Peki cok tskr ediyorumBen size öğlen ayrıntılı anlatacağım şuan oğlum uyanık olduğu için uzun yazamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki cok tskr ediyorumBen size öğlen ayrıntılı anlatacağım şuan oğlum uyanık olduğu için uzun yazamıyorum
Satın aldığımız huzurunuz gözüyle bakıyorum ben bu konuya :) haklısınız. Ben araştırırken çok pahalıydı ama sonra çok alternatif çıktı, eminim fiyatı daha makul profesyoneller vardır.Yani onlarda maliyetli diye biliyorum ya
Yani aynen öyle oluyor valla satin alinan huzurSatın aldığımız huzurunuz gözüyle bakıyorum ben bu konuya :) haklısınız. Ben araştırırken çok pahalıydı ama sonra çok alternatif çıktı, eminim fiyatı daha makul profesyoneller vardır.
Şimdi 2 durum var eğer emzirmeyi bırakmak istemiyorsanız ama emzirmeden uyutmak istiyorsanız o biraz zor ben başarılı olamamıştım . Ne yapmam gerektiğini biliyordum ama sabrım yetişmemişti .Peki cok tskr ediyorum
Ben 3 hafta önce emzirmeyi bıraktım oğlum 22 aylık . 1 hafta önce konuşmaya başladım sevdiği bir kitap karakteri var ismi dev memo onu örnek gösterdim . Dev memo anneni emmiyor o kocaman bir dev sende onun kadar kocaman dev gibi çocuk oldun vs vs diye . Sonra meme artık hastalanmış oğlum süt azalmış dedim . Sonra göğsümün ucuna beyaz bir bant yapıştırdım açtı baktı uf olmjş yazık dedim kendi kapattı . Uyuma işi de her zamanki saatinde yatağa gittik . Kendi yatağı küçük tabi bende yanına yatınca çok dar oluyordu geriliyordum. Bu yüzden 1 hafta benim yatağın üzerine uzandık . Ona ninni açtım yanıma yatırdım her kalkmasında yatırdım saçını okşadım uyku arkadaşına sarıldı vs vs ağladı tabi baya 3 gün sürdü ağlaması . İlk 2 gece çok kötüydü gece uyandı ağla ağla bittik yorgunluktan uyuduEmerek uyumaya nasıl çözüm buldunuz?Kullandıgım ilaç ve hamilelikten dolayı 15 aylık kızımı sütten kesmem gerekiyor.3 haftadır çabalıyorum farklı farklı şeyler deniyoruz eşimle vs ama olmuyorKademeli olarak düşürmüştüm emme sayısını.Şu an 1 e düşürebildim gündüzleri arada geliyor ama bir şekilde idare ediyorum.Gece mümkün olmuyor.Akşam uykusuna yatırırken çok zorlaniyorum meme dısında uyumuyor çünkü
Önerebileceğiniz yöntem var mı?
İnstagramda baldan anne var onu takip edin bana çok faydalı olduYani aynen öyle oluyor valla satin alinan huzurbaya bakinmistim bende aslinda ama iste bakalim insallah duzelir ya herseyy
![]()
Yaa allah kolaylik versin ya cok zor bi durumEmerek uyumaya nasıl çözüm buldunuz?Kullandıgım ilaç ve hamilelikten dolayı 15 aylık kızımı sütten kesmem gerekiyor.3 haftadır çabalıyorum farklı farklı şeyler deniyoruz eşimle vs ama olmuyorKademeli olarak düşürmüştüm emme sayısını.Şu an 1 e düşürebildim gündüzleri arada geliyor ama bir şekilde idare ediyorum.Gece mümkün olmuyor.Akşam uykusuna yatırırken çok zorlaniyorum meme dısında uyumuyor çünkü
Önerebileceğiniz yöntem var mı?
Şimdi 2 durum var eğer emzirmeyi bırakmak istemiyorsanız ama emzirmeden uyutmak istiyorsanız o biraz zor ben başarılı olamamıştım . Ne yapmam gerektiğini biliyordum ama sabrım yetişmemişti .
Önce uyku düzenini oluşturmanız lazım doğru uyku saatlerinde yatakta olması lazım . Tek uyku yapıyordur . Sabah en geç 08;00 de kalkmış olmalı . 12:30 civarı öğlen uykusuna gitmeli en fazla 2.5 saat uyumalı en geç 15:00 de kalkmış olmalı . 20:00-20:30 civarı akşam rutinlerini yapıp yatağa gidiyor olmalısınız. Yatağa gitmeden başka odada emzirme işlemini bitirin daha sonra uyuyacağı odaya gidersiniz . Yatağına yatırıp saçlarını okşayın mesela hafif pış pış yaparsınız . Meme ile uyuma işi tamamen bitip çocuk alıştıktan sonra pış pış olayını yavaş yavaş kesersiniz . Bence bu durumda babası uyutsa daha iyi olur çocuk babada meme olmayacağını biliyor daha kolay adapte olur . Ağlayacak me yazık ki çare yok ama kısa sürede alışır . Birde bir uyku arkadaşı edinin yumuşak bir ayı gibi ben öyle yaptım çok faydalı oldu oğlum ona sarılıyor acok guzel soyledikleriniz gercekten keske yapabilsek ve ger
Soyledikleriniz gercekten cok guzel keske gerceklesseŞimdi 2 durum var eğer emzirmeyi bırakmak istemiyorsanız ama emzirmeden uyutmak istiyorsanız o biraz zor ben başarılı olamamıştım . Ne yapmam gerektiğini biliyordum ama sabrım yetişmemişti .
Önce uyku düzenini oluşturmanız lazım doğru uyku saatlerinde yatakta olması lazım . Tek uyku yapıyordur . Sabah en geç 08;00 de kalkmış olmalı . 12:30 civarı öğlen uykusuna gitmeli en fazla 2.5 saat uyumalı en geç 15:00 de kalkmış olmalı . 20:00-20:30 civarı akşam rutinlerini yapıp yatağa gidiyor olmalısınız. Yatağa gitmeden başka odada emzirme işlemini bitirin daha sonra uyuyacağı odaya gidersiniz . Yatağına yatırıp saçlarını okşayın mesela hafif pış pış yaparsınız . Meme ile uyuma işi tamamen bitip çocuk alıştıktan sonra pış pış olayını yavaş yavaş kesersiniz . Bence bu durumda babası uyutsa daha iyi olur çocuk babada meme olmayacağını biliyor daha kolay adapte olur . Ağlayacak me yazık ki çare yok ama kısa sürede alışır . Birde bir uyku arkadaşı edinin yumuşak bir ayı gibi ben öyle yaptım çok faydalı oldu oğlum ona sarılıyor artıkama aglarsa iste biz dayanamiyoruz yapamiyiruz birsey ve gercekten memeye cok bagli her dk agzinda benim once azaltmam lazim sanirim sikligi
Şimdi 2 durum var eğer emzirmeyi bırakmak istemiyorsanız ama emzirmeden uyutmak istiyorsanız o biraz zor ben başarılı olamamıştım . Ne yapmam gerektiğini biliyordum ama sabrım yetişmemişti .
Önce uyku düzenini oluşturmanız lazım doğru uyku saatlerinde yatakta olması lazım . Tek uyku yapıyordur . Sabah en geç 08;00 de kalkmış olmalı . 12:30 civarı öğlen uykusuna gitmeli en fazla 2.5 saat uyumalı en geç 15:00 de kalkmış olmalı . 20:00-20:30 civarı akşam rutinlerini yapıp yatağa gidiyor olmalısınız. Yatağa gitmeden başka odada emzirme işlemini bitirin daha sonra uyuyacağı odaya gidersiniz . Yatağına yatırıp saçlarını okşayın mesela hafif pış pış yaparsınız . Meme ile uyuma işi tamamen bitip çocuk alıştıktan sonra pış pış olayını yavaş yavaş kesersiniz . Bence bu durumda babası uyutsa daha iyi olur çocuk babada meme olmayacağını biliyor daha kolay adapte olur . Ağlayacak me yazık ki çare yok ama kısa sürede alışır . Birde bir uyku arkadaşı edinin yumuşak bir ayı gibi ben öyle yaptım çok faydalı oldu oğlum ona sarılıyor acok guzel soyledikleriniz gercekten keske yapabilsek ve ger
Soyledikleriniz gercekten cok guzel keske gerceklesseŞimdi 2 durum var eğer emzirmeyi bırakmak istemiyorsanız ama emzirmeden uyutmak istiyorsanız o biraz zor ben başarılı olamamıştım . Ne yapmam gerektiğini biliyordum ama sabrım yetişmemişti .
Önce uyku düzenini oluşturmanız lazım doğru uyku saatlerinde yatakta olması lazım . Tek uyku yapıyordur . Sabah en geç 08;00 de kalkmış olmalı . 12:30 civarı öğlen uykusuna gitmeli en fazla 2.5 saat uyumalı en geç 15:00 de kalkmış olmalı . 20:00-20:30 civarı akşam rutinlerini yapıp yatağa gidiyor olmalısınız. Yatağa gitmeden başka odada emzirme işlemini bitirin daha sonra uyuyacağı odaya gidersiniz . Yatağına yatırıp saçlarını okşayın mesela hafif pış pış yaparsınız . Meme ile uyuma işi tamamen bitip çocuk alıştıktan sonra pış pış olayını yavaş yavaş kesersiniz . Bence bu durumda babası uyutsa daha iyi olur çocuk babada meme olmayacağını biliyor daha kolay adapte olur . Ağlayacak me yazık ki çare yok ama kısa sürede alışır . Birde bir uyku arkadaşı edinin yumuşak bir ayı gibi ben öyle yaptım çok faydalı oldu oğlum ona sarılıyor artıkama aglarsa iste biz dayanamiyoruz yapamiyiruz birsey ve gercekten memeye cok bagli her dk agzinda benim once azaltmam lazim sanirim
Yaa kiyamam iste o aglamalri o ilk gunleri nasil gecirecegiz ya bide gecede 7 8 kere kalkiyorsa ahh o geceler kabus olur resmen yaBen 3 hafta önce emzirmeyi bıraktım oğlum 22 aylık . 1 hafta önce konuşmaya başladım sevdiği bir kitap karakteri var ismi dev memo onu örnek gösterdim . Dev memo anneni emmiyor o kocaman bir dev sende onun kadar kocaman dev gibi çocuk oldun vs vs diye . Sonra meme artık hastalanmış oğlum süt azalmış dedim . Sonra göğsümün ucuna beyaz bir bant yapıştırdım açtı baktı uf olmjş yazık dedim kendi kapattı . Uyuma işi de her zamanki saatinde yatağa gittik . Kendi yatağı küçük tabi bende yanına yatınca çok dar oluyordu geriliyordum. Bu yüzden 1 hafta benim yatağın üzerine uzandık . Ona ninni açtım yanıma yatırdım her kalkmasında yatırdım saçını okşadım uyku arkadaşına sarıldı vs vs ağladı tabi baya 3 gün sürdü ağlaması . İlk 2 gece çok kötüydü gece uyandı ağla ağla bittik yorgunluktan uyuduama sabırlı oldum mecburdum artık . Alıştı sonra ninni açmadım onu kestim fark etmedi zaten o . 2. Hafta kendi yatağına gittik bu sefer de ben yere yastık koydum beşiğin yanına yattım beni gördü ihtiyacı olduğu an dokundu . Şimdi dokunmayı tamamen kestim . Önemli olan anlatıp konuşmak bence
Söylediğiniz seylerin benzerini denedim işe yaramadıBen 3 hafta önce emzirmeyi bıraktım oğlum 22 aylık . 1 hafta önce konuşmaya başladım sevdiği bir kitap karakteri var ismi dev memo onu örnek gösterdim . Dev memo anneni emmiyor o kocaman bir dev sende onun kadar kocaman dev gibi çocuk oldun vs vs diye . Sonra meme artık hastalanmış oğlum süt azalmış dedim . Sonra göğsümün ucuna beyaz bir bant yapıştırdım açtı baktı uf olmjş yazık dedim kendi kapattı . Uyuma işi de her zamanki saatinde yatağa gittik . Kendi yatağı küçük tabi bende yanına yatınca çok dar oluyordu geriliyordum. Bu yüzden 1 hafta benim yatağın üzerine uzandık . Ona ninni açtım yanıma yatırdım her kalkmasında yatırdım saçını okşadım uyku arkadaşına sarıldı vs vs ağladı tabi baya 3 gün sürdü ağlaması . İlk 2 gece çok kötüydü gece uyandı ağla ağla bittik yorgunluktan uyuduama sabırlı oldum mecburdum artık . Alıştı sonra ninni açmadım onu kestim fark etmedi zaten o . 2. Hafta kendi yatağına gittik bu sefer de ben yere yastık koydum beşiğin yanına yattım beni gördü ihtiyacı olduğu an dokundu . Şimdi dokunmayı tamamen kestim . Önemli olan anlatıp konuşmak bence
Biz en gec 7 de kalkiyoruz bazen 6 6.30 bazen bazen 7.30 gibi degisiyor tek uykusuda yani 11 bazen 12 bazen 1 oda degisiyor ve 1 saat 1 bucuk saat uyuyor gecede 10 da uyuyor oda degisiyor ama cogu zaman boyle gecede kalkarizz yani en az 6 kereŞimdi 2 durum var eğer emzirmeyi bırakmak istemiyorsanız ama emzirmeden uyutmak istiyorsanız o biraz zor ben başarılı olamamıştım . Ne yapmam gerektiğini biliyordum ama sabrım yetişmemişti .
Önce uyku düzenini oluşturmanız lazım doğru uyku saatlerinde yatakta olması lazım . Tek uyku yapıyordur . Sabah en geç 08;00 de kalkmış olmalı . 12:30 civarı öğlen uykusuna gitmeli en fazla 2.5 saat uyumalı en geç 15:00 de kalkmış olmalı . 20:00-20:30 civarı akşam rutinlerini yapıp yatağa gidiyor olmalısınız. Yatağa gitmeden başka odada emzirme işlemini bitirin daha sonra uyuyacağı odaya gidersiniz . Yatağına yatırıp saçlarını okşayın mesela hafif pış pış yaparsınız . Meme ile uyuma işi tamamen bitip çocuk alıştıktan sonra pış pış olayını yavaş yavaş kesersiniz . Bence bu durumda babası uyutsa daha iyi olur çocuk babada meme olmayacağını biliyor daha kolay adapte olur . Ağlayacak me yazık ki çare yok ama kısa sürede alışır . Birde bir uyku arkadaşı edinin yumuşak bir ayı gibi ben öyle yaptım çok faydalı oldu oğlum ona sarılıyor artık
Yok artıkBiz en gec 7 de kalkiyoruz bazen 6 6.30 bazen bazen 7.30 gibi degisiyor tek uykusuda yani 11 bazen 12 bazen 1 oda degisiyor ve 1 saat 1 bucuk saat uyuyor gecede 10 da uyuyor oda degisiyor ama cogu zaman boyle gecede kalkarizz yani en az 6 kere
Öğlen 12den sonra uyuttuğunuzda gece uykusuna 9dan önce geçiyor mu? Benim gecen uykusuna 9dan önce yatırmam için öğlen en geç 11 bucuk da uyumuş olması gerekiyor.Yok artıkaşırı düzensiz bir hayat . 10 da yatamaz yani en geç 9 da uyumuş olmalı . 12 den önce öğlen uykusuna yatırma sakın . Gece böyle düzensiz uyuduğu için de gündüz yorgun oluyor işte . Emerek uyuduğu için öğlen 1.5 saat uyuyor . Uyandığı zaman yeniden uykuya döndürmen lazım . Odasına karartmalı perde al uykulardan önce kapat gün ışığı içeri girmesin . Öpmen uykuya yatmadan önce üzerini rahat giydir . Önce uyku saatlerini düzenleyip sonra emerek uyuma olayını bitirmeniz lazım yoksa herşey daha kötüye gider
12:00 de yatağa tam uyumuş oluyor 14:00 te kalkıyor. 20:00 de gece uykusu için yatağa gidiyoruz 20:30 civarı uyuyorÖğlen 12den sonra uyuttuğunuzda gece uykusuna 9dan önce geçiyor mu? Benim gecen uykusuna 9dan önce yatırmam için öğlen en geç 11 bucuk da uyumuş olması gerekiyor.
Benimki de aynı. 17 aylık, emzirmeyi de bıraktık ama gece 3-4 kez uyanıyor. Bi derdi de yok gibi![]()
Ah ah neler cekiyoruz biz taa en basindanYok artıkaşırı düzensiz bir hayat . 10 da yatamaz yani en geç 9 da uyumuş olmalı . 12 den önce öğlen uykusuna yatırma sakın . Gece böyle düzensiz uyuduğu için de gündüz yorgun oluyor işte . Emerek uyuduğu için öğlen 1.5 saat uyuyor . Uyandığı zaman yeniden uykuya döndürmen lazım . Odasına karartmalı perde al uykulardan önce kapat gün ışığı içeri girmesin . Öpmen uykuya yatmadan önce üzerini rahat giydir . Önce uyku saatlerini düzenleyip sonra emerek uyuma olayını bitirmeniz lazım yoksa herşey daha kötüye gider