Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak Mehtap görüyormusun yukardaki arkadaş ne yazmış :)))
yaşlandım diyor kendisi....
Berkaycığım geçen sene 9 Mayısta doğduğunda ertesi gün anneler günüydü. Gelenler anneler günümü de kutluyorlardı ama benim için belirsizliklerle doluydu ve ne olduğunu anlayamamıştım.
Bu sene doğumgünü anneler günüyle aynı güne denk geliyor.
Benim mucizem en güzel hediyem.
Evet ne güzel bir hediye sana canım..Allah sana ve oğluna sağlık versin canım arkadaşım..
geçen sene anneler günüde eşim sana ne hediye alayım demişti bende hayatımın en güzel hediyesi karnımda dedim..
(bu arada benim doğumgünüm 1 mayıs anneler günüyle çok yakın)
Mehtap biz ayın 7 sinde gidiyoruz..kutluyamazsam kusura bakma canım olurmu..
sanmaki unuttum...Şeniz
evet canım halalara sonrada venedik, ya floransa yada milano 1 ere gün kalacağız inşallah...
önce venedik ve milanoydu ama milanoda birşey yok floransaya gidin dediler..
bakalım floransa çok uzak değilse oarayada gideceğiz ...
Size de şimdiden iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler canım. Minik Ata turist Ata olacak ne güzel:)) Gittiğinizde bol bol fotoğraf çektirin lütfen ve döndüğünde herşeyi bir bir anlatmanı isteyeceğiz. Ben İtalyaya gitmedim canım Floransa Roma ve Venedik'ten biraz uzak ama mutlaka görülmesi gereken bir yer oraya kadar gitmişken görmeden gelmeyin.
Analtırım canım ..bol bol turist oğlumla resimde çektiririz..
Münih de halanın arabasını alıp gideceğiz çok uzak olursa Ata rahatsız olur diye korkuyorum..onu yormak istemiyorum şimdilik yakın yerler tercihimiz...
siz de gideceksiniz Berkayı götürmeye karar verdin mi ???
Berkaycığım geçen sene 9 Mayısta doğduğunda ertesi gün anneler günüydü. Gelenler anneler günümü de kutluyorlardı ama benim için belirsizliklerle doluydu ve ne olduğunu anlayamamıştım.
Bu sene doğumgünü anneler günüyle aynı güne denk geliyor.
Benim mucizem en güzel hediyem.
Amin canım Allah hep güzel gelişimlerini göstersin bize.evet en güzel hediyenin yaşına girdiyini göreceksin bu çok güzel bi duygu cidden dün akşam yemek yerken ecrinide oturttum yanımıza oda kaşık tabak ne varsa çekiştiriyo cadı bende dedim eşime geçen sene bu zamanlar kuvözdeydi biz hep ne olacak diye bekliyoduk şimdiyse dedim yemek bile yedirmiyo gerçekten onlar mucize rabbimin bizlere en güzel hediyeleri onlar acılarını hiç gömeyelim
mehtap sende yaz sonu gidersin tatile ama berkayıda götür bencede oda görsün gezsin bol bol dinlensin:)ne güzel berkayında doğum gününe az kalmış :)
Amin canım Allah hep güzel gelişimlerini göstersin bize.
Evet canım Berkay'ı da götürürüm inşallah Eylül'e kadar yürüyebilir o zaman süper olur. Berkay'ın doğumgününe az kaldı ama 9 aylıkken doğumgünü yapıyor gibi oluyoruz. Belki bunu ufak kendi aramızda yaparız da düzeltilmiş 1 yaşında asıl büyük doğumgünü yaparız.
ohh nınım bol bol gezeceksiniz evet ata yorulmaz inş kuzucuk kimbilir oraları görünce ne tepkiler verecek :)
Değişik farklı yerler çok iyi gelecek kuzucuklara. Belki de orada yürür mecbue belli mi olur?vallahi bende bi tuhaf hissettim ama normal doğması gereken ay temmuzda o zaman biz buda olmayız heralde yozgata gitmeyi düşünüyorum o yüzden kutladık o zamanda yapsak kadro aynı olacaktı bizim 6 kişi yani gene:)
Canım alışkın olsa 1-2 gün hadi neyse de alışkın olmayınca Ata durmaz zaten. Ben bile anneme o kadar alışık olduğu halde zorlanıyorum yani. 40 günlük bebekle bile gezenler geziyor dikkat edersen hiçbirşey olmaz. İlk zamanlar gibi değil ki büyüdüler artık.evet canım mehtap'ın dediği gibi turist Ata olacak..
demin halası aradı bana bırakın Ata'yı siz gezin dedi..
ayyyy olmaz size güveniyorum çok iyi bakarsınız ama
bırakamam kuzumu dedim..
Nasıl bırakayım kızlarr...
evet canım mehtap'ın dediği gibi turist Ata olacak..
demin halası aradı bana bırakın Ata'yı siz gezin dedi..
ayyyy olmaz size güveniyorum çok iyi bakarsınız ama
bırakamam kuzumu dedim..
Nasıl bırakayım kızlarr...
Değişik farklı yerler çok iyi gelecek kuzucuklara. Belki de orada yürür mecbue belli mi olur?
Canım alışkın olsa 1-2 gün hadi neyse de alışkın olmayınca Ata durmaz zaten. Ben bile anneme o kadar alışık olduğu halde zorlanıyorum yani. 40 günlük bebekle bile gezenler geziyor dikkat edersen hiçbirşey olmaz. İlk zamanlar gibi değil ki büyüdüler artık.