Bebegim 1 yasini gecti ama uyumuyor

Evet d vitamini eksik olabilir asiya gittigimizde siylediler bingildaagida dolmamis birde kansizlik var baya ilac verdi dr ama icmedi
Bi şekilde vermeniz lazım ama. D vitamini eksıklıgı bebeklerde braz skntılı bir durum

Evet ya of suya falan karistirip vereyim
Zaten 1 damla içicek suya filan gerek yok ki kan damlası kullanmıyor mu ? Onun arkasına 1 damla ver hemen . Bu dönemde d vitamini çocuklarımız için çok önemli

Biz de duş tam tersi etki yapıyor yatma saatine yakın banyo yaptırırsam uykusu açılıyor, enerji yükleniyor çocuga. Sonra uğraş dur neyse 2 yaşından sonra düzelecek diye umut ediyorum.

Gece bir doz mama verseniz. Emiyor mu

Gece bir doz mama verseniz. Emiyor mu
O aç olduğundan değil alışkanlıktan kalkıyor ne yazık ki . Çünkü meme ile uykuya geçen çocuk hep böyle oluyor . Uyku periodları arasında gözünü açtığında meme yoksa uykuya devam edemiyor destek bitmiş oluyor

Daha oncesindede uyumuyor ama malesef yani farkli tad ne olsa bir damla bile agzina girinnce tukuruyor hemwn
Doktora danıştınız mı bu konuyu ? Ben olsam dk durmam hemen doktora gider çözüm üretmeye çalışırım .yemem içmem uzmanlardan yardım alırdım böyle yaşanmaz

Doktora danıştınız mı bu konuyu ? Ben olsam dk durmam hemen doktora gider çözüm üretmeye çalışırım .yemem içmem uzmanlardan yardım alırdım böyle yaşanmaz
Zaten yasanmiuor kafayi yicez esimde bende yaslandik resmen . Yani cok zor bi cocuk uyku sorunu disinda da zor . Yani kiyafet degistirtmez bu soguklarda corap giymez disari cikacak olsak asla uzerine bisey giymez ilac falan asla icmez yemesi az . Altini asla degistirtmez zorla degisiyorum yani daha daha ...

Bebde bunlardanda supheleniyorum aynen ama icmiyor hicbirini

haydaaa olur mu öyle şey içmiyor ne demek??
bir şekilde içirin muhakkak çok önemli d vitamini
bir de eksik denilmiş üstelik.
iki damla şey insan zofla olsa içirir, muhakkak hem d hem de kan damlasına başlayın acilen.

Bence de bizimkiler de içmiyor giymiyor ama zorla yapıyoruz mecbur yani

ya siz bunları "huy" olarak betimlemişsiniz ama tamamen fiziksel eksikliklerden kaynaklı geldi bana
vitamin vermiyorsunuz atıyorum yemiyor yemeyince uyuyamıyor uyumayınca aksileşiyor olması çok çok muhtemel.
gerçekten biz uzmandan yardım alın acilen, vitaminlerini yeme düzeyini çeşitli yöntemler deneyerek yedirmeye çalışın.
yazık bakın çocuk bu şekilde büyürse bu sefer geri dönüşü de olmaz.

Zaten yasanmiuor kafayi yicez esimde bende yaslandik resmen . Yani cok zor bi cocuk uyku sorunu disinda da zor . Yani kiyafet degistirtmez bu soguklarda corap giymez disari cikacak olsak asla uzerine bisey giymez ilac falan asla icmez yemesi az . Altini asla degistirtmez zorla degisiyorum yani daha daha ...
Keske duzelse yani istemedikleri olunca biseye zorlaninca asiri agliyor susmuyor kolay ama evet bakalim ne olacak bir kez daha cabalayayim duzeltmek icin bazi seyleri bu kacinci cabam

Yani kan ilacini malesef kustu verdim bir kac kez onun disindada tukurdu koydugum gibi bende zorlamadim d damlasida 1 yastan sonra biraktik bir yasa kadar arada vermeyi unutmalarim disinda kullanmistik

e mecbur
her anne değişim yaşıyor, her ay farklı bir şeye çabalıyoruz
olur mu öyle ben 5 ay çabaladım hala düzelmedi bırakayım denir mi?
zorlanınca aşırı ağlamasını da sorun, her şeyi sorun. doktora sorun manasında
çalışmıyorsanız ben olsam alır çocuğumu giderdim doktora inanın.

Yani kan ilacini malesef kustu verdim bir kac kez onun disindada tukurdu koydugum gibi bende zorlamadim d damlasida 1 yastan sonra biraktik bir yasa kadar arada vermeyi unutmalarim disinda kullanmistik

mama sandalyesine hafif yatar pozisyona getirin, eline sevdiği bir şeyi verin oyalansın
o sırada su muhakkak hazır bulunsun, kaşıkla vitamini verip hemen suyu verirseniz tadı çabuk gider.

mama sandalyesine hafif yatar pozisyona getirin, eline sevdiği bir şeyi verin oyalansın
o sırada su muhakkak hazır bulunsun, kaşıkla vitamini verip hemen suyu verirseniz tadı çabuk gider.
Mama sandalyemiz yok yani gidecegiz doktira bakalim insallah duzelir hersey dua ederseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…