Premature Bebekler Bebeğim 28 Haftalık Doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
almanya 10 derecemiymiş tüh nınım neyse halanız var madem sende atayı ona bırakıp çıkarsın dışarı

Pazar günü hem anneler günü hem kuzucuğumun doğduğu gün.
Berkay ve ben bütün annelerin özellikle prematüre annelerinin anneler gününü kutlarız. Geçen bir yıl boyunca bize burada destek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Bu anneler gününü yavrusundan ayrı geçirmek zorunda kalan, küvezdeki bebeğini bekleyen bütün annelere Allah'ım sabır ve güç versin ve biran önce kuzucuklarına sağlıkla kavuştursun.

berkaycigin dogum gunu simdiden kutlu olsun masallah 1 yasini dolduruyor kocaman erkek oldu yavrum benim ne guzel demi anneler gunuyle ayni gune denk gelmesi

sen hafta sonu gelmezsin belki mehtap berkayla olduğundan ama ben şimdiden kutlayım hem berkayın doğum gününü hemde senin anneler gününü

berkayımızn doğum günü şimdien kutlu olsun burdaki tüm annelerimizin ve tabi benimde:))))))))
mehtapcığım süreyya geldiğinde nınımda döndüğünde buluşabilirsek pazta keseriz kuzucuğuma inşalalh

iyiki doğdun berkay:))sağlıkla ve mutlulukla büyürsün inşallah canımma.s.

berkaycigin dogum gunu simdiden kutlu olsun masallah 1 yasini dolduruyor kocaman erkek oldu yavrum benim ne guzel demi anneler gunuyle ayni gune denk gelmesi
Evet canım çok güzel denk geldi gerçekten. Geçen sene yaşadıklarımız an an gözlerimin önünden geçti hep. Berkaycıımın doğumgünü bir daha ne zaman anneler gününe denk gelir bilemiyorum ama 1 yaşgününde bana en güzel anneler günü hediyesini verdi. Bundan sonra Allah'tan tek isteğim sağlıkla büyümesi.

sen hafta sonu gelmezsin belki mehtap berkayla olduğundan ama ben şimdiden kutlayım hem berkayın doğum gününü hemde senin anneler gününü
Çok teşekkür ederim mecbue. Senin de anneler günün kutlu olsun. İnşallah sağlıkla büyütürüz kuzucuklarımızı. Burada birçok şey paylaştık. Allah bize emeklediği yürüdüğü konuştuğu günleri de paylaşmamızı nasip eder inşalah.
Çok teşekkür ederim canım. Senin de anneler günün kutlu olsun. Kuzucukların hep sağlılı güzel günlerini paylaşalım inşallah.

canım ıyıkı dogdunuz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Çok teşekkür ederim canım. Eskiye göre biraz daha sık girebiliyorsun artık foruma. Bu da kuzucuklarının büyüdüğünün işaretidir. Senin de anneler günün kutlu olsun.

iyiki doğdun berkay:))sağlıkla ve mutlulukla büyürsün inşallah canımma.s.

Çok teşekkür ederim Arzu'cum. Sen neredeyse korkularını atlattın sayılır. İnşallah biz de senin gibi kuzucuklarımızı sağlıkla büyütebiliriz. Senin de anneler günün kutlu olsun. Ayşenurla size bir ömür sağlıklı güzel günler olsun.

Anneler günü ve doğumgününden birkaç kare:))

Eklentiler

• $IMG_0711.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_0712.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_0719.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_0721.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_0732.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 52
oy maşallah kendi pastasınıda kendimi kesmiş büyümüşte dahada güzel günlerini görürsünüz inş mehtap ayy yakından çekinmişsinizya ikinizde berkay aynı sana benziyo mehtap

inş mehtap en yakın zamanda yürüyo konuşuyo gibi şeylerimizide paylaşırız ben hazranda gidecem yozgata bi ay kadar kalcam sizleri çok özleyecem

ay maşalalh kuzuma ebim iyi doğmuş tekrar annesi iyiki doğurmuşsun
Çok teşekkür ederiz teyzesi.

oy maşallah kendi pastasınıda kendimi kesmiş büyümüşte dahada güzel günlerini görürsünüz inş mehtap ayy yakından çekinmişsinizya ikinizde berkay aynı sana benziyo mehtap
Evet mecbue ben de şaşırdım kendisi tuttu bıçağı sanki kesebilecek gibi:)) Çok teşekkür ederim bana benzetenler olunca çok seviniyorum:)

inş mehtap en yakın zamanda yürüyo konuşuyo gibi şeylerimizide paylaşırız ben hazranda gidecem yozgata bi ay kadar kalcam sizleri çok özleyecem
İnşallah canım. Biz de seni çok özleyeceğiz bir ay çok uzun bir süre. Haziranın kaçında gideceksin?
Ama şunu söyleyeyim Ecrin'e farklı bir ortam çok iyi gelecek göreceksin. İçimden orada emekleyecekmiş gibi geçiyor.

bizide eşim ben ecrini görenler kimisi diyo aynı babası hatta karışıyosunuz birbirinize kimiside hayır canım fatihe hiç benzemiyo aynı mecbureye benziyo diyolar bende anlamadım:)haziranda gidecem ama kaçında bilmiyorum ablamı bekleyim dedim oda temmuzu bulur diyo o zamanda adıyamanda amcalarım var onlar geliyo yozgata annemlere onlar olunca çok kalabalık oluyo bende istiyorum ki annemlerle sakin kafayla olalım ablamlarda olsun o yüzden kafam karıştı napsam bilmiyorum eşimde diyo ecrin bence orda yürüyecek bak görürsün:)tutturdu bide babalar gününde burda olun yollamam öncesinde diye:)

Haziranın ortasından sonra gidersen hem anneciğinle 15 gün başbaşa kalmış olursun eğer ablanlar temmuzda gelecekse temmuzun 15inde de dönersin 15 gün onları da görmüş olursun, hem babalar gününü de babasının yanında geçirmiş olur:)) Yürümeye o kadar hevesliyse burada emekleyip orada yürüyecektir mecbue. Demek ki senin kızın tatili bekliyor:))

annemde erken gel sen o zaman diyo kaldım arada bakalım ne yapacam zaman gösterecek ama bizi özleyin olurmu:)

Özlemez olur muyuz? Hem de çok özleyeceğiz. Birçok şey paylaştık son 1 sene boyunca insan 1-2 gün girmeyen arkadaşını bile merak ediyor yani. Şimdi nınım yok mesela yeri ne kadar çok görünüyor. Sen de öyle olacaksın bizim için. Orada internet olan biryer bulursan girip arada yazarsın gelişmeleri mecbue.

berkay çok yakışıklı annesigamyoncuiremsu bayıldım fotolarına..büyüdükçe dahada güzelleşicek..yandın valla ilerde telefonlar hiç susmayacak..kızlar senin oğlanı rahat bırakmaz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…