Kum torbası derken neyi kastettin canım? Ben hiç kum torbasıyla birşey denemedim. Berkay'da döne döne gidiyor ama önünde olacak şekilde mesela bir çekmeceyi açıyorum sürünerek ona ulaşmak için çıldırıyor. Kapılı bir çekmece onu defalarca açıp kapatıyor içindekileri çıkarıyor, döküyor ama henüz odanın dışına çıkmıyor.Canım Berkay kum torbasına sinirleniyormu ??
Mesela Ata yere yüzükoyun yatıyor olduğu yerde etrafını dört dönüyor ama hamle yapmıyır
Önüne çok sevdiği oyuncağı koyuyorum ama ilerlemiyor yaptığı sadece ağlamak :)))
Hayırlı olsun güle güle kullansın canım Atacığımız. Tahmin edebiliyorum sevincini. Bizim nöroloğun çok sıkı tenbihi var yürüteç konusunda o nedenle Berkay'a yasak. Ama bizdeki kesin yasağın nedeni kas güçsüzlüğü. "Normalde de tavsiye etmiyorum ama bacak kasları gevşekken ayağına basarsa ortopedik sorunlar çıkarır "dedi nöroloğumuz.Mehtap dün eşim le Ata!ya yürüteç aldık ..
Günde 10 dk bindirmek şartı ile..
Bir görsen evin içinde dört dönmeye başladı..
Adım atıyor onda ve sürekli ayaklarının üstünde..
Çok da güzel basıyor ayaklarına..
Kattiyen almam diyordum walla şimdi Ata'nın mutlu olduğunu görünce iyi ki
almışsız diyoruz..
Basması daha da güçlenir belki güle güle iyi günlerde kullansın canım. Artık büyüdüler herşeyden çabuk sıkılıyorlar tabi.Dün dokyoruna sordum bende yürteç olayın
ayı uygun 10-15 dk geçme dedi..
Zaten inan 10 dk sonra sıkılıyor al beni kucağına diye :))))
Ata'nın iki koluda isilik oldu ...
o kadar çok terliyorki nemli kalmaktan..
Şİmdi sürekli yıkayıp pişik kremi sürüyorum çok da iyi gelidi..
Akşamda ilaç gelecek ama böyle düzelecek gibi olursa hatta düzelirse ilaç kullanmam..
:)) Sen kum torbası deyince bende boksçuların kullandığı kum torbalarını düşündüm:))Canım Berkay'ın ayağına ağırlık diyince bende kum yorbası sandım..
iyi uydurmuşum :)))))))))))
İnşallah canım. Ben annemdeyim annemin fizyoterapisi var bu arada kuzucuğumla birlikteyim. Eşimi ortaklıktan ayrılma konusunda ikna ettim ve ayrıldık çok şükür. Uzun zamandır farklı bir yerden çok cazip bir teklif vardı zaten. Eşim orada başladı ben de annemin fizyoterapisi bittikten sonra yani 15-20 gün sonra başlayacağım.Canım bunuda üstesinden gelecek Berkay'cık...
Buarada işleri ne yaptınız ???
Mecbue çekmeceler beni çok tedirgin ediyor çok dikkatli olmak lazım kafasına falan çarpmaması için. Demek içindekileri arkasına atıyor:)) Berkay da çekip çıkardığını uzun uzun inceliyor çok sevimli oluyorlar bu şekilde gerçekten. Öyle özlemişim ki uzun uzun Berkay'la vakit geçirmeyi doyamıyorum kuzucuğuma.hayırlı olsun nınım ben üç aydır bindirmiyorum ama hala parmak ucuyla basıyo cadı artık takmıycam kafama neyi ne zaman yapmak isterse o zaman yapıyo bunu anladım mehtap çekmeceler onların oyun alanı zaten ecrinde bayılıyo en alttakini çekip çıkarıyo sonra başlıyo yavaş yavaş çıkarmaya birer birer çıkarıp arkasına fırlatıyo
hayırlı olsun nınım ben üç aydır bindirmiyorum ama hala parmak ucuyla basıyo cadı artık takmıycam kafama neyi ne zaman yapmak isterse o zaman yapıyo bunu anladım mehtap çekmeceler onların oyun alanı zaten ecrinde bayılıyo en alttakini çekip çıkarıyo sonra başlıyo yavaş yavaş çıkarmaya birer birer çıkarıp arkasına fırlatıyo
Teşekkürler mecbue.günaydın kızlar hakkınızda hayırlısı olsun mehtap ortaklık bitmiş ama inan böylesi daha iyi en azından içiniz huzurlu çalışırsınız maşallah berkaya demek alkışıda öğrendi ben yanında oluyorum genelde çekmece boşaltırken yatağının altında var çekmeceleri onları boşaltıyo kafa çarpmaları çok oluyo bu aralar ama çok şiddetli deyil tabi yanında olsam bile kaşla göz arası yapıyo yapacağını ecrin oyuncaklarla artık oynamıyo yaa sıkıldımı artık bilmiyorum onun yerine evdeki bütün kapıları sırayla tutup çarpıyo küt küt kızamıyorumda şımarması bile hoşuma gidiyo:)berkay inceliyo demek ecrin direk arkaya fırlatıyo ki aşkasını alıp fırlatsın diye babasılylada top oynamaya alıştı küçük bi topu var dikenlimi diyolar ne o toplara alıyo atti diyo inş hep böyle güzel haberlerle sevindirirler bizleri berkayın bol bol tadını çıkar annesi
Mehtap canım hayırlı olsun.. Ohh ne güzel kuzunla zaman geçiriyorsun...
demek bu yakadasın.. Bize gelsene hafta içi lütfen..
Sitemizin servisi var içerenköy carreforurda kalkıyor..
beklerim araban yoksa servis var unutma..
Zamanın olursa lütfen gel....
Berkaya yiyecek falan düşünme burda yaparız Ata ile beraber yerler...
Mecbue bizimki çekmeceleri karıştırmıyor çünkü önüne koymuyorum..
Koysam yapar..
Bizim bir sepetimiz var onun içi oyuncak dolu onları alıp alıp atıyor Ecrin gibi...
sürekli kucak istiyor ne yapacağımı şaşırdım walla...
oyuncaklarıyla ilgilenmiyor herşeyden çabuk sıkılıyor..
Yürteçde 10 dk biniyor sonra al beni diyor..
Bu arada bilinçsizce bobaaaa diyor :)))
tabi eşim çıldırıyor..
eşimle dışardan geliyoruz bana geleceğine eşime gidiyor :)))
yırtıyor kendini babası alsın diye :)))
Canım annene geçmiş olsun umarım önemli bir sorunu yoktur...
Berkay'a maşallah..
Ben artık çok yoruluyorum inan..
Zaten ayakta beni görünce ve evde kim olursa olsun yatın yere diyorum :))))))))))
Canım Ata da Berkay gibi emeklemeye başladı..
komando emeklemesi :))))
Bugün 2 metre emekledik... :)))
nasıl gidiyor Berkay'ın fizik tedevisi canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?