Bebeğim babıldamıyor

bebekhemsiresi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
85
33
3
29
Bebeğim nerdeyse 9 aylık ama hala babıldamıyor ekran açmıyoruz zaten evde tv yok sürekli ilgileniyorum konuşuyorum kitap okuyorum şarkı söylüyorum çok güzel dinleyen dikkatli odaklı bi bebek ama sözlü yanıtı babıldaması yok bebeği bu şekilde olan var mı?

Evet orası öyle ilk bebeğim ve tecrübesiz olduğum için endişeleniyorum. Akranları babıldıyor hatta bazılarının anlamlı kelimesi var bizimki aaaaa sesinden başka pek ses çıkarmıyor
Telaşlanmayın siz bi anne olarak yapabileceklerinizi yapıyormuşsunuz zaten devam edin başkalarıyla kıyasa düşmeyin .
Mılyonlarca insanın ses tonu bile ayrıyken her bebek aynı olcak die bişey yok bnm çocuğum 8,5 aylıkken yürümüştü mesela herkes çok erken diyip duruyordu .

Telaşlanmayın siz bi anne olarak yapabileceklerinizi yapıyormuşsunuz zaten devam edin başkalarıyla kıyasa düşmeyin .
Mılyonlarca insanın ses tonu bile ayrıyken her bebek aynı olcak die bişey yok bnm çocuğum 8,5 aylıkken yürümüştü mesela herkes çok erken diyip duruyordu .
Evet haklısınız sabır lazım birazcık, biraz da aceleciyim maalesef teşekkür ederim

Back
X