Bebek Beslenmesi bebeğim 15 günlük acill yardım. Uyumuyor, doymuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eyican78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
56
1
46
Ankara
15 gün önce doğum yaptım. bebeğim doğduğu günden beri ağlıyor. Hastanede de tek ağlayan bebekti. Devamlı benim mememi istiyor. Macburen mamaya başladık. Doysada doymasada benim göğsümden ayrılmıyor. Sadece zorla 4-5 saat uyuyor diğer zamanlarda hep göğsümde. Yalancı memede tutmyor. Biraz fazla kilo almış. Mama yemeden doymuyor bide beni emince kilo aldı . ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapayım. Devamılı çığlık atıyor.

oncelikle hayirli olsun bebesin.allh saglikli uzn omu versin,benim bebegim 6 aylik hala bni emzik yerine kullanir tam 2 saat emer yarm saat snra tekrar ister bn buna bi caare bulmdm ama senn bebegn daha cok kucuk ne yap et emzige alistr baska turlu raht edemezsn bn alistrmadigima cok ama cok pismanim

daha yni dgdugu icn hep seni istiyo dua et mama yiyo bnm oglum mamada surmedi agzina daha ek besinede gecmdk 24 saat emziriyrum hemde ayada gecer ins

canım aynı benim oğlumu tarif etmişsin; şükür şimdi 7 aylık oldu.
Biz de aynı sıkıntıları yaşadık ; yok sütün yetmiyo bilmem ne.
Ama sonra anladık ki aslında doymuyor değil; o ağlamaların sebebi gaz canım
Karnına hafif sıcak havlu koyup minik minik masaj yapabilirsin..
Allah kolaylık versin canım.. Zor iş valla..

yalancı memeyide almıyor. Resmen benimle oyun oynuyor. Memeleri nasıl ayırt ediyor anlamadım. Alıştıramadım. Sinirimden ağlıyorum valla. Gecemiz gündüzümüz kalmadı.Keşke ilk doğduğunda devamlı göğsümü vereceğime emzik verseymişim

Benim bebegimde seninkisi gibiydi uyanik olunca surekli memedeydi bu gecici bir durumdur canim birak istedigi kadar emsin sonra sen emsin diye yalvarirsin o emmez.. Biz doktora bile gittik goguslerim kopma noktasina gelmisti hic birakmiyordu ama buyudukce okadar istemez.. O senin yaninda oldugunu ancak oyle anliyor.. Hayirli olsun bebegin saglicakla buyusun insallah

ağlamaları gaz sancısından olmasın...kilo alımı fazla ise, kesinlikle doyuyordur. Merak etme
Bir çay kaşığı rezene çayı vermeyi dene. Rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…