Bebeğim 4 kere yataktan düştü. Dünyanın en kötü annesi benim :(

1 değil 2 değil. .
kendine ne desen az...
ilk düştüğünde kafama bir balyoz inerdi ve odanın her cm karesini pamuklarla kaplardim...
evlat bu ya karpuz değil ki yenisini alasın...düpedüz sorumsuzluk ihmalkarlik vurdumduymazlik vs vs

Ben daha öncede yazdım yine yazıcam bence düşmesinden daha büyük ihmalkarlıgı kafası mor mor deyip bir doktora götürmemek..! ikincisi de yanı dolu da olsa eğer sürekli uyuya kalıyorsan ve cocugu kucagına aldıgını bile hatırlamadıgın zamanların oluyorsa memeyle çocugu bogabilirsin de.. Olmamış olaylar degil, fazlasıyla sık.. Bugunden tezi yok,, bir çare bul.. gündüzleri uyu dinlen, cok halsizsen doktora git,, yada babasıda senle kalksın 10 dakika,sonra beraber yatın

Bi bebegim olsun diye surekli dua ediyorum sizin kolay olmus ki kiymetini bilmeyip patir patir yere dusuruyorsunuz cocugu. Rabbim sen buyuksun.

E yatagin altini komple minderlerle kaplasana buyuk satiliyorbal elyaftan duaerse de ona dussun olmadi yatak korkuluklari var cilek.com da bi bak 45 tl falan al bebegini yatirfigin tarafa tak

Ooo "nasıl böyle yaparsın!!" cı mükemmel anneler gelmiş. İnsaf edin biraz yahu kadın zaten yeterince üzgün. Bu kadar üstüne gitmek niye. Konu sahibi siz de bundan sonra yere battaniye yastık bir şeyler koyun çocuğa fazla zarar gelmesin yazık. Yerde yatırın ya da. Ama bu kadar heder etmeyin kendinizi dikkat etmeye çalışın bundan sonra.

Bi bebegim olsun diye surekli dua ediyorum sizin kolay olmus ki kiymetini bilmeyip patir patir yere dusuruyorsunuz cocugu. Rabbim sen buyuksun.

Anliyorum seni de istiyorsun ki olsun da diyelim allah verdi bi tane olur ya etten kemikteniz ani bi kaza sonucu kurban gitti bu durumda sen kiymet bilmeyen mi oluyirsun henuz anne degilsin onun caninin nasil yandigini da bilemezsin o yuzden fazla yukleneyim derken buyuk konusup ilersi icin tehlikeli sozler sarfetmeyin duanin da bir uslubu vardir birazcik niyetlerimizi temizlersek belki kabul olqcak her sey ne dersin

Canım benim kiler henüz düşmedi ama eli kulağında. On aylıklar ve kalkabiliyolaar beşiklerinden. Bende derin yaptırmadığıma pişman oldum. Gündüzleri ayakta olup sık sık kontrol ettiğim için beşiklerinde yatırıyorum. Geceleri ise yer yatağı seriyorum.
Sende yap.yanlarına yatar emzirirsin. İyi oluyo aklım kalmadan yatıyorum şimdi bende. Şimdi hareket li zamanlari zaaar. Benimkiler de düşüp düşüp kalkıyorlar.üzülme. Allah korusun cümlemizinkini

Hep aynı şeyi duyuyorum. Bende yatmadan önce doyuruyorum.İkizlerimin biri mutlaka emmeye uyanıyo hemde o kadar sıkki uyanmalar napıcam bilmiyorum.

Evet 1 2 kere kaza tabi olabilir ama 4 kereye kaza degil ihmalkarlik denir bunun ayrimini yapmak gerek. Bi kac basit onlemle daha ilk dusmede onune gecilebilirdi bu durumun. Ve zor sahip olunan seylerin kiymeti daha da bilinir. Demek istedigim bu iken kotu niyetli oldugumu nereden cikardin baskalarinin cocuklarina kötü biseyler olsun diye mi dua ediyorum sandin :) ben kendim icin saglikli bi bebek icin dua ediyorum.

bizim yanımızda yatıyor. kendi yatağındayken sorun yok zaten. ben gece uykulu yanıma alıyorum. emzirirken uyuya kalıyorum

Benim anneannemin bir çocuğu böyle ölmüş.
Emzirirken uyuyakalmış. Bebek de ya memenin altında kalmıştı ya da süt boğazında kalmıştı.
Gerçekten dikkat etmeniz gerekiyor. Yanınızda da yatırmayın. Yerde yatak yapacaksanız siz yatmayın yanına ve çok dibinde olmayın.
Gece tuvalete kalkarken bebeği falan ezersiniz. Aman.

Yorgunluk cok kotu seni cok iyi anliyorum bebegim 5aylik 5aydir gece uykusu uyumuyorum. Kotu anne degilsin elbette ama dikkat etmen gerekiyor yer yatagi en mantiklisi sizin icin ama neden emmdiginde yerine koymuyorsun hem yanina alistirmissin bebegi.

Peki amin insallah saglikli hayirli bir bebegin olur

Bence ilk once sen kendine bi vitamin al vucudunun direnci dusmus bende de var o durum ben de asiri yorgun oluyordum doktoruma soyledim vitamin verdi simdi hem daha dincim hemde daha hareket etsemde gunduz asiri yorgunlugum olmuyor

Allah sana yardım etsin,seni çok iyi anlıyorum.21 aylık kızım var doğduğundan beri maalesef bende 3 kez yataktan düşürdüm (hemde çift kişilik 1.80 lik yatağın her iki tarafında duvar ve beşikle kapalı.)ayak ucuna gidiyordu küçükken düştü.Seni anlıyorum üzüntünü neden biliyor musun ne yaparsan yap çocuk bir türlü emmeden uyumuyor.Doğduğundan beri on dakika aralıklarla uyandı hep,ben daha 3-4 ten önce uyumadım.gecede uykum daha hiç kesintisiz 1-2 saat olmadı toplasan günde 3 saat uyumuyorumdur.Ayrıca ben uykusuzluk çekmeme rağmen çıt olsa uyanıyorum,öyle sessiz dönmüş ki yavrum.Beşiğinde 5 dakika uyumuyor geceleri alıyorum koyuyorum,tekrar aynı şeyler.En son tek boşluk olan ayak ucunu yorgan ve yastıklarla kapattım.Benim ufaklık rahatsız olduğu için strese girmesin diye memeyide bıraktıramıyorum.Yerde yatıramıyorum böbreklerinden rahatsız.Seni anlıyorum suçlu hissediyorsun,ama şunu bil herçocuk aynı değil.On yaşında bir kızımdaha var bir kez düşürmedim,geceleri hiç uyanmazdı.Ben aynı anneyim ama çocuklarım öyle ayrı ki.yaşamayan bilemez bunları.Allah sana yardım etsin.Rahatsızlığı falan yoksa çocuk odasına yatır yer yatağı alıp,sende yanına yatarsın memeyi bırakana kadar.Şunu onutma güçlü bir annesin bana diyorlar ki senin bu uykusuzluğuna 3 gün dayanamayız.Benim 21 ay oldu.Umarım çocuğuna hiç bir şey olmaz.Kendine iyi bak.Senin yerine laf söyleyen kişiler 3 gün dayanamazdı emin ol.

okurken ağladım dersem inanır mısın. çok sağol . güç verdin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…