• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim ameliyat olucak...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sxuxrmelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
362
3
96
Diğer
Merhaba arkadaşlar,canım çok sıkılıyor.Bebeğimde kasık fıtığı çıktı,haziran 9 da ameliyata giriceksenağlamaHerkes bu ameliyatın hafif bir ameliyat olduğunu söylüyor,bu yönden şükrediyorum rabbime ama ana yüreği işte dayanmıyor.1 dk.lık operasyonda olsa bebeğime neşter vurulcak ve narkoz alıcak bir ana nasıl dayanır bebeğini tutarken bile incitmemeye çalışırken?Rabbime beterinden sakladığı için sonsuz şükrediyorum ama dayanamıyorum yavrumun yüzüne bakarken,daha çok küçük teyzeleri ne ağrıdığı yeri söyleyebilir nede başka birşey..Dua edin yavruma olurmu,Allah ım sağlık versın yavrularımıza..hepınıze ıyıgeceler...senağlama

canım benim moralini bozmamaya çalış, bebeğinin sağlığı için gerekliyse dayanacaksın biraz, allah daha beterlerinden saklasın herkesin bebeğini..dualarım bebeğin için miniğin inşallah bir an evvel sağlığına kavusurda üzmez annesini...allah acil şifalar versin...

uzulme o kadar beterin beterin var,,,RABBIM biran once iyilesmesini nasip etsin,,:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

Merhaba arkadaşlar,canım çok sıkılıyor.Bebeğimde kasık fıtığı çıktı,haziran 9 da ameliyata giriceksenağlamaHerkes bu ameliyatın hafif bir ameliyat olduğunu söylüyor,bu yönden şükrediyorum rabbime ama ana yüreği işte dayanmıyor.1 dk.lık operasyonda olsa bebeğime neşter vurulcak ve narkoz alıcak bir ana nasıl dayanır bebeğini tutarken bile incitmemeye çalışırken?Rabbime beterinden sakladığı için sonsuz şükrediyorum ama dayanamıyorum yavrumun yüzüne bakarken,daha çok küçük teyzeleri ne ağrıdığı yeri söyleyebilir nede başka birşey..Dua edin yavruma olurmu,Allah ım sağlık versın yavrularımıza..hepınıze ıyıgeceler...senağlama

canım geçmiş olsun üzülme benim görümcenim kızındada vardı 4 aylıkken ameliyat oldu maşallah hiçbirsorun yoktu iyileşti şimdi 2 yaşında sorun yok.erken doğumlarda oluyormuş genelde bir.çok ağlayan bebeklerde diye biliyorum .erken mi doğmuştu bebeğin?
üzülme allah dermansız dert vermesin kimseye

canım geçmiş olsun geçen sene görümcemin oğlu oldu 4 aylıkken sabah oldu akşam taburcu akşam evde gülücükler atıyodu hiç korkma çok basit bol dua et

canım geçmiş olsun üzülme benim görümcenim kızındada vardı 4 aylıkken ameliyat oldu maşallah hiçbirsorun yoktu iyileşti şimdi 2 yaşında sorun yok.erken doğumlarda oluyormuş genelde bir.çok ağlayan bebeklerde diye biliyorum .erken mi doğmuştu bebeğin?
üzülme allah dermansız dert vermesin kimseye

yok canım sadece 1 hafta erken dogdu bebegım,bırde bunu bana soran cok oldu bebegım aksıne az aglayan bı bebek.Dr.dogustan oldugunu soyledı,ılk duydugumda cok kotu olmustum,ama alıstırmaya calısıyorum kendımı,fakat kuzumun yuzune baktıkca ıcım kıyılıyor,gozlerım doluyor.Nasıl dayanıcam onu amelıyathaneye goturduklerınde o halını gordugumde?sız anlarsınız benı kızlar,bebegınıze asıları bıle yapılırken nasıl hıssedıyosunuz kendınızı?bıde benı düşünün.Sunu yıne belırtıyorum sükredıyorum rab bıme beterınden sakladıgı ıcın ama ana yuregı ıste ana yuregı...Dualarınızı esırgemeyın lutfen neolur oglumun adı:'FURKAN EFE' ısım ısım dua edersenız cok mınnettar olurum,şimdiden Allah razı olsun hepınızden...

mrb cnm benim oğlum şuan 3 yaşında 40 günlükken kasık fıtığı ameliyatı oldu korkma bende çok üzülmüştüm ama akşamına taburcu oldu.hatta hiç öle ağlamalarıda olmadı ço k çabuk iyileşti hiç merak etme narkozdanda kolay ayıldı allah şifa versin

canım dualarım seninle üzülüp hasta olma onun sana ihtiyacı var biz güçlü olmalıyız benim bebeğimde hastanede yattı 4 serum sayısız antibiotik ve nefes açıcılar minicik elinden damar yolu açıldı ve 8 gün orası sıkıca turnike yapılarak sarıldı içim yandı ama serumla çok zor emzirdim aklıma hep pramatüre doğup sayısız ameliyatlar geçiren bebekler geldi Rabbim onlarında yardımcısı olsun dermansız dert vermesin çok şükür halimize,inşallah en kısa sürede sağlıkla atlatırsınız,bebişler dokuları çok taze olduğu için daha çabuk toparlanır inşallah.

Back