Bebeğim 4.5 aylık ve hamileyim

Bende çok korkuyorum ama bu bebeğim de günah deilmi zaten prematüre doğdu çok şey atlattk düne kadar netim bugün hiç iyi deilim ya

Prematüre annesi olmak ne demek ancak prematüre bebeği olan anlar. Acaba bu bayanın psikolojisi 2. bebeği kaldıramayıp 2 bebeğine de annelik yapamasa bunun hesabını sen mi vereceksin?

Ne kadar da saçma konuşmuşsun oglumherseyim senin çocuğunun olmamasıyla istemeden hamile kalanların hiç bir bağı yok. Aklını başına topla, zor durumdaki insanları bir de bu iğneleyici konuşmalarla sinirlendirmeye hakkın yok! Kaldı ki hiç bir korunma yöntemi %100 güvenli değil. Doğurgan bir bayanın da sınavı bu neden anlamak istemiyorsunuz.. İstemiyor korunuyor ama yine de hamile kalmışsa ne yapacak? Durmadan çocuk mu doğursun yani. Keyfinizi düşeneceğinize vs gibi belaltı cümleleriniz ise ayrı bir facia. Siz de keyif almaya çalışın belki çocuğunuz olur o zaman.

Son düzenleme:
Helal olsun sana Rabbim seni sağlığınla sevdiklerinle sınamasın inşaAllah güzel yürekli güzel anne ağlattın beni MaşaAllah sana bebeğini hayırla sağlıkla al kucağına inşaAllah
amin canım Sağol güzel duan için

Canim anlıyorum ruh halini ama senin gibi olanlar ve aldırmaktan vazgeçenler bin bir şükür ediyorlar çocukları büyüyünce biraz iyiki doğurmuşum diye hele ki kardeşler arkadaş gibi büyüyünce ayrı bir mutluluk doğurursan pişman olmazsın sabır birazcık. Aldırmaktan vazgeçen kim varsa doğduktan sonra şükrediyor iyiki kıymamışım diye

Bende 2.ye hamile kaldigimda ayni seyleri hissetmistim 3 aylik olmadan kendiliginden düstü. Ama kürtaj olmayi ayla düsünmemistim. Allah göstermesin. Herseyde bir hayir vardir. 2. cocugun olmus olcak ne güzel beraber büyürler. Zor olur Ama sonra rahat edersin. Aldirma bence katil olma

Ne güzel. Yazmışsınız farkındaysanız yorum bile yapmadım çünkü burda yazılanlar genelde insanın pskiloji sini bozmak ve yargılamak amaçlı yapılıyor gibi. Allaha havale ediyorum anneliğimi sorgulayanları neticede bu şekilde yargılamakta günah..

Benim çok sevdiğim ablam gibi bir tanıdığım var 1. Çocuğu hemen olmadı sonra hamile kalınca 2 li test de down sendromu teşhisi konuldu 9 ay kadın Allah a sığındı yalvardi yakardi ve cok sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi arkasından hemen hamile kaldı hemen olmuyordu 2 si sürpriz gibi oldu onlara o da kız bebekti şimdi 1. Kız 1. Sınıfa başladı inanılmaz zeki bir kız hiç bir sağlık problemi yok. 2. Kız dünyalar güzeli ve cok güler yüzlü anaokuluna başladı her ikiside ikiz gibi büyüdü ama 2 si çok başka güzel ve daha iyi niyetli. Allah Kulunu sınar ama bu imtihanlardan başarılı geçenler çok mutlu olurlar bunun için insanoğluna çok büyük görevler düşer Allah bizi şeytana uydurmasin

Ben inanin bir şey söylerken hep krsimdaki insanın yerine koyuyorum kendimi ve kendi yapmayacağım bir şeyi başkasına da söyleyecek kadar karaktersiz bir insan değilim gerçekten insan olarak hem bu dunyanizi hem ahiretinizi düşünüyorum çünkü her şey geçici acılar imtihanlar mutluluklar o yüzden kısa süreli mutluluk için bir ömrünü yakan insanlar var Allah bizi o insanlardan etmesin

Miracalim ne yaptın canım esinle konuştun mu ben biraz senden bahsettim kendi esime inşallah bebeğine kiymaz dedi

Ben keyif aldım ve çocuğum var sen merak etme ayrıca fikrimi beyan ederken senden izin almam seninle polemiğe de girmem
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanim fikrimizi beyan ederken yada yorum yaparken üyelerden izin mi almamız gerek ?hanımefendinin polemik gayretini ve sataşmasına anlam veremedim de.

