Bebeğim 4,5 aylık ve gıda alerjili (emziriyorum). Bir ara takıntı yaptım herşey düzgün olmalı vs diye benim enerjimden çok yedi. Evdeki bütün fazlalıkları ayırdım. Herseyin yeri belli oldu. Robot süpürge açıyorum arada bir. 2 hafta önce sildim yerleri, yapamıyorum maalesef. Toz en son 2 ay önce aldım herhalde. Süs eşyalarını da azaltacağım sırf bu yüzden. Öğlenleri zaten koynumda uyuyor, ben de onla uyuyorum. Akşam üstü izin verirse o uyanıkken yemek yaparım. Haftasonu da ekmeği vb dışardan yiyemediğim için babası varken o işleri hallediyorum. Çamaşırlar yine onun durumuna bağlı hafta içi veya hafta sonu halloluyor.
Tuvalet/mutfak temiz tutmaya çalışıyorum bazen mutfakta bulaşıklar birikiyor akşam yemekten sonra babası uyutursa hallediyorum ki evde kedim var bir de onun bakımları vs bende genel olarak :). Banyodaki duşakabini görmezden geliyorum. Çokta takıntı yapmamak gerektiğini biraz geç öğrendim ama öğrendim
.
Benim gözümde ev olabildiğince toplu olsun yeter artık. Yani bütün hayatım bebek ve yemek şuan. Haftasonu da iyi hissedersem kuaföre gidiyorum yarım saatliğine kaş bıyık vs için, duşumu akşam veya haftasonu veya durur gibiyse evde teksek bazen onu da banyoda ana kucağına koyup alıyorum. Onun dışında havalar iyi haftasonu dışarı çıkmaya karar verdik artık, tek çıkamıyorum çünkü enerjim olmadığı için. Bazen tekte çıkıyorum da gözümün kesmesi lazım