Bebeği televizyon izleyen var mı?

Evet çok bilmediğimiz konularda yorum yapmamaliyiz

Tabi bu benim fikrim sevgiler boş yere insanları tekaslandirnanin anlamı yok

Herkese iyi akşamlar muhabbetini bol olsun

Benim 18 aylık Bir oğlum var, oda televizyon izlemek istiyor ama ben günde 10 15 Dakika kadar Youtube tan luli tv nin videolarını açıyorum.

Konu çok eskilerde kalmış ama bende kendi oğlumdan bahsedeyim. Tvmiz yok , eşmle ortak bir kararla almadık daha nişanlıyken "çocuklarımı onun esiri olarak yetiştiremem" derdim. Zaten eşim de bende tvye ayıracak vaktimiz Yok
Oğlum 19 aylık çevresi ile barışık , sosyal , mutlu huzurlu bir çocuk .
Tv merakı Yok , tvsi olan evlere gittiğimizde dönüp bakmaz bile.
Dergi okumayı kitap okumayı boyamayı çok seviyor
Tv tablet telefon gibi şeyler çocukta en başta iletişim bozukluğuna sebep oluyor . Hayata merakı azalıyor , hayal gücü üreticiliği kısıtlanıyor , oyun isteği azalıyor ..
çocuk bakmasa dahi sadece sesler de onun gelişimini yanlış etkiler . Lütfen gerekirse evlerimizden tvleri kaldıralım .
Tamamen teknolojiden uzak değiliz arada pcden eşimle beraber film izleriz haftada bir falan .. ama bizim hayatımızın merkezinde olmadığı için çocuğum da ilgi duymuyor .
Ama evet böyle çocuğu büyütmek zor . Her an sınırsız ilgi ve oyun istiyor . Gerçi artık kendi kendine de oynamaya başladı ..
öğretmenim , ders saatlerimde kendi kendine oynuyor hiç sıkıntı çıkarmıyor .
Henüz oğlumu hiç yanımdan ayırmadım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…