Maşallah Berkay'a... Baktıkça Ata'nn hareketleri gelid gözüme..sanki oğlumu izliyorum gibi...
Canım kedi duruşu için bir şey yapıyormusun?? yada yardımcı oluyormusun ??
yoksa kendi kendinemi yapıyor...
mehtapcım cnm sen bebişine yoğurdu nasıl yapıyorsun anlatırsan sevinirim cnm hangi sütü kullandın birde yoğurt yapma makinesi varmış bundan hiç kullandınmı cnm
Canım Ata'da numaradan öksürüyor mu böyle:)) Yani beni taklit ediyor. Öksürüğüm geldiğinde başka odalara kaçıyorum unutsun diye ama unutmuyor kerata. Bir de ben başka birşeyle ilgileniyorsam dikkatimi çekmek için öksürüyor.
Kedi duruşuna kendiliğinden geçmiyor canım. Ata duruyor mu?
Ben alttan destek veriyorum yavaş yavaş alışmaya başladı sanki 10 sn ileri geri salınarak duruyor sonra kendini bir tarafa atıyor. Süre gittikçe artacak herhalde. İyice güçlenince de ileri doğru gitmeye çalışacağız.
Canım inek sütü mayalanıp yoğurt olduktan sonra farklı bir özelliğe geçtiği için yasak değil. Bizim bulduğumuz ineğin yavruları vardı ama onlar büyümüştür artık.peki bulduğunuz inek doğum yapmış olanlardanmı öle olursa iyi olur diye duymuştum normalmi yoksa her ineğin sütü olurmu acaba gerçi 1 yaşından önce yasak diyorlar neyle mayalıycaz o zaman
Destekle canım bak sürünmeyi nasıl yaptı desteklersen kedi pozisyonunu da yapar.canım maşallah kuzuna..
evet yalandan öksürüyor :))) bende oğlumu taklit ediyorum :)))
kediye geçmedik henüz canım...
bendemi destek koysam karnına ??
10 sn çok iyi zamanla artacak ama önce istemesi lazım :)))
bizimki isteyince sürünüyor :)))
istemezse asla...
Seninkilere de maşallah canım. En geç düzeltilmiş 7 aylıkken desteksiz oturmaya başlarlar. Senin 3 tane kuzucuğun olduğu için oyalaması biraz zor olacaktır ama yürüteci mümkün olduğunca kullanma.masallah canım ......bnımkıler duzeltılmıs bes ayları doluyo yarın altıya gırecekler.........yuzustu donuyolar oyuncakları tutyolar oynnuyolar.........senınkı ne zaman desteksız oturdu canım.....yurutec ıcın erken sanırım ama oyalardı ıyı olurdu ............ıyı bak pasaya........nınım senınkı de ıyı masallah rabbım hepsını korusun........prenses berı de ıyı ınşşşşşşşş
Canım büyük oyuncakçıların hepsinde var. Zeka geliştirici oyuncaklar diye geçiyor. Oyuncakçıya söylersen neden sonuç ilişkisini geliştirici oyuncaklara bakacağım diye gösterirler.Mehtap canım maşallah Berkay'a..
daha güzel günlerini anlatırsın bizlere inşallah..
Ata hiç oyuncaklarıyla oynamıyor..
Sen nerden aldın bu oyuncakları..
Bende bu neden sonuç ilişkisini anlatan oyuncak alayım belki ilgisini çeker...
Canım ben güneş kremi alırken içinde paraben(kanserojen kimyasal) olmayanlara baktım. Dalin 50 faktör kullanıyoruz hem ince hem de paraben yok. Ama niveada paraben vardı.Mehtap sen güneş kremi ne kullanıyorsun oğluşun ??
Ben sebamet 50 almıştım ama yoğun
sürmek zor oluyor..
daha ince ama yüksek faktörlü birşey kullanmak istiyorum tosbaama..
chicco marka düşünüyorum sprey olanlardan...
Teşekkür ederiz teyzesi.nıvea da ıyı meltemcım
mehtapcım cok guzel ya masallah berkaya cok guzel gelışmeler
el muallım senınkılerede masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?