Bende çok korkuyorum ama bu bebeğim de günah deilmi zaten prematüre doğdu çok şey atlattk düne kadar netim bugün hiç iyi deilim ya
Biliyorum içinden uzaktan demesi kolay diyosundur söyle bir gözünü kapa aradan yıllar geçmiş ve ikisi de büyümüş birbirlrini arkadaş gibi seven iki kardeş var ikisi el ele okula gidiyor kendini sen onları okula yollarken çok iyi hissediyosun çünkü 2 kişiler ve daha güvenli hissediyorsun istemez misin tabi bunlar tatlı bi hayal ve gerceklesmesi sana bağlı çok iyi düşün gülüm her zorluğun arkasında bir kolaylık var insirah süresine sarıl benden bu kadar seni Allah a emanet ediyorum inşallah kararın seni mutlu edecek bir karar olur hoşçakal
Pardon nasıl istemeden oldu ?o bebek size davetiye mi yolladı? Korunmak aklınıza gelemedi mi yada evlat hasretiyle yanıp tutuşan bunca insan varken siz şunu yazarken nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz yada şöyle sorayım ben iki bebeğimi kaybettim ve Rabbim aldığı halde vicdan azabından uyuyamadım. Nasıl vicdanınız rahat olacak ?mahşerde de pardon istemeden oldu dersiniz. Ayrıca katil olmak yasak artık suç bunu yapan doktor da sizde suçlusunuz keyfinizi düşüneceğinize sonuçlarını düşünseydiniz acınacak üzülecek hiçbirşeyiniz yok sorumsuzlugunuzun bedelini minicik bir can mi ödeyecek acımasız bir Annesiniz evladınızi nasıl aldirabileceksiniz?yapmayın günahtır Rabbim keşke evladı olmayan insanlara evlat verse .ama takdirinden sual olunmaz sizde etmeyin kiymayin evladiniza.
amin canım Sağol güzel duan içinHelal olsun sana Rabbim seni sağlığınla sevdiklerinle sınamasın inşaAllah güzel yürekli güzel anne ağlattın beni MaşaAllah sana bebeğini hayırla sağlıkla al kucağına inşaAllah
Bende 2.ye hamile kaldigimda ayni seyleri hissetmistim 3 aylik olmadan kendiliginden düstü. Ama kürtaj olmayi ayla düsünmemistim. Allah göstermesin. Herseyde bir hayir vardir. 2. cocugun olmus olcak ne güzel beraber büyürler. Zor olur Ama sonra rahat edersin. Aldirma bence katil olmaMerhaba arkadaşlar 4,5 aylık bir oglum var ve dün test yaparak hamile olduğumu öğrendim. Maallesef istemeden oldu. Ve ben ikinci bebek istemeyen birisiydim. Herşey allahtan elbet ama bebeğim daha çok küçük ve ben kendimi hiç mi hic hazır hissetmiyorum dünden beri ruh gibiyim kabullenemiyorum ve sanırım kabullenemiycem de. Benim gibi olup kürtaj olan varmı acaba aranızda
Ne güzel. Yazmışsınız farkındaysanız yorum bile yapmadım çünkü burda yazılanlar genelde insanın pskiloji sini bozmak ve yargılamak amaçlı yapılıyor gibi. Allaha havale ediyorum anneliğimi sorgulayanları neticede bu şekilde yargılamakta günah..Prematüre annesi olmak ne demek ancak prematüre bebeği olan anlar. Acaba bu bayanın psikolojisi 2. bebeği kaldıramayıp 2 bebeğine de annelik yapamasa bunun hesabını sen mi vereceksin?
Ne kadar da saçma konuşmuşsunoglumherseyim senin çocuğunun olmamasıyla istemeden hamile kalanların hiç bir bağı yok. Aklını başına topla, zor durumdaki insanları bir de bu iğneleyici konuşmalarla sinirlendirmeye hakkın yok! Kaldı ki hiç bir korunma yöntemi %100 güvenli değil. Doğurgan bir bayanın da sınavı bu neden anlamak istemiyorsunuz.. İstemiyor korunuyor ama yine de hamile kalmışsa ne yapacak? Durmadan çocuk mu doğursun yani. Keyfinizi düşeneceğinize vs gibi belaltı cümleleriniz ise ayrı bir facia. Siz de keyif almaya çalışın belki çocuğunuz olur o zaman.
Ben keyif aldım ve çocuğum var sen merak etme ayrıca fikrimi beyan ederken senden izin almam seninle polemiğe de girmemPrematüre annesi olmak ne demek ancak prematüre bebeği olan anlar. Acaba bu bayanın psikolojisi 2. bebeği kaldıramayıp 2 bebeğine de annelik yapamasa bunun hesabını sen mi vereceksin?
Ne kadar da saçma konuşmuşsunoglumherseyim senin çocuğunun olmamasıyla istemeden hamile kalanların hiç bir bağı yok. Aklını başına topla, zor durumdaki insanları bir de bu iğneleyici konuşmalarla sinirlendirmeye hakkın yok! Kaldı ki hiç bir korunma yöntemi %100 güvenli değil. Doğurgan bir bayanın da sınavı bu neden anlamak istemiyorsunuz.. İstemiyor korunuyor ama yine de hamile kalmışsa ne yapacak? Durmadan çocuk mu doğursun yani. Keyfinizi düşeneceğinize vs gibi belaltı cümleleriniz ise ayrı bir facia. Siz de keyif almaya çalışın belki çocuğunuz olur o zaman.
Ben keyif aldım ve çocuğum var sen merak etme ayrıca fikrimi beyan ederken senden izin almam seninle polemiğe de girmem
Mune hanim fikrimizi beyan ederken yada yorum yaparken üyelerden izin mi almamız gerek ?hanımefendinin polemik gayretini ve sataşmasına anlam veremedim de.
Kürtaj Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereği yasaktır ve cinayettir hanımefendi siz cüret edebilirsiniz iyi günler.Polemik yaratmak için yazmadım ayrıca objektif bir şekilde bakarsan kimin kime sataştığını görürsün konu da yazan 2 tane bayan var kürtaj olmayı düşünen ve sen keyfinizi düşüneceğinize gibi şeyler yazıyorsun bu ne cürret.
Kürtaj Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereği yasaktır ve cinayettir hanımefendi siz cüret edebilirsiniz iyi günler.
Kanunları senden iyi biliyorum emin ol . Seninle senin anlayacağın dilde konuşurum da hiç gerek yok. Polemiğe girmeyeceğim zira karakter ve düşünce yapın absürt konuşmandan hakaret etme gayretinden belli .nasılsa demokratik bir ülke yapın çocukları nasılsa küçük diye de aldırın mantık gerçekten değişik benim bu şekilde düşünmeme imkan yok. Sen kendi kendine konuşabilirsin hatta daha da hafifletici sebepler yazıp kendince arkadaşları cesaretlendirebilirsin .muhatap olmaya gerek duyabilecegim ruh dünyasında değilsin.Cevap yazmak istemiyorum ama zorla cevap yazdırıyorsun bu nasıl bir cehalet 10 haftaya kadar kürtaj yasal ve serbesttir.
Son cumleyi okumasam aldirma dicektim ama madem oyle dusunuyorsun evliligin ile ile ilgili sorunlarin varsa yapacak bir sey yokÇok zor bir karar evet çokta günah canilik biliyorum fakat hiçbir anlamda hazir hissetmiyorum kendimi ne hamililigim guzel gecicektir ne de doğum lohusalik vs. Benim için oğlum sağlıklı olsun ona guzel bir hayat sunayım bana yeter. Karnıma dahi dokunamiyorum dünden beri bebeğimi kucağıma dahi alamıyorum. Maalesef zor bir evliligimde var bu evliliğe ikinci bir bebek getirmek daha acımasizca bile olabilir @Beratnisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?