Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım yine de şükrediyorum sadece bakıcı elinde olsaydı ne yapardım diyorum. Mecbue Ecrin için büyük ayna aldınız mı?
mehtap maşallah berkaya çok güsel oturuyor videosuna baktımda ama plates topu ile çalışırsanız dahada kuvvetlenecek emin ol otururken biraz beline ağırlık veriyor onu gördüm arkaya doğru gidiyor. ama plates topu ile tamamen geçecek bir durum akında otururken beline ağarlık veripte otururdu plates topu çok işe yaramıştı. plates topunun üstüne oturtup bende karşısıne geçip ilk olarak hafif poposundan tutup yavaş yavaş ileri gidip kendime doğru çekiyordum daha sonra hızlanıyordum 1 hafta sonrada bacaklarından tutarak devam etmiştim ve bu şekilde düzelmiştii. berkaya maşallah diyorummmm ...
mehtapcim berkay ne guzel oturuyor masallah kerataya endiselenme bak cok iyiye gidiyor berkay kuzucum benim yaa keske bulustugumuz gun onuda gorseydim iyice sevseydim ata da hastaydi sevemedik hic birini tuh yaa icimde kaldi:)
sen nasilsin mehtapcim gorusemiyoruz bende sik giremiyorum artik malum cocuklar:)
sevindim nınım atanın diş çıkarmasına ecrinde iki tane daha çıkaardı ayy üst üste çıkıyo bütün dişleri gene kusmaya başladı iki gündür dişlerden yapıyo galiba kusmayı onu anladım hayırlı olsun inci gibi olsun kuzunun dişleri
Bu videoyu geçen hafta çekmiştik. Özlediğimde kuzucuğumu buna bakıyorum.
http://www.dailymotion.com/video/xd34q9_mvi-0689_lifestyle
Canım teşekkür ederim...üstüste çıkarsınlar Mecbue böylece sıcaklara kalmazlar canım...
senin kızında dişleri inci gibi olsun :))))
Çok teşekkürler canım. Tabi büyüyünce arkadaş olacaklar ondandır:))![]()
![]()
maşallah diyorum başkada bişey demiyorum...
bu arada Ata'yla beraber izlemiştik Berkay'ı ...
Ata da ığğ diye sesler çıkardı pür dikkat izledi walla...
canim bende iyim tasinmadim yok annemin yaninda iyim simdilik:)cocuklarimla bana yardimci oluyor :)
cok mutluyum kendimi hic bukadar mutlu hissetmemistim ne bilim cok iyim iste
insallah o gunleri gorursun canim berkayin emekledigini yurudugunu sunnetini damat oldugunu seni cok guzel gunler bekliyor canim bende berkayi sevmek icin sabirsizlaniyorum:)
ninimcim ataya tekrar hayirli olsun dislere diger topikte yazmistim ama gormedin sanirim:)
canim bende iyim tasinmadim yok annemin yaninda iyim simdilik:)cocuklarimla bana yardimci oluyor :)
cok mutluyum kendimi hic bukadar mutlu hissetmemistim ne bilim cok iyim iste
insallah o gunleri gorursun canim berkayin emekledigini yurudugunu sunnetini damat oldugunu seni cok guzel gunler bekliyor canim bende berkayi sevmek icin sabirsizlaniyorum:)
ninimcim ataya tekrar hayirli olsun dislere diger topikte yazmistim ama gormedin sanirim:)
kol kaslarıda güçlenir en kısa zamanda... Ben yere oturup bacaklarımı biraz açıp akını bir bacağımın üstüne alıyordum karın kısmı bacağıma denk geliyordu bacaklarınıda topluyordum eller ön tarafta fizyoterapistimiz buna kedi duruşu diyordu kollara ağarlık veriyorduk. akın ilk kez komando gibi sürünmeye başlamıştı bu şekilde bile kol kasları kuvetleniyor ve emeklemeyide bu şekilde keşfediyorlar ben ve eşim sürekli emekliyorduk gösteriyorduk .. birde ilgisini çekecek oyuncak renkli ses çıkartan nesneler koyuyorduk yastıkları yüksek yapıp bacaklarımın üstüne aldığımda uzun süreli kalıyordu kollarının üzerinde 1 ay içinde emekleme pozisyonuna geçmişti. pozisyonu aldıktan sonra hemen gitmeyecek sakın tereddüt etme olduğu yerde bir ileri bir geri hareket edecek 3-4 gün sonrada tuta bilene aşk olsun ne kadar çekmece varsa hepsi yerde olacak mutfak dolaplarındaki tencere tava tabak ne varsa yatak odanda onun odasında yani hangi kapı açıksa ordan toplayacaksınnn. daha sonrada tutunup kalkmayı öğrenecek ve tam gaz adım atmaya başlayacak berkayy. ilk zamanlar bende herşeyi yapsınlar istiyordum ama benim ikizlerim prematüre idi ve kimsenin bebekleri ile kıyaslamamayı öğrendim. ikiz oldukları halde bebeklerim arasında bile kıyaslama yapamıyorum ikiside ayrı kişilik ikiside farklı şeylerden hoşlanıyor.. çevremde yaşıt olan çok bebek var aileleri benimle yarış yapar gibi tavırları var ama ben hiç birini umursamıyorum ikizlerimden alper o kadar çok konuşmaya başladıki akında yürümeyi öğrendikçe konuşmaya başlıyor derdini anlatıyor ..Canım çok teşekkür ederim. Senin yazdıklarınla daha da moral buluyorum. Artık daha uzun dengesini sağlayabiliyor. İnanır mısın 3 günde farketti diyebilirim. Top egzersizlerine devam ediyoruz. Bir aksilik olmazsa bu haftasonu tektar fizyoterapiye gideceğiz. Plates topunun bu kadar faydalı olabileceğini hiç düşünmemiştim. Berkay artık yatağının kenarından tutup kalkmaya çalışıyor.
Ama kollarının üzerinde gövdesini kaldıramıyor. Yani kol kasları çok güçlü değil sanırım.