Evet nınım bizde de oluyor aynı şey zaman zaman. Bir ıııh gibi birşey yapıyor bir bakıyorum tekrar uyumuş. Diştendir herhalde.
kabızlığı var 2 günde bir kakasını yapıyor başta katı daha sonra sıvı oluyor su vermem gerekirmi şimdi bu durumda kafam karıştı
canım diş den diyorsun...hımm bizimkinin ağzına baktım daha önce belli değidi ama
şimdi alt iki dişinin çıkacağı yerler de hafig belirginlik var...
sanırım dişler hazırlanıyor Mehtap bilmiyorumkismile
canım ben demin bir bisküvi tarifi daha aldım onuda deneyeceğim...
bu biraz daha güzel olacak gibi sanki...eyvahedigeldismile
İlahi nınım sorulara bakar nmısın. Çok güldüm vallahi püre hazırlarken artık aklıma hep kaka gelecek:))canım çokmu katı???
yoksa püre gibimi ?????????????????**
çünkü gerisi sıvı diyorsun...
kabızlığı var 2 günde bir kakasını yapıyor başta katı daha sonra sıvı oluyor su vermem gerekirmi şimdi bu durumda kafam karıştı
Geliyordur dişler artık canım. İnşallah Ata kolay ve çabuk çıkarır. Berkay'ınki çok zorluyor çünkü.
Gördüm tarifi daha güzel olacak gibi gerçekten de.
İlahi nınım sorulara bakar nmısın. Çok güldüm vallahi püre hazırlarken artık aklıma hep kaka gelecek:))
Canım kakasını zorlanarak, ıkınarak keçi pisliği kıvamında mı yapıyor? Eğer böyle değilse bebekler 2 günde bir kaka yapabilir.
Ama tarif ettiğin durum bizim yaşadıklarımızla aynı. Gün içinde 1 mamasına 1 çay kaşığı saf zeytin yağı ekleyebilirsin. Poposuna yani makata biraz zeytinyağı sürebilirsin, karnına masaj yapabilirsin, bacaklarını ileri geri ittirerek karnına hafifçe bastırıp ıkınmayı teşvik edebilirsin.
canım ya Allah senin ve bizlerin yardımcısı olsun...
kuzularımızı koruyup kollasın inşallah...
Kızlar ben dün Berkay'a muhallebi verdim. Biraz kilo alsın diye. Sevdi güzel güzel yedi. 120 cc suya 4 kaşık milupa muhallebi katarak hazırlamıştım. Sonlara doğru tam ben çok seviniyorken bitiriyor diye hepsini çıkardı kerata. Siz muhallebiyi nasıl ve ne kadar hazırlayıp veriyorsunuz? Acaba fazla mı geldi de çıkardı anlamadım.
Peki biberondan geçiyor mu ölçüsünü nasıl hazırlıyorsun ve hangi muhallebiden kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?