Hayır konu açılmadı yarın doktora gidicem kesem görünüyomu die bugün konuşcam hakkımızda hayırlısı konu sahibi arkadasım sen nasılsın naptn ne durumdasın ?Miracalim ne yaptın canım esinle konuştun mu ben biraz senden bahsettim kendi esime inşallah bebeğine kiymaz dedi
Ben cuma günü gittim hastaneye kese göründü ama ben bakmak istemedim pskilojim kötü içinde bulunduğum durumlardan sanirirm kabullenemiyorüm dr carsambaya kadar karar vermemi istediHayır konu açılmadı yarın doktora gidicem kesem görünüyomu die bugün konuşcam hakkımızda hayırlısı konu sahibi arkadasım sen nasılsın naptn ne durumdasın ?
herkes hak ettiğini yaşar. ellerimizle yaptıklarımızı yaşarız. bir gün çocuk istemediğimde aptallık yaparsam evet ben de yaşayım. iki dakikalık zevk sonunda cana kıyacaksam ben de yaşayım. cani bir insan olacaksam da müstehaktır bana. kounmayı akıl edemiyorsam, beceremiyorsam evet yine müstehaktır. ben yaptıklarımın arkasında dururum. korkaklar korksun. beddualarınız döner dolaşır sizi bulur. bu saatten cana kıydıktan sonra huzurla uyusun bunu yapanlar. ben düşünmem, yapanlar düşünsün. merhametsizler düşünsün. yaptıklarının neticesinde daha ağırlarıyla imtihan olacaklar düşünsün.Dilerim kınadığınız herseyi rabbim daha ağır yaşatır size !!!dimaam
Merhaba arkadaşlar 4,5 aylık bir oglum var ve dün test yaparak hamile olduğumu öğrendim. Maallesef istemeden oldu. Ve ben ikinci bebek istemeyen birisiydim. Herşey allahtan elbet ama bebeğim daha çok küçük ve ben kendimi hiç mi hic hazır hissetmiyorum dünden beri ruh gibiyim kabullenemiyorum ve sanırım kabullenemiycem de. Benim gibi olup kürtaj olan varmı acaba aranızda
Lütfen üzülmeyin; kimsenin size aldır ya da aldırma deme gibi bi hakkı yok. Yaşam şartlarınızı en iyi siz bilirsiniz ve değerlendirirsiniz. Bu kadar megatif yorumun üzerine hiç bi kadının da çıkıp "ben senin durumundaydım, kürtaj oldum, artısı bu eksisi bu" şeklinde yorum yapmaya cesaret edebileceğini sanmıyorum. Bazı arkadaşlar çok acımasız konuşmuşlar çünkü. Lütfen üzülmeyin. Güzel bi abdest alıp dua edin. Allahım sen büyüksün sen her şeyin en iyisini bilirsin deyin. Eşinizle konuşun. Hakkınızda En hayırlı en güzel kararın içinize doğacağına inanıyorum.Böyle insancıl yaklaşımıniz için teşekkür ederiminsanlar çok gaddar olmuş maalesef. Çocuğumu bırakıp işe nasıl gidicen diye 2 ay öncesinden uykuları kaçan bir insanın anneligine laf edilmesi çok kırıcı.. neler çektiğimi hissettiğimi kimse bilemez psıkolaga bile gittim bu süreçte
Başınız sağolsun, rabbim sabır versin. Ben de ilk bebeğimi, isteyerek ve planlayarak hevesle ve coşkuyla beklediğim bebeğimi, 40 haftalıkken kaybettim, doğum için hastaneye gittiğimizde karnımda öldüğünü söylediler. Öyle büyük bir acı ki eve boş dönmek. Rabbim hepimizi imtihan ediyor; kimine istemediği zaman veriyor, kimi de dört gözle beklerken bebeğine kavuşamıyor. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Konu sahibi inşaallah hakkında en hayırlı olan kararı verir.G Gseg canm ilk basta cok zor bir durum durumolabilir.gebeligin ilki kadar kolay gecmez.ilgilenmen gereken bir bebegin var.ama zaten 1 ayı gecmis 8 ay kalmış öyle düşün.bir de o senin cann ha dışarda ha karnnda farketmiyi onun kalbi atıyo.küçük olması insanları canlı degilmis gibi düşündürüyor.karnndaki bebek kucagnda olsa 2 aylk gibi ölsün istemiyorm demezsin herhalde.ablam istemeden 4.cocuguna hamile kaldı.ilk duydugunda cok ağladı ama aldrmayı hic dusunmedi.su anda dunyalar tatlısı kızı 5 yaşında ve iyi ki dogdu diyo.kısa vadede zorluk yasarsn cocuklar 4 5 yasina gelene kadar ama büyüdüklerinde cok rahat edeceksin.düşün bi cocugun 15 yasinda biri 14.ve cocuk sahibi olmayı isteyip defalarca tüp vebek yapp anne olamaynları düşün ve şükret bebeklerine.ben gebe kalmayı tam 22 ay bekledim ve olmadı.her ay hüsran yasadm.sonrasnda beklemedigim ay geldi surprizim.dünyalar benim olmuştu herseyine şükrediyordm.özlenen bebek istenn bebek ona gözüm gibi baktm.ve gebeligimin 39.haftasinda hastaneye kontrole gitmistm.sancm başladı iste kızıma kavuşuyorm dedim ve doktor acil sezaryen dedi.doguma girdim.uyandm bebegim nerde dedim ve bebegimi kaybettigimi söylediler.yillarca beklenn hasret ve tam kucağıma alacakken acı gözyaşı.cok zor.insann dogum yapp eve bos dönmesi cok acı.ne olur bebeklerinin kıymetini bil.benim imtihanm bu.seninki de zor olacak ayni anda iki küçük çocuk ama yine de şükret.o minik bebeğinin dışardaki bebeginden bi farkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?