kullanıyorum şurup üç tane kullanıyoruz geçen cumartesinden beri öksürüyo işte ama azaldı evet herkes geziyo çarşı pazar ev gezmesi ama bizimkiler hasta oluyo bende anlamadım:1no2:saol rütbem için evet çerkezim ben nerden anladın:)benim kızım artık kocaman oldu anlamı:)
Berkay'ınki özellikle tam uykuya dalacağı zaman başlıyor kuru bir öksürük Ecrin'in öksürüğü nasıldı?
Yazdığın çerkezceye benziyordu da ordan anladım.
ecrinin her zaman oluyodu uykuda özellikle yemek yedirirken öksürüyodu sürekli kustu halada kusyo doktor kusacak merak etme demişti balgam çıkarıyo kustukça kızım kusuncada rahatlıyodu biraz bugünde kıymalı bi çorba yaptım yedi bikaç kaşık en son bi kaşık daha verdim hopppp geri çıktı hepsi burnu tıkalımı peki berkayın tanıdığın çerkez varmı ben hariç:)
benim bildiğim çerkez kızları çok güzel oluyorlar mecbuşş...
büyük gözlü falan....
zaten senin kızdan belli çerkez olduğu çok tatlı ve güzel...
bu arada Ecrin in yüzünü unuttuk walla..
anladık babası kızıyor ama sen genede arada bir yeni resim koy annesi...
benim bildiğim çerkez kızları çok güzel oluyorlar mecbuşş...
büyük gözlü falan....
zaten senin kızdan belli çerkez olduğu çok tatlı ve güzel...
bu arada Ecrin in yüzünü unuttuk walla..
anladık babası kızıyor ama sen genede arada bir yeni resim koy annesi...
Canım siz hangi şurubu kullanıyorsunuz?
Kusunca Berkay'da rahatlıyor. Öksürük olmasaydı keşke. Burnu bazen tıkanıyor okyanus suyuyla açıyoruz. Ama şu sıralar burun tıkanıklığı yok.
Benim küçük abimin eşi de Çerkez. Düğünlerinde ailesi çok güzel çerkez oyunları oynamıştı. Güzel gelenekleri ve yemekleri var. Ben Türkiye'de yaşayan Çerkez, Laz, Abhaza, Kürt, Tatar, Türk ayrımı yapmam ama hepsinin ayrı ayrı güzel gelenekleri var. Çok hoşuma gider bunlar. Mümkün olduğunca öğrenmeye çalışırım.
Evet güzel olurlar gerçekten. Çerkez kızları bir de çok becerikli olurlar.
Haklısın unuttuk vallahi yakında foto bekliyoruz mecbue.
çılgınsın sen Mecbue... :))))
canım önce zayıflayalım sonra azar azar yeriz istediğimizden...
aslında şimdi de yiyebiliriz ama 1 lokmaa canım :))))
Canım ne güzel olmuş..
iyi fikir walla...Hayırlısı olsun Berkaycığımıza...
Parti resimlerinden de eklemeyi unutma canım...
Biz çekirdek aile olduğumuz için diş partisi yapmayacağım..
bende bugün kadeşimin işyerine gittim Ata ile..
orda Ata nın doğumgünü için birsürü şey anlattılar..
Kardeşim reklam işi yapıyor ve daha öncede birkaç yere süsleme organizasyonu da yapmışlar...
Bakalım temmuz da bahçemizi süsleyecekler...
Geçmiş olsun canım. Allah yavrucuğunu zanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben Gaziosmanpaşa(GOP) Hastanesinde küvez bulabildiğimiz için orada doğum yaptım.buyuk gecmiş olsun atlatmışsınız sız sukurkı bebegınız kucagınızda ben 26. haftadayım erken suyum geldı 20. haftada sız hengı hastanede bebegınızı yatırdınız buda cok onemlı bılgı verırsenız sevınırım
ayy mehtap çok güzel olmuş vallahi ne güzel geldi aklına:))maşallah berkaya darısı ataya ve diyer tospiklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?