Biz kimsenin anneliğini sorgulamıyoruz kiymayin evladiniza diyoruz surda bir sürü abla kardeşlerimiz evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor bende böyle bir konu açsam sert tepki geleceğini bilirim. keyfinizi düşeneceğinize derken ikinci evladı kaldıramam istemiyorum dediği içindi kimsenin cinsel hayatı kimseyi ilgilendirmez absürt yorum yapmanın hiç anlamı yok .ve bir kadinin çocugu olmuyorsa bu onun kanayan yarasidir.hamd olsun benim öyle bir yaram yok ama cinayeti savunurken bir insanin rahatsizligi ile dalga gecmek hakkina kim sahip ?yahut çocukları leyleklerin getirdiği masalına mi inanalım ne istiyor arkadaşlar anlayamadım .bir cana kast etmenin bu kadar savunulacak yahut alkışlanacak yanını göremeyecek kadar merhametliyim çünkü ben bir Anneyim. kusura bakmayın .

Polemik yaratmak için yazmadım ayrıca objektif bir şekilde bakarsan kimin kime sataştığını görürsün konu da yazan 2 tane bayan var kürtaj olmayı düşünen ve sen keyfinizi düşüneceğinize gibi şeyler yazıyorsun bu ne cürret.

Kürtaj Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereği yasaktır ve cinayettir hanımefendi siz cüret edebilirsiniz iyi günler.

Kürtaj Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereği yasaktır ve cinayettir hanımefendi siz cüret edebilirsiniz iyi günler.

Cevap yazmak istemiyorum ama zorla cevap yazdırıyorsun bu nasıl bir cehalet 10 haftaya kadar kürtaj yasal ve serbesttir.

Millet ne guzel yaftalamis nede guzel bol keseden atmis... Eger gercekten bakamam diyosan aldir arkadasim ama bak bi tane bebegin varmis annelik duygusunuda biliyosun dogurduktan sonra en son pisman olunacak seydir evlat sahibi olmak.. Kendini strese sokma simdiden neden guzel bi anne olmayasin ileride evinde iki tane civil civil seker tanesi olcak bunlarida dusun.. olan olmus sen strese girdikce hersey dahada zor olacak halbuki rahat olsan hersey o kadar guzel olurki.. yasadiklarini bilmiyorum az cok hak veriyorum sana bende hamileyim ve su an dogumdan sonra en iyi nasil korunabilirim diye dusunuyorum kaldiramam gibi geliyo benimde ozel sebeplerim var o yuzden yoksa neden bakilmasin ki ufacik bi beden

Cevap yazmak istemiyorum ama zorla cevap yazdırıyorsun bu nasıl bir cehalet 10 haftaya kadar kürtaj yasal ve serbesttir.
Kanunları senden iyi biliyorum emin ol . Seninle senin anlayacağın dilde konuşurum da hiç gerek yok. Polemiğe girmeyeceğim zira karakter ve düşünce yapın absürt konuşmandan hakaret etme gayretinden belli .nasılsa demokratik bir ülke yapın çocukları nasılsa küçük diye de aldırın mantık gerçekten değişik benim bu şekilde düşünmeme imkan yok. Sen kendi kendine konuşabilirsin hatta daha da hafifletici sebepler yazıp kendince arkadaşları cesaretlendirebilirsin .muhatap olmaya gerek duyabilecegim ruh dünyasında değilsin.

Bir gün bebeğiniz büyüyüp anne benim kardeşim neden yok veya kardeş istiyorum dediğinde ve siz senelerce uğraşıp ikinci çocuğa hamile kalamadığınızda anlarsınız ne kadar yanlış bir karar verdiğinizi. Kürtaj iğrenç bir duygu hele ki bebek yaşarken olmak...

Son cumleyi okumasam aldirma dicektim ama madem oyle dusunuyorsun evliligin ile ile ilgili sorunlarin varsa yapacak bir sey yok dogacak cocuga yazik olur diyorsan daha mantikli bir karar canim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…