Premature Bebekler Bebeğim 28 Haftalık Doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Berkay'ınki özellikle tam uykuya dalacağı zaman başlıyor kuru bir öksürük Ecrin'in öksürüğü nasıldı?
Yazdığın çerkezceye benziyordu da ordan anladım.

Berkay'ınki özellikle tam uykuya dalacağı zaman başlıyor kuru bir öksürük Ecrin'in öksürüğü nasıldı?
Yazdığın çerkezceye benziyordu da ordan anladım.

ecrinin her zaman oluyodu uykuda özellikle yemek yedirirken öksürüyodu sürekli kustu halada kusyo doktor kusacak merak etme demişti balgam çıkarıyo kustukça kızım kusuncada rahatlıyodu biraz bugünde kıymalı bi çorba yaptım yedi bikaç kaşık en son bi kaşık daha verdim hopppp geri çıktı hepsi burnu tıkalımı peki berkayın tanıdığın çerkez varmı ben hariç:)

benim bildiğim çerkez kızları çok güzel oluyorlar mecbuşş...
büyük gözlü falan....
zaten senin kızdan belli çerkez olduğu çok tatlı ve güzel...
bu arada Ecrin in yüzünü unuttuk walla..
anladık babası kızıyor ama sen genede arada bir yeni resim koy annesi...

Canım siz hangi şurubu kullanıyorsunuz?
Kusunca Berkay'da rahatlıyor. Öksürük olmasaydı keşke. Burnu bazen tıkanıyor okyanus suyuyla açıyoruz. Ama şu sıralar burun tıkanıklığı yok.
Benim küçük abimin eşi de Çerkez. Düğünlerinde ailesi çok güzel çerkez oyunları oynamıştı. Güzel gelenekleri ve yemekleri var. Ben Türkiye'de yaşayan Çerkez, Laz, Abhaza, Kürt, Tatar, Türk ayrımı yapmam ama hepsinin ayrı ayrı güzel gelenekleri var. Çok hoşuma gider bunlar. Mümkün olduğunca öğrenmeye çalışırım.

Evet güzel olurlar gerçekten. Çerkez kızları bir de çok becerikli olurlar.
Haklısın unuttuk vallahi yakında foto bekliyoruz mecbue.

öyle bilinirler ama ben galiba pek o vasfı almadım:) ya yeni fotoları eşim bi atsa pcye bende koycam buraya ama ben atamıyorum kasasını çekmem lazım bi sürü kablolar bağlamış bişeyler yapmış ah ah leptopumuz olsaydı şimdi onu verdi masaüstü aldı çok lazımmış gibi :) kızım babasına çekmiş kesinlikle benden pek bişey almamış sadec ten rengi esmer yani gerisi babaya benziyo aynı ecrinin gözleri çekik benimkilerde hafif çekik gerçi bide zeytin gibi kızımın gözleri oda bana çekmiş galibabayanssulusmile

biz bi tane antibiyotik kullanıyoruz suprax diye bi tane bricanyl bide aferin plus oda soğuk algınlığı için çünkü burnuda akıyo ecrinin bide dolven verdi ama onu vermedim daha ateşi yok şimdilik inş bide ateş çıkmaz ayy evet yemeklerimiz güzel ama çoğu hamur işi vallahi canım çok çekiyo ama nınım yüzünden yiyemiyorum ki başıma diyet çıkardı oyunlarımızda güzeldir evlenmeden önce düğünlerde oynardım bende ah ah hey gidi gençlik heyyyyyboshayallersmile

çılgınsın sen Mecbue... :))))
canım önce zayıflayalım sonra azar azar yeriz istediğimizden...
aslında şimdi de yiyebiliriz ama 1 lokmaa canım :))))

çılgınsın sen Mecbue... :))))
canım önce zayıflayalım sonra azar azar yeriz istediğimizden...
aslında şimdi de yiyebiliriz ama 1 lokmaa canım :))))

vallahi bazen nasıl geliyo o kokular burnuma ama yapmıycam eşime üzülüyorum ben eve kahvaltılık almıyorum:) görünce yemeyim diye çikolata alalım bari yaa dedi geçen gün yok dedim görünce dayanamam o garipte light peynir yiyo:)

