- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
Bende çok korkuyorum ama bu bebeğim de günah deilmi zaten prematüre doğdu çok şey atlattk düne kadar netim bugün hiç iyi deilim ya
Biliyorum içinden uzaktan demesi kolay diyosundur söyle bir gözünü kapa aradan yıllar geçmiş ve ikisi de büyümüş birbirlrini arkadaş gibi seven iki kardeş var ikisi el ele okula gidiyor kendini sen onları okula yollarken çok iyi hissediyosun çünkü 2 kişiler ve daha güvenli hissediyorsun istemez misin tabi bunlar tatlı bi hayal ve gerceklesmesi sana bağlı çok iyi düşün gülüm her zorluğun arkasında bir kolaylık var insirah süresine sarıl benden bu kadar seni Allah a emanet ediyorum inşallah kararın seni mutlu edecek bir karar olur hoşçakal
Prematüre annesi olmak ne demek ancak prematüre bebeği olan anlar. Acaba bu bayanın psikolojisi 2. bebeği kaldıramayıp 2 bebeğine de annelik yapamasa bunun hesabını sen mi vereceksin?
Pardon nasıl istemeden oldu ?o bebek size davetiye mi yolladı? Korunmak aklınıza gelemedi mi yada evlat hasretiyle yanıp tutuşan bunca insan varken siz şunu yazarken nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz yada şöyle sorayım ben iki bebeğimi kaybettim ve Rabbim aldığı halde vicdan azabından uyuyamadım. Nasıl vicdanınız rahat olacak ?mahşerde de pardon istemeden oldu dersiniz. Ayrıca katil olmak yasak artık suç bunu yapan doktor da sizde suçlusunuz keyfinizi düşüneceğinize sonuçlarını düşünseydiniz acınacak üzülecek hiçbirşeyiniz yok sorumsuzlugunuzun bedelini minicik bir can mi ödeyecek acımasız bir Annesiniz evladınızi nasıl aldirabileceksiniz?yapmayın günahtır Rabbim keşke evladı olmayan insanlara evlat verse .ama takdirinden sual olunmaz sizde etmeyin kiymayin evladiniza.
Ne kadar da saçma konuşmuşsun oglumherseyim senin çocuğunun olmamasıyla istemeden hamile kalanların hiç bir bağı yok. Aklını başına topla, zor durumdaki insanları bir de bu iğneleyici konuşmalarla sinirlendirmeye hakkın yok! Kaldı ki hiç bir korunma yöntemi %100 güvenli değil. Doğurgan bir bayanın da sınavı bu neden anlamak istemiyorsunuz.. İstemiyor korunuyor ama yine de hamile kalmışsa ne yapacak? Durmadan çocuk mu doğursun yani. Keyfinizi düşeneceğinize vs gibi belaltı cümleleriniz ise ayrı bir facia. Siz de keyif almaya çalışın belki çocuğunuz olur o zaman.
Son düzenleme: