Bebeğim aynı saatlerde hep huysuz ağlıyor durmuyor

Benim bebeğim 16 saat uyumuyor bazen. Bazen 12 saat uyumuyor. Maalesef bıktım artik
Benimde ya yatarsada hep sallamayla emmeyle anca öyle uyuyor. Dakkada bir kalkıyor birakinca hiç daha 1 saat uyuduğunu görmedim deliksiz hatta yarım saat bile uyumamış deliksiz çok yorucu ya

2 aylık olmasına 1 hafta var ve her gün akşam üstü akşama başlıyor huysuzluk kaç saat sürüyor ya çok zorluyor ne uyuyor ne duruyor mızmız ağlamalı kucağında hplat zıplat geçiyor. Nasıl düzelecek niye yapıyor acaba
Offf çok zor biliyorum kolik bir bebek demekki benimki de hep aynı saatlerde başlardı ve asla susmazdı gaz sancısı oluyormus sanırım ve ne yapsam geçmiyordu 4 aylık olunca azaldı

Benimde ya yatarsada hep sallamayla emmeyle anca öyle uyuyor. Dakkada bir kalkıyor birakinca hiç daha 1 saat uyuduğunu görmedim deliksiz hatta yarım saat bile uyumamış deliksiz çok yorucu ya
Yarın kontrolü var soracağım tekrardan .beyin gelişimi için uyku çok önemli yazıyor her yerde. Endişeleniyorum. Umarım bir çare soyler

Bu arada mama kullanıyorsanız o da sancı yapıyormuş. Gazla kolik birleşiyor. Dikkat edin ona bir.
Yok sadece anne sütü. Bizimki sabah 4-5 başlıyor uyanmaya ikinmaya falan akşam da bir kaç saat huysuz uyumadan aglamayla geçiyor gün içinde zor yatıyor uyumuyor hep ayagimda

2 aylık olmasına 1 hafta var ve her gün akşam üstü akşama başlıyor huysuzluk kaç saat sürüyor ya çok zorluyor ne uyuyor ne duruyor mızmız ağlamalı kucağında hplat zıplat geçiyor. Nasıl düzelecek niye yapıyor acaba
Büyük ihtimalle bebeğiniz kolik. O yüzden aynı saatlerde ağlama oluyor. Zamanla düzelir 🙏

Gün içinde 10 dk bilee yetiyordur dedi
Şaka mı hani uykuyla büyür gelisirdi bebekler . Valla kaderimiz demek hala uyutmaya çalısiyorum çok yoruldum uykusuzluktan . Gece 10 u geçiyor uyuması e kalkıyordu gece .sabahta 4-5 uyanıyor uyumuyor hala deniyorum uyutmayi. Hiç bir iş yapamyrm kahvaltı yapamadim

Şaka mı hani uykuyla büyür gelisirdi bebekler . Valla kaderimiz demek hala uyutmaya çalısiyorum çok yoruldum uykusuzluktan . Gece 10 u geçiyor uyuması e kalkıyordu gece .sabahta 4-5 uyanıyor uyumuyor hala deniyorum uyutmayi. Hiç bir iş yapamyrm kahvaltı yapamadim
Valla banyo yaptırıyoruz emziriyorum bir saat uyudu. Zamanla geçer diyor herkes. Yardımcı olacak birilerini çağır yanına. Ben ailemin yanında kalıyorum. Yoksa hiç yapamqzdim

Valla banyo yaptırıyoruz emziriyorum bir saat uyudu. Zamanla geçer diyor herkes. Yardımcı olacak birilerini çağır yanına. Ben ailemin yanında kalıyorum. Yoksa hiç yapamqzdim
Valla bence geçmiyor zamanla ya . Malesef az kalabildim annemin yaninda deprem yaşadık bide ortalıkta hiç rahat değiliz bir küçük çocuğum daha var herşey çok zor

Valla bence geçmiyor zamanla ya . Malesef az kalabildim annemin yaninda deprem yaşadık bide ortalıkta hiç rahat değiliz bir küçük çocuğum daha var herşey çok zor
Canım iki gündür gündüzleri uykuya başlamıştı. Bugün yine huzursuz. Ama değişim adımları diye düşünüyorum ben bunu

Bazi bebekler kolik oluyor. Benim kizimda öyleydi. 2 aylık basladi 4 aylik oluncaya kadar devam etti. Akşam 5 gibi baslayip gece 22 ye kadar bağırıyordu.

Kolik ağlamaları deniyor, zamanla kendiliğinden yok olur. Biraz sabretmeniz lazım çoğu bebekte yaşanır bu durum. Gazıda olıyordur siz yemenizede dikkat edin gaz yapıcı gıdalardan uzak durun. Ama yaşadığınız şey çok normal zamanla geçer

X