta var ve her gün akşam üstü akşama başlıyor huysuzluk kaç saat sürüyor ya çok zorluyor ne uyuyor ne duruyor mızmız ağlamalı kucağında hplat zıplat geçiyor. Nasıl düzelecek niye yapıyor acaba
Şaka mı hani uykuyla büyür gelisirdi bebekler . Valla kaderimiz demek hala uyutmaya çalısiyorum çok yoruldum uykusuzluktan . Gece 10 u geçiyor uyuması e kalkıyordu gece .sabahta 4-5 uyanıyor uyumuyor hala deniyorum uyutmayi. Hiç bir iş yapamyrm kahvaltı yapamadimGün içinde 10 dk bilee yetiyordur dedi
İnsallah düzelir ya sabahta aynı şekil 4-5 ye basliyo çok yorucuBüyük ihtimalle bebeğiniz kolik. O yüzden aynı saatlerde ağlama oluyor. Zamanla düzelir
Valla banyo yaptırıyoruz emziriyorum bir saat uyudu. Zamanla geçer diyor herkes. Yardımcı olacak birilerini çağır yanına. Ben ailemin yanında kalıyorum. Yoksa hiç yapamqzdimŞaka mı hani uykuyla büyür gelisirdi bebekler . Valla kaderimiz demek hala uyutmaya çalısiyorum çok yoruldum uykusuzluktan . Gece 10 u geçiyor uyuması e kalkıyordu gece .sabahta 4-5 uyanıyor uyumuyor hala deniyorum uyutmayi. Hiç bir iş yapamyrm kahvaltı yapamadim
Valla bence geçmiyor zamanla ya . Malesef az kalabildim annemin yaninda deprem yaşadık bide ortalıkta hiç rahat değiliz bir küçük çocuğum daha var herşey çok zorValla banyo yaptırıyoruz emziriyorum bir saat uyudu. Zamanla geçer diyor herkes. Yardımcı olacak birilerini çağır yanına. Ben ailemin yanında kalıyorum. Yoksa hiç yapamqzdim
Canım iki gündür gündüzleri uykuya başlamıştı. Bugün yine huzursuz. Ama değişim adımları diye düşünüyorum ben bunuValla bence geçmiyor zamanla ya . Malesef az kalabildim annemin yaninda deprem yaşadık bide ortalıkta hiç rahat değiliz bir küçük çocuğum daha var herşey çok zor
Bazi bebekler kolik oluyor. Benim kizimda öyleydi. 2 aylık basladi 4 aylik oluncaya kadar devam etti. Akşam 5 gibi baslayip gece 22 ye kadar bağırıyordu.2 aylık olmasına 1 hafta var ve her gün akşam üstü akşama başlıyor huysuzluk kaç saat sürüyor ya çok zorluyor ne uyuyor ne duruyor mızmız ağlamalı kucağında hplat zıplat geçiyor. Nasıl düzelecek niye yapıyor acaba
Yaa e oda bişey 4 te bitsinde bari bı umut olsunBazi bebekler kolik oluyor. Benim kizimda öyleydi. 2 aylık basladi 4 aylik oluncaya kadar devam etti. Akşam 5 gibi baslayip gece 22 ye kadar bağırıyordu.
Olabilir ya inşallah duzelirler en kısa zamandaCanım iki gündür gündüzleri uykuya başlamıştı. Bugün yine huzursuz. Ama değişim adımları diye düşünüyorum ben bunu
Kolik ağlamaları deniyor, zamanla kendiliğinden yok olur. Biraz sabretmeniz lazım çoğu bebekte yaşanır bu durum. Gazıda olıyordur siz yemenizede dikkat edin gaz yapıcı gıdalardan uzak durun. Ama yaşadığınız şey çok normal zamanla geçer2 aylık olmasına 1 hafta var ve her gün akşam üstü akşama başlıyor huysuzluk kaç saat sürüyor ya çok zorluyor ne uyuyor ne duruyor mızmız ağlamalı kucağında hplat zıplat geçiyor. Nasıl düzelecek niye yapıyor acaba