Bebegim 1 yasini gecti ama uyumuyor

12:00 de yatağa tam uyumuş oluyor 14:00 te kalkıyor. 20:00 de gece uykusu için yatağa gidiyoruz 20:30 civarı uyuyor
Mesela bugun 7.10 uyandi 11 de uyudu ve 12.15 uyandi az once boyle hep ben zaten baya ruhen ve bedenen bitigim baya zayifladim eridim falan yani allah yardim etsin vallaha zor cok zor inanin diyorum herkesin boyle olsa cocugu kimse bir daha getirmez bakamazda . Buraya yazdiklarim daha buz dahinin goruneni

Eee yeniden uykuya döndürmeye çalışman lazım işte . 11 de değil 12 de yatırmaya çalış . Gece uykusu ile öğlen uykusu arasındaki saat uzadıkça çocuk çok yoruluyor ve yorgunluktan uyumak istemiyor şimdi bu akşam 11 de mi yatacak ? Eeee bu kadar saat ne yapıyor ağlayıp huzursuz olmayacak mı

Bu aralar boyle yatiyor bende anlamadim yoksa 12 den once uyumuyordu yani 10 uyur heralde iste boyle bir cocuk cok uyku sevmiyir malesef yani emzirdim tekrar uyusun diye ama kalkti malesef

Bu aralar boyle yatiyor bende anlamadim yoksa 12 den once uyumuyordu yani 10 uyur heralde iste boyle bir cocuk cok uyku sevmiyir malesef yani emzirdim tekrar uyusun diye ama kalkti malesef
Uykuyu sevmiyor diye bir olay yokmuş uzmanların söylediğine göre . Odaya karartma perde alın güneş ışığı odada olmuyor ve uykuları uzuyor .

Uykuyu sevmiyor diye bir olay yokmuş uzmanların söylediğine göre . Odaya karartma perde alın güneş ışığı odada olmuyor ve uykuları uzuyor .
Yani valla uyumuyor aylardir böyle bende dedim demek uyku pek sevmiyor yani fon lar var koyu renk bazen onu cekiyorum aslinda ama

Uykudan 1 saat önce beslenmeyi kesin. Birde o sekılde deneyin.

Yani valla uyumuyor aylardir böyle bende dedim demek uyku pek sevmiyor yani fon lar var koyu renk bazen onu cekiyorum aslinda ama
Doğru saatlerde uykuya gitmiyor olabilir öyle olunca bence alışkanlık yaptı . Hani derler ya ağaç yaşken eğilir diye sizinki de o hesap mı oldu ne

Şuan kaç aylık ya 18 mi ?

Bir kere 7 de kalkmış çocuğu 11 de uyutmayın çok yanlış bir saat oluyor 12 hatta 12:30 a kadar dayanabilir artık büyüdü .çocuk tek uyku yapacak 2 uyku gibi oluyor yaptığınız şey

Doğru saatlerde uykuya gitmiyor olabilir öyle olunca bence alışkanlık yaptı . Hani derler ya ağaç yaşken eğilir diye sizinki de o hesap mı oldu ne
Olabilir valla yani en basindan beri duzeltmek istedim ama olmadi boyle gitti bencede artik aliskanlik oldu

Bir kere 7 de kalkmış çocuğu 11 de uyutmayın çok yanlış bir saat oluyor 12 hatta 12:30 a kadar dayanabilir artık büyüdü .çocuk tek uyku yapacak 2 uyku gibi oluyor yaptığınız şey
Ya normalde zaten 6 da bile kalkip 12- 1 oyle uyurdu bazen 1 i gectigi oluyordu ama bu aralar erken yatiyor ama hani ozamanlarda gece ayniydi suan da ada ayni

Yani zaten uyku eğitimi diş döneminde, atak döneminde pek işe yaramıyor uzmanlarda söylüyor. E çocuk 6.aydan beri sürekli diş çıkarıyor. Sallayarak uyutuyorum. Ben desteksiz uyursa okadar uyanmaz belki diyorum yine de ama Bi türlü desteksiz uyutmayı başaramadım. Sizinki kaç aylık? Benim ki 14.00da uyansa 22.00dan önce uyumuyor gece. Sizin saat aralıklarınız iyiymiş baya

Yani o kadar saat nasıl ayakta duruyor merak ediyorum cidden . Ben 14:00 uyanınca uyku sinyali hiç beklemiyorum duşunu aldırıp odaya götürüyorum 20:00 de yatağa yatırıyorum ayağa kalkıyor vs vs ama 30 dk sonra uyuyor genelde çok nadir 40 dk oldu onda da ben sinirleniyorum. Birde bizde duş çok etkili oluyor daha hızlı uykuya geçiş sağlıyor kesinlikle . Bu dönemdeki çocukların ayakta kalma süresi 5-6 saatmiş . Benim oğlan 6 saat kalıyor . Eğer uyku saatini kaçırmışsam uykuya dalmak için çok çabalıyor dalamıyor ve geriliyoruz

Malesef 12 de kalkti oglen ve hala uyanik bir saattir uyusun diyorum uyumuyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…