Berkaycığımın diş partisi için başımıza takmak üzere taçlar yaptım bugün kartondan. Fotoğrafı ekte:))

Eklentiler

• $IMG00055-20100318-1916.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 13
Canım ne güzel olmuş..
iyi fikir walla...Hayırlısı olsun Berkaycığımıza...
Parti resimlerinden de eklemeyi unutma canım...
Biz çekirdek aile olduğumuz için diş partisi yapmayacağım..

bende bugün kadeşimin işyerine gittim Ata ile..
orda Ata nın doğumgünü için birsürü şey anlattılar..
Kardeşim reklam işi yapıyor ve daha öncede birkaç yere süsleme organizasyonu da yapmışlar...
Bakalım temmuz da bahçemizi süsleyecekler...

Mehtap'cım bir konuda düşünceni merak ediyorum..
şimdi Ata nın d.günü 23 temmuz ya
bizim 4 halada almanyada ..
onlar 1 ağustos gibi gelecekler buraya..
daha önce gelemiyorlar okullar açık olduğu için..

Yani sen olsan
23 temmuz mu ??
yoksa onların geldiği tarih de mi ???
yaparsın d.gününü..

Canım parti dediğim bizim yakında pek kimsemiz yok 5-6 kişi olacağız işte. İstiyorum ki Berkay büyüdüğünde diş partisi fotoğraflarına da bakabilsin. Kendi aramızda bişey olacak yani. Ben de bugün bir yerle görüştüm herşeyden en az 50 tane sipariş alıyorlar. Ben de o yüzden kendi çapımda bişeyler yapacağım.
Evet canım doğumgünü organizasyonları gerçekten çok güzel oluyor ve hiçbirşeyi atlamadan zahmetsizce işin içinden çıkıyorsun. İyi fikir doğumgününü ben de bahçede yapayım. Kardeşinden biz de faydalanırız o zaman:))

Canım 23 temmuzdakini küçük bir pastayla kendi aranızda yapıp asıl büyüğünü halalar geldiğinde yapabilirsiniz.

aa buda iyi fikir ..bunu düşünmemiştim...
onlar geldiğinde küçük bir pasta keseriz demiştim..
bunu eşimle de paylaşayım..sağol canım...

ne demek aşkolsun ne lazım olursa lütfen söyle elimizden geldiğince yardım ederiz...
onlar artık büyük şirketlerle çalışıyorlar organizasyon yapmıyorlar
ama mutlaka yardımcı olurlar olmasalar bile fikir verirler canım...

bu arada ben Ata doğduğundan beri anı defteri tutuyorum..
ilk zamanlar kaç cc içtiğini ve aldığı gramları yazıyorduk. :))))
bir kaç aydır da neler yaptığını yazıyoruz :)))
1 yaşına kadar yazacağız...
Siz Berka'a tuttunuz mu günlük falan ??

Canım hergün düzenli yazamadım ben malesef ama arada bir büyüyünce okuyup ne aşamalardan geçtiğini okusun diye birşeyler karalıyoruz:))
Dişine bakacağım zaman diliyle kapatıyor kerata gülerken yakalayabilirsem mutlaka çekeceğim ama:))

buyuk gecmiş olsun atlatmışsınız sız sukurkı bebegınız kucagınızda ben 26. haftadayım erken suyum geldı 20. haftada sız hengı hastanede bebegınızı yatırdınız buda cok onemlı bılgı verırsenız sevınırım

ayy mehtap çok güzel olmuş vallahi ne güzel geldi aklına:))maşallah berkaya darısı ataya ve diyer tospiklere

Geçmiş olsun canım. Allah yavrucuğunu zanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben Gaziosmanpaşa(GOP) Hastanesinde küvez bulabildiğimiz için orada doğum yaptım.

ayy mehtap çok güzel olmuş vallahi ne güzel geldi aklına:))maşallah berkaya darısı ataya ve diyer tospiklere

Canım ben de bir internet sitesinde gördüm. Karton alıp kendim çizip boyadım. Aynısı da oldu yani:)) Hem de anne eli değmiş oldu:)) Beğendiğine sevindim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…