- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
Merhaba arkadaşlar artık başvurumu yapıp çalışmaya başlamak istiyorum alım varmış nasip olur mu bilmiyorum ama başvurayim diyorum ama iste şöyle bir sıkıntım var bebeğim 13 aylık ve sadece beni emiyor o kadar çok uğraşıyorum ki acta bıraktım devam sütü hatta kendi sagdigim sütü dahi içmiyor neler neler yaptım yok yemiyor ( hatta dışarda isim vardı görümcem bakmıştı o kadar aç kalmış ama yememiş birşey ben gelince sürekli beni emdi ) çocuk 4 çay kaşığı zorla oda tarhana çorbası oda neye yetecek neticede, su içiyor beni emiyor hayır sutumde çok gelmiyor zaten yavrum birde hasta oldu zaten zayıftı iyice zayıfladı ...şimdi halsizlik var sadece üstünde sürekli beni emiyor ..ben ise basvurucam gece nobetli sağlık calisanayim ..nasıl yapicam bu işi bilmiyorum ...hani doktora ispat edip rapor alınır mı maaşı az versinler umrumda değil evimi yakında yaparım emzirip gelirim vs ne bileyim ya işte neler yapabilirim ..hukuki yollardan ...hani maddi açıdan rahatlayacagiz çalışırsam çokta istiyorum evde sıkıldım dediğim gibi bebeğim aff afff napicam ben ..neler yapabilirim bir fikir verin ..alımlar geçecek başvurmasam iki arada derede kaldım ...başvursam bana uygun pozisyon en azından bebeğim ek gıdayi güzelce yemeye başlayıp beni bırakıncaya kadar gece nobetsiz çalışma ihtimalim var mı ...ilk kızımda 2 yaşına kadar tek lokma tek gıda yemedi hep beni emdi çok uğraşmıştım ama onun kilosu iyiydi yani tombisti ..ama beni bırakıncaya çalışmaya baslayabilmistim ancak şimdi napicam ben benim bebeler böyle oluyor
Belki bir bilgisi olan bir fikri olan vardır diye konu açayım dedim .
Belki bir bilgisi olan bir fikri olan vardır diye konu açayım dedim .