Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki geri geri emeklemeside iyimiymiş mehtap naparsam yapayım ileri gitmiyo kaç ay oldu hala tık yok:)
mehtapcım uzun zamandır geri gidiyo ama bi kaç aydır yani tam olarak hatırlamıyorum ama bi ileri gitse artık:)
Mecbue denedin mi ne yaptı kuzucuk???ayna hiç gelmedi aklıma hemen deneyim bi bakalım napcak
bak şimdi üzüldim ben..
Ata hemen sırt üstü dönüyor...
hani uçak pozisyonunu alıyor sonra 2 çırpınıyor sonrada dönüyor(
yaptım mehtapcım ama benimki kız olduğundan aynayı aldı eline kendine baktı bol bol çok büyük boy ayna yoktu evde:)
Süslü:)) Büyük aynayı eline alamaz. Bir de uzanabileceği kadar yakına koyma hafif uzakta olsun bakalım.
uzağa koydum bu seferde kendini göremiyo çok yakın deyildi zaten ayy elinden aldım mahsustan nasıl kızıyo zilli:)
babayı göremiyoruz ki gece ikide gidiyo ertesi akşam gece dokuzda evde oluyo yoğun çalışıyo
slm .maşalalh bebişeriniz büyümüş...çok büyük bir sınavdan geçtiniz...allahı kourdu yavrulanızı bağışladı size..allahım herkesin yavrusunu korusun bize bağışlasın onları inşallah.amin...
benim kızım normal vaktinde doğdu geri geri emekliyo,oturuyo ,ama kendi yerden kalkıp oturamıyo,4 aya kadar yere basmıyodu bile...halada öle dik basmaz...arada dizime koyuyodum onu dıgıdık dıgıdık yapıyuk osırada baktım ayğının sütünde duruyomuş.Mehtap sana fizyoterpist için verilen bi harketi ben bilmeden yapıyomuşum yani:)...ağustos topiğinde genelde bütün bebikler böle..ha atak atan bebiklerde var tek başına 2-3 adım atan bebikte var ama benim kızmdan 20 gün büyük...ha 20 gün sonra Eylül adım atarmı atmas...her bebik aynı diil .standart diiler...bozmayın moralinizi...videolardan gördüm maşalalh Berkay'a gayet güzel harektleri...birde babanesi kızıma bi şarfla geniş olcak karnının altından geçirip öle kaldırıyodu ellerini ve ayakalrını kullnsın emekleme pozisyonuna geçsin diye...oda işe yarıyo...