Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar günü hem anneler günü hem kuzucuğumun doğduğu gün.
Berkay ve ben bütün annelerin özellikle prematüre annelerinin anneler gününü kutlarız. Geçen bir yıl boyunca bize burada destek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Bu anneler gününü yavrusundan ayrı geçirmek zorunda kalan, küvezdeki bebeğini bekleyen bütün annelere Allah'ım sabır ve güç versin ve biran önce kuzucuklarına sağlıkla kavuştursun.
mecbueciğim keşke sende gelebilsennn
Evet canım çok güzel denk geldi gerçekten. Geçen sene yaşadıklarımız an an gözlerimin önünden geçti hep. Berkaycıımın doğumgünü bir daha ne zaman anneler gününe denk gelir bilemiyorum ama 1 yaşgününde bana en güzel anneler günü hediyesini verdi. Bundan sonra Allah'tan tek isteğim sağlıkla büyümesi.berkaycigin dogum gunu simdiden kutlu olsun masallah 1 yasini dolduruyor kocaman erkek oldu yavrum benim ne guzel demi anneler gunuyle ayni gune denk gelmesi
Çok teşekkür ederim mecbue. Senin de anneler günün kutlu olsun. İnşallah sağlıkla büyütürüz kuzucuklarımızı. Burada birçok şey paylaştık. Allah bize emeklediği yürüdüğü konuştuğu günleri de paylaşmamızı nasip eder inşalah.sen hafta sonu gelmezsin belki mehtap berkayla olduğundan ama ben şimdiden kutlayım hem berkayın doğum gününü hemde senin anneler gününü
Çok teşekkür ederim canım. Senin de anneler günün kutlu olsun. Kuzucukların hep sağlılı güzel günlerini paylaşalım inşallah.berkayımızn doğum günü şimdien kutlu olsun burdaki tüm annelerimizin ve tabi benimde:))))))))
mehtapcığım süreyya geldiğinde nınımda döndüğünde buluşabilirsek pazta keseriz kuzucuğuma inşalalh
Çok teşekkür ederim canım. Eskiye göre biraz daha sık girebiliyorsun artık foruma. Bu da kuzucuklarının büyüdüğünün işaretidir. Senin de anneler günün kutlu olsun.canım ıyıkı dogdunuz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiki doğdun berkay:))sağlıkla ve mutlulukla büyürsün inşallah canımma.s.![]()
Çok teşekkür ederiz teyzesi.ay maşalalh kuzuma ebim iyi doğmuş tekrar annesi iyiki doğurmuşsun
Evet mecbue ben de şaşırdım kendisi tuttu bıçağı sanki kesebilecek gibi:)) Çok teşekkür ederim bana benzetenler olunca çok seviniyorum:)oy maşallah kendi pastasınıda kendimi kesmiş büyümüşte dahada güzel günlerini görürsünüz inş mehtap ayy yakından çekinmişsinizya ikinizde berkay aynı sana benziyo mehtap
İnşallah canım. Biz de seni çok özleyeceğiz bir ay çok uzun bir süre. Haziranın kaçında gideceksin?inş mehtap en yakın zamanda yürüyo konuşuyo gibi şeylerimizide paylaşırız ben hazranda gidecem yozgata bi ay kadar kalcam sizleri çok özleyecem