- 19 Şubat 2025
- 15
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi gamgammmmmmmm40405040
-
Zor zamanlar ama en cok özlüyeceğimiz zamanlarmış ben hızlıca işlerimi yapıp bebeğimle ilgilenmekten keyif alıyorum bu güzel günler bir daha gelmezYapılmıyor maalesef. Çogu zaman tuvalete bile gidemiyorsun bırak işleri. Zamanla düzene giriyor tabi
Ben bebeğim uyumadan yapamıyorum izin vermiyor . O uyuyunca bende uyuyorum yani ev işi pek yapamıyorumBiraz yapıp biraz bırakıyordum, dip kose uygun vakitte giriyordum, yada parça parca bı gün bı oda diğer gün diğer oda şeklinde dip köşe yapiyordum, öyle hergun temizlikle ugrasmiyordum, vakit kaldıkça yapıyordum
Bosverr zamanla alışırsın, hep öyle gitmeyecek, şimdilik yorgunsun o yüzden öyle, zamanla rutine döner, tek derdin temizlik olsunBen bebeğim uyumadan yapamıyorum izin vermiyor . O uyuyunca bende uyuyorum yani ev işi pek yapamıyorum
Ben bebek uyurken ev işlerimi yapıyordum ama bana iyi gelmedi sonrasında ilgilenirken zorlandım o uyuyunca bende uyuyorumHa bir de şu var kişisel bakım banyo gibi ihtiyaçlarımı hep o uyurken yaparım. Evde biri (dedesi, babası, anneannesi) varsa ona veririm. O uyurken banyo falan yapmayacaksam da dinlenirim hiç iş yaparak o 1-2 saatlik değerli vakti de harcayamam
Bence de bir film açıp uzanıp izlemek, bir kitap okumak, bir fincan kahve içmek bizim de iyi hissetmemizi sağlıyor. Çocuğa da iyi yansıyor bu halimiz. Aksi halde çocuk, ev işi kendimizle yalnız kalamıyoruz. Evin işi bitmez...Ben bebek uyurken ev işlerimi yapıyordum ama bana iyi gelmedi sonrasında ilgilenirken zorlandım o uyuyunca bende uyuyorum
Evet olumlu sonucunu gördüm eski insanlar cok takıntılıymış evin camı parlasın ufacık toz sehpada olmasın felan. Evlenirken böyle olcak dediler aslında bu kadar detaya gerek yokBence de bir film açıp uzanıp izlemek, bir kitap okumak, bir fincan kahve içmek bizim de iyi hissetmemizi sağlıyor. Çocuğa da iyi yansıyor bu halimiz. Aksi halde çocuk, ev işi kendimizle yalnız kalamıyoruz. Evin işi bitmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?