Bebegim 1 yasini gecti ama uyumuyor

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
53
31
Bebegim 13 aylik ve malesef gece cok cok fazla kalkiyor her saat basi uyanir bazen daha sık ve bazen yekrar zor dalar napacagimi bilmiyorum sagliksal bir sorundan mi acaba baska ilde bir doktor onerdiler bi götür diye gitsem mi bilmiyorum tek sorunumuz uyku ve az yiyen bir cocuk

Bebegim 13 aylik ve malesef gece cok cok fazla kalkiyor her saat basi uyanir bazen daha sık ve bazen yekrar zor dalar napacagimi bilmiyorum sagliksal bir sorundan mi acaba baska ilde bir doktor onerdiler bi götür diye gitsem mi bilmiyorum tek sorunumuz uyku ve az yiyen bir cocuk
Benim arkadaşım da aynı durumdaydı uyku terapisi aldı. Biraz maliyetli olabilir ama 1 hafta da kesin çözüldü.

Önce bir uzman çocuk doktoru baksın altında yatan sebep nedir? Geceleri ağlıyor da uyumuyorsa altında yatan muhakkak bir sebep vardır .bir sağlık sebebi..Bir de genelde bu gece uykulari emzirmeyi kesince düzeliyor benim kızım 18 aylıkken emmeyi birakmisti ve çok güzel uyumaya başlamıştı,sadece kalktigindq su içip yatiyordu

Önce bir uzman çocuk doktoru baksın altında yatan sebep nedir? Geceleri ağlıyor da uyumuyorsa altında yatan muhakkak bir sebep vardır .bir sağlık sebebi..Bir de genelde bu gece uykulari emzirmeyi kesince düzeliyor benim kızım 18 aylıkken emmeyi birakmisti ve çok güzel uyumaya başlamıştı,sadece kalktigindq su içip yatiyordu
Yani aglama yoktu kalkip emerdi uyurdu ama bu aralar 18 aylik oldu ve agliyor kalkip surekli

Evet emerek uyuyor yani cok sik uyanir bu aralar bide kalkip agliyor bir saat zor sakinliyor sonra tekrar uyuyor
Ağlıyor olması büyük ihtimal diş sorunundadır . Benim oğlum 22 aylık emerek uyuyordu 3 hafta önce emzirmeyi bıraktım sık uyanmayı bıraktı . Tamamen uyumuyor ama 1 kere 2 kere uyanıyor yine

Ama sizin çocuk daha küçük gece beslenmesini kesip emzirmeden yanına uzanarak uyumayı öğretin gündüz emzirmeye devam edin

Ama sizin çocuk daha küçük gece beslenmesini kesip emzirmeden yanına uzanarak uyumayı öğretin gündüz emzirmeye devam edin
Hii ne guzel masallah bir iki kez kalksa mutluluktan havalara ucarim heralde ya bi duzen olussa. 18 aylik oldu benim kizimda nasil kestiniz bir oneriniz var mi

Google a uyku danışmanı yazıp araştırın, size uygun bir yöntem ve eğitmen seçmeye çalışın

Evet emerek uyuyor yani cok sik uyanir bu aralar bide kalkip agliyor bir saat zor sakinliyor sonra tekrar uyuyor
4 yaşa doğru gidiyoruz anne sütünü 3-4 ay önce bıraktı deliksiz uyumaya da yeni yeni başladı. Bir iki defa su içmek için uyanıyor ama ben 2 yaş sonrası bile gecede 5-6 defa uyandığı için artık 2 defa uyanmasına şükrediyorum.

4 yaşa doğru gidiyoruz anne sütünü 3-4 ay önce bıraktı deliksiz uyumaya da yeni yeni başladı. Bir iki defa su içmek için uyanıyor ama ben 2 yaş sonrası bile gecede 5-6 defa uyandığı için artık 2 defa uyanmasına şükrediyorum.
Neden bu kadar uzun emzirdiniz ki

Neden bu kadar uzun emzirdiniz ki
Ben kendisinin bırakmasını istedim , zaten büyüdükçe çok sık emmiyor etrafıyla ilgili olduğu için çok oyun oynadığı için aklına geldiğinde duygusal ihtiyacını gidermek için gelip bir iki fırt içip gidiyordu. Kendiliğinden bırakmış oldu gündüz

Yaa uzun emmis sizin bebeginizde ben iki yas olsada biraksak biran evvel diyorum tabi nasil birakir bilmiorum baya düşkün emmeye bizde 8 kere falan kalkiyoruz cok rahat

Back