bebeği emekleyen varmı?

deniz çok komik bişey öğrendi bugünlerde, arada emekliyordu ama birkaç adım sadece, şimdi sürünürken arada tam emekleme pozisyonuna geçiyor dizler ve eller üzerine o helde ilerlemeden bir ileri bir geri bir süre yaylanıyor, inanılmaz hoşuma gidiyor bıdık:))

benimki cok tembel. dogru duzgun donmeye bıle yenı basladı emeklemesı onumuzdekı ayı bulur artık :)

hayretler içindeyim hala.tembel kıızm bugün oturararak emekledi.ellerini havaya kaldırdı ve poposuyla sürünerek koltuğa kadar gitti.gerçi 20-25 cm kadar bir yer ama olsun.aferin benim kızıma di mi...

Oğuz'um şu an 7,5 aylık ve 2 haftadır emekliyor. Hemde seri bir şekilde eskiden sürüne sürüne tırtıl gibi gidiyordu istediği yere ama şimdi vin her tarafında geiniyor. Nasıl da bu kadar çabuk büyüyorlar, inanamıyor insan. Artık beşiğinde koltuklarda tutunarak rahatlıkla kalkıp tutunarak yürüyorda ... çok büyük bir zevk küçücük bebeğinizin gelişimini böylesi görmek, sevinmek....

deniz çok komik bişey öğrendi bugünlerde, arada emekliyordu ama birkaç adım sadece, şimdi sürünürken arada tam emekleme pozisyonuna geçiyor dizler ve eller üzerine o helde ilerlemeden bir ileri bir geri bir süre yaylanıyor, inanılmaz hoşuma gidiyor bıdık:))

yağız'da aynı yaylanma hareketini yapıyor gerçekten çok komik oluyor

benim kızım şuan sadece dönüyor...Bi o tarafa bi bu tarafa...Biraz tembel sanırım benim cimcimem..

maşallah kızlar çocuklarınıza benimkinin hiç niyeti yok emeklemeye dönmüyo bile beyefendi yüzüstü yatırıyorum onu kafayı yatırıyo yana iyice dinleniyo nerdeeeee hareket etmek

selam kızlar uzuuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra merhaba
benim oğluşum 2-3 gündür koltuğa tutunup kalkıyor ve daha önce sürünürken artık emekliyor çok şükür

artık emekliyoruuuzz peşime geliyo çok güzel bişeymiş bu ama şimdilik güzel sanırım:)))

oh maşallah maşallah.bizimki tembelin de tembeli.dönmeyi de bıraktı.kolları açıp öne doğru kendini savuruyor ancak.

bizimki emeklemeyi aştı artık bacaklarının üzerine kalkıp arasından ters bi şekilde arkaya bakıyo. hani misafir gelicek denen bi hareket var ya onu yapıyo. yalnız pek acemi kaafayı yere çarpıyo çoğu kez :emir_bebek:
smile da tam uydu yani anlatmaya çalıştığım takla atma kısmını saymazsak bu
:emir_bebek::emir_bebek:

Benim kızda dönüyo etrafında dönüyo geriye geriye gidiyo ama daha öne bi çabası yok..ama sağlık olsun...ama yakında emekler gibime geliyo çünkü çok hareketli...:)

benim oğlum da 6.5 aylık başladı emeklemeye işine geldimi pire gibi işine gelmedimi tospağa gibi hız yapıyor :KK70: ama çok şekerler ya. Arada bir kafası ağır basıyor ama olsun :KK70: hepimizin bebişlerine kazasız belasız emeklemeler

bbenım kızım 8 aylık olucak nerdeyse ama daha yenı yenı ayaklarıyla kendını one atmaya basladı onceden gerı gerı surunurdu hadı hayırlısı ınsallah

benım oglusum tam anlamıyla emeklıyo artık hatta bıyere tutunarak kalