Bebegim 1 yasini gecti ama uyumuyor

Mama sandalyemiz yok yani gidecegiz doktira bakalim insallah duzelir hersey dua ederseniz sevinirim

bebek arabası vardır muhakkak
eve alın bebek arabasına oturtun
onun da yatma kademeleri var sonuçta
orada hafif yatar konuma getirebilirsiniz.
hatta yemekleri orada yesin, öyle oturmadan gezerek yemek yemez ki çocuk.
emniyetini de bağlayın.

Yerde oturup yedirtiyorum

Maddi durumunuz mu elverişsiz
Çok şükür ya bebegime vitamin alabilecek durumdayiz . Aynen gecen saglik ocaginda soyledim ama vermedi hemsire anlamadim niye vermedigini de . Evde bitmis yoklar esime soyledim ama bugün aksam eve gelirken al diye cok saolun yardimlariniz icin

ben de tam anlayamadım
ama tüm bu vitaminler sağlık ocağında ücretsiz veriliyor zaten
Çok şükür ya bebegime vitamin alabilecek durumdayiz . Aynen gecen saglik ocaginda soyledim ama vermedi hemsire anlamadim niye vermedigini de . Evde bitmis yoklar esime soyledim ama bugün aksam eve gelirken al diye cok saolun yardimlariniz icin

Evet emiyor ve suan 18 aylik ama hala ayni uykusu. Hic mama vermedim uyandiginda yani denedim gün icerisinde falan alisain diye ama icmedi o mamalari
Mamalar çok tokluk hissi veriyor odan dedim. Uzun uyuyorlar. Ama tabi bebişten bebişe değişir

Bebeğim 26 aylık hala geceleri 2-3 kez kalkar.Ben bir yaşından sonra gece beslenmesini kestim.Uyumadan önce besliyordum.Ama gece beslenmese bile çok sık uyanıyordu.Doktora da götürmüştüm.Bazı bebekler böyle bir problem yok demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…