bebeği emekleyen varmı?

benım oglusum tam anlamıyla emeklıyo artık hatta bıyere tutunarak kalkmaya calısıyo vıdeo eklemesını bılseydım eklerdım ama malesef vıdeo nasıl eklınıyo bılmıyorum

senın oglun kac aylık bılgı verırmısın ya bole duydukca uzuluyorum ne dıs cıkardı bızımkı nede emeklıyor

senın oglun kac aylık bılgı verırmısın ya bole duydukca uzuluyorum ne dıs cıkardı bızımkı nede emeklıyor

canım uzulme neden uzuluyosunkı her bebegın gelısımı farklı oglum ayın 15de 8 ayını doldurcak mesela bıcok arkadasın bebeıslerı dıs cıkarmadı cıkarmayan kısılerde var bızde cıkarmayanların ıcındeyız uzulme oyuzden :eek:lmaz:

Benim kızda 8 ayı doldurdu emekledi.
Bende artık umudumu kesiyordum.Çünkü bir aydır aynı şekilde emeklemeye çalışıyordu hiçbir gelişme göstermemişti.Sadece popo kalkıyor.dizlerini kırmıyordu.
Bi baktık ki emeklior.

Kasları yeterli olğunluğa gelince hepsi emekleyecektir.

Emeklemeye başlayanlara maşallah.
Emekleme çabasında olanlarada kolay gelsin.Hepsini öptük.

ne bılıyım boyle duyunca ben mı ıyı bakamıyorum kızıma dıye uzuluyorum aslında bır yerde eksık bırseylermı yapıyorum caba mı sarf etttıremıyorum yada vucudunun gelısmesı ıcın yeterlı besını saglayamıyorum vs gıbı seyler bı dıs cıkarsa bı emeklese ıcım huzur bulucak ıns yakın zamanda oda olur ne dıyımkı allaha dua edıyorum

ne bılıyım boyle duyunca ben mı ıyı bakamıyorum kızıma dıye uzuluyorum aslında bır yerde eksık bırseylermı yapıyorum caba mı sarf etttıremıyorum yada vucudunun gelısmesı ıcın yeterlı besını saglayamıyorum vs gıbı seyler bı dıs cıkarsa bı emeklese ıcım huzur bulucak ıns yakın zamanda oda olur ne dıyımkı allaha dua edıyorum

en büyük kasım bebeği benim mikroskobiğim 9 ayını doldurdu 10dan gün alıyo yaani ama ne emekliyo ne diş çıkardı drun dediğine göre en az 2 ayı varmış dişine emeklemesi içinse baya baya çabası var kollarının dizlerinin üzerine kalkıyo dizlerini ileri atıyo ama ellerini atmasını bilmiyo daha hiiiiiiç takmıyorum çünkü bu işler birazda genetik anne babaya benziyo bebekler bu konularda büyük oğlumda 10 aylık emeklemiş 11.5 aylık diş çıkarmış ve 13 aylıkken yürümüştü bunları bildiğim için hiiç takılmıyorum keyfini çıkar bence nasıl olsa olacak bunlar

Emekleminin kas ve kemik gelişimi ile etkisi olduğunu sanmıyorum ben. Benim kızım dakikalarca ayakta kalıyor. Yere sağlam basıyor. Koltuk kenarlarını tutup adım atıyor maşallah ala emeklemiyor. Ben üzülüyorum mu hayır, niye üzüleyim. Zamanı geldiğinde o da emekleyecek. Ya da emeklemeden yürüyecek bilemiyorum.

Julicim benim üst komşunun kızıda benim kızdan 3-4 ay büyük en az.
Ve o bebiş 5.5 aylıkken tay tay duruyordu.Ama yinede yaşında yürüdü.

Benim kız 8.5 aylık hala tay tay duramıyo:KK70:D

Dediğim gibi kemik kas gelişimi dışında birazda bebeklerimizin ilgisi önemli.Demekki seninkinin gözü yükseklerde:) Emeklemeden yürüyecektir belkim:)

Bende emeklese diyordu hep ama, emeklemeden önce biraz daha rahattım :) Şimdi sürekli bi yerlere gitmek istiyor.Çok yoruyor bıdık, biraz oynasın diye kime versem, hemen kaçıyolar :)

Böyle düşünme lütfen herkes bir değil.
Bakıp bakmamakla alakası olsa benimki en geç çıkarırdı dişini.Çok özenemiyorum ben ek gıdasına :KK43::-)utangac:

en büyük kasım bebeği benim mikroskobiğim 9 ayını doldurdu 10dan gün alıyo yaani ama ne emekliyo ne diş çıkardı drun dediğine göre en az 2 ayı varmış dişine emeklemesi içinse baya baya çabası var kollarının dizlerinin üzerine kalkıyo dizlerini ileri atıyo ama ellerini atmasını bilmiyo daha hiiiiiiç takmıyorum çünkü bu işler birazda genetik anne babaya benziyo bebekler bu konularda büyük oğlumda 10 aylık emeklemiş 11.5 aylık diş çıkarmış ve 13 aylıkken yürümüştü bunları bildiğim için hiiç takılmıyorum keyfini çıkar bence nasıl olsa olacak bunlar

benım kızım da kasım 6 dogumlu ıcımı rahatlattın canım saol

ben 7,5 aylık yürümüşüm kızımda hala bi gelişme yok bi ara geri ittiriyordu kendini ama sıkıldı ondanda hemen deviriveriyo yana totosunu emeklemeden yüriycek sanırım daha iyi aslında hele şimdi yaz ne kadar süpürüp silsende toz oluyo vardır bi bildiği kızımında emeklemiyordur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Off ya bizim eve kediler giriyor sürekli.Cerende fazla olmasada arada yerde emekliyor.ben pek bırakmıyorum yere mecburen.
Oyuncakları felan düşüyor hemen yıkamak zorunda kalıyorum.

Bu kediler başımıza bela oldu.Annemlerde taşıncak taşınamadı bi türlü.Şu kedilerden korkuyoum.

rahatlattını zaten o anlamda demedım senın bebısın benımkınden buyuk ama oda henuz emeklemıyor dıs cıkarmamıs o yuzden dedım

oleyyy sonunda benım oglusumda dun aksam ıtıbarıyle emeklemeye basladı. bır kac haftadır emekleme pozısyonunda yaylanıyordu. ama dun tam anlamıyla emeklemeye basladı. onu oyle gormek pesımden emekleyerek gelmesı cok guzel :)))

X