- 7 Mart 2019
- 2.963
- 1.466
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Kızım 1,5 yaşında 3 aydan beri babası yok belli sebeplerden dolayı. Tek başıma bakıyorum 3 aylıktan beri. Ayda sadece 2-3 kere görüyordu ve yabancılıyordu tabi. Şimdiye kadar bi baba kavramı bilmiyordu Ama artık aklı ermeye yani insanları iyice tanımaya başladı kimin kim oldugunu. Ben kafamda boşanmaya karar verdim yani istemiyorum onunla olmak ama çocuğum eksiklik hissedecekse boşanmam biraz daha büyüyene kadar bilmiyorum. Tek düşündüğüm baba sevgisi ilgisinden eksik mahrum kalır mı her gün evde vakit geçirmek farklı haftada arada bir vakit geçirmek farklı eksik kalsın istemiyorum o ilgiden sevgiden ama evliliğimi sürdürmek de istemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tabi ki ilk boşanan biz değiliz anne babası tek boşanan kızım olmayacak ama aile ortamı ve her akşam anne babasıyla birlikte vakit geçirmek de çocuk için değerli önemli öyle yani bu süreci nasıl geçirdiniz
Şöyle bişey düşünüyorum her akşam ya da boş gününde benim evime gelip kızıyla oynasın vakit geçirsim yemekleri kahvaltıları beraber yapalım evli gibi uyuyunca gitsin ama bu bi yerden sonra savsaklanır eminim ve giderek azalır sonra diye düşünüyorum
Şöyle bişey düşünüyorum her akşam ya da boş gününde benim evime gelip kızıyla oynasın vakit geçirsim yemekleri kahvaltıları beraber yapalım evli gibi uyuyunca gitsin ama bu bi yerden sonra savsaklanır eminim ve giderek azalır sonra diye düşünüyorum