Bi şekilde vermeniz lazım ama. D vitamini eksıklıgı bebeklerde braz skntılı bir durumEvet d vitamini eksik olabilir asiya gittigimizde siylediler bingildaagida dolmamis birde kansizlik var baya ilac verdi dr ama icmedi
9 da ama simdi uyuduSaat kaçta odasını götürüp uyutmaya çalışmaya başladın
Evet ya of suya falan karistirip vereyimBi şekilde vermeniz lazım ama. D vitamini eksıklıgı bebeklerde braz skntılı bir durum
Geç gitmişsiniz ne yazık ki9 da ama simdi uyudu
Zaten 1 damla içicek suya filan gerek yok kiEvet ya of suya falan karistirip vereyim
Biz de duş tam tersi etki yapıyorYani o kadar saat nasıl ayakta duruyor merak ediyorum cidden . Ben 14:00 uyanınca uyku sinyali hiç beklemiyorum duşunu aldırıp odaya götürüyorum 20:00 de yatağa yatırıyorum ayağa kalkıyor vs vs ama 30 dk sonra uyuyor genelde çok nadir 40 dk oldu onda da ben sinirleniyorum. Birde bizde duş çok etkili oluyor daha hızlı uykuya geçiş sağlıyor kesinlikle . Bu dönemdeki çocukların ayakta kalma süresi 5-6 saatmiş . Benim oğlan 6 saat kalıyor . Eğer uyku saatini kaçırmışsam uykuya dalmak için çok çabalıyor dalamıyor ve geriliyoruz
Geç gitmişsiniz ne yazık ki
Daha oncesindede uyumuyor ama malesefZaten 1 damla içicek suya filan gerek yok kikan damlası kullanmıyor mu ? Onun arkasına 1 damla ver hemen . Bu dönemde d vitamini çocuklarımız için çok önemli
Gece bir doz mama verseniz. Emiyor muBebegim 13 aylik ve malesef gece cok cok fazla kalkiyor her saat basi uyanir bazen daha sık ve bazen yekrar zor dalar napacagimi bilmiyorum sagliksal bir sorundan mi acaba baska ilde bir doktor onerdiler bi götür diye gitsem mi bilmiyorum tek sorunumuz uyku ve az yiyen bir cocuk
O aç olduğundan değil alışkanlıktan kalkıyor ne yazık ki . Çünkü meme ile uykuya geçen çocuk hep böyle oluyor . Uyku periodları arasında gözünü açtığında meme yoksa uykuya devam edemiyor destek bitmiş oluyorGece bir doz mama verseniz. Emiyor mu
Doktora danıştınız mı bu konuyu ? Ben olsam dk durmam hemen doktora gider çözüm üretmeye çalışırım .yemem içmem uzmanlardan yardım alırdım böyle yaşanmazDaha oncesindede uyumuyor ama malesefyani farkli tad ne olsa bir damla bile agzina girinnce tukuruyor hemwn
Evet emiyor ve suan 18 aylik ama hala ayni uykusu. Hic mama vermedim uyandiginda yani denedim gün icerisinde falan alisain diye ama icmedi o mamalariGece bir doz mama verseniz. Emiyor mu
Zaten yasanmiuor kafayi yicez esimde bende yaslandik resmen . Yani cok zor bi cocuk uyku sorunu disinda da zor . Yani kiyafet degistirtmez bu soguklarda corap giymez disari cikacak olsak asla uzerine bisey giymez ilac falan asla icmez yemesi az . Altini asla degistirtmez zorla degisiyorum yani daha daha ...Doktora danıştınız mı bu konuyu ? Ben olsam dk durmam hemen doktora gider çözüm üretmeye çalışırım .yemem içmem uzmanlardan yardım alırdım böyle yaşanmaz
Bebde bunlardanda supheleniyorum aynen ama icmiyor hicbirini
Bence de bizimkiler de içmiyor giymiyor ama zorla yapıyoruz mecbur yanihaydaaa olur mu öyle şey içmiyor ne demek??
bir şekilde içirin muhakkak çok önemli d vitamini
bir de eksik denilmiş üstelik.
iki damla şey insan zofla olsa içirir, muhakkak hem d hem de kan damlasına başlayın acilen.
Zaten yasanmiuor kafayi yicez esimde bende yaslandik resmen . Yani cok zor bi cocuk uyku sorunu disinda da zor . Yani kiyafet degistirtmez bu soguklarda corap giymez disari cikacak olsak asla uzerine bisey giymez ilac falan asla icmez yemesi az . Altini asla degistirtmez zorla degisiyorum yani daha daha ...
Zaten yasanmiuor kafayi yicez esimde bende yaslandik resmen . Yani cok zor bi cocuk uyku sorunu disinda da zor . Yani kiyafet degistirtmez bu soguklarda corap giymez disari cikacak olsak asla uzerine bisey giymez ilac falan asla icmez yemesi az . Altini asla degistirtmez zorla degisiyorum yani daha daha ...Doktora danıştınız mı bu konuyu ? Ben olsam dk durmam hemen doktora gider çözüm üretmeye çalışırım .yemem içmem uzmanlardan yardım alırdım böyle yaşanmaz
Keske duzelse yani istemedikleri olunca biseye zorlaninca asiri agliyor susmuyor kolay ama evet bakalim ne olacak bir kez daha cabalayayim duzeltmek icin bazi seyleriya siz bunları "huy" olarak betimlemişsiniz ama tamamen fiziksel eksikliklerden kaynaklı geldi bana
vitamin vermiyorsunuz atıyorum yemiyor yemeyince uyuyamıyor uyumayınca aksileşiyor olması çok çok muhtemel.
gerçekten biz uzmandan yardım alın acilen, vitaminlerini yeme düzeyini çeşitli yöntemler deneyerek yedirmeye çalışın.
yazık bakın çocuk bu şekilde büyürse bu sefer geri dönüşü de olmaz.
Yani kan ilacini malesef kustu verdim bir kac kez onun disindada tukurdu koydugum gibi bende zorlamadim d damlasida 1 yastan sonra biraktik bir yasa kadar arada vermeyi unutmalarim disinda kullanmistikhaydaaa olur mu öyle şey içmiyor ne demek??
bir şekilde içirin muhakkak çok önemli d vitamini
bir de eksik denilmiş üstelik.
iki damla şey insan zofla olsa içirir, muhakkak hem d hem de kan damlasına başlayın acilen.
Zaten yasanmiuor kafayi yicez esimde bende yaslandik resmen . Yani cok zor bi cocuk uyku sorunu disinda da zor . Yani kiyafet degistirtmez bu soguklarda corap giymez disari cikacak olsak asla uzerine bisey giymez ilac falan asla icmez yemesi az . Altini asla degistirtmez zorla degisiyorum yani daha daha ...
Keske duzelse yani istemedikleri olunca biseye zorlaninca asiri agliyor susmuyor kolay ama evet bakalim ne olacak bir kez daha cabalayayim duzeltmek icin bazi seyleribu kacinci cabam
Yani kan ilacini malesef kustu verdim bir kac kez onun disindada tukurdu koydugum gibi bende zorlamadim d damlasida 1 yastan sonra biraktik bir yasa kadar arada vermeyi unutmalarim disinda kullanmistik
Mama sandalyemiz yok yani gidecegiz doktira bakalim insallah duzelir hersey dua ederseniz sevinirimmama sandalyesine hafif yatar pozisyona getirin, eline sevdiği bir şeyi verin oyalansın
o sırada su muhakkak hazır bulunsun, kaşıkla vitamini verip hemen suyu verirseniz tadı çabuk gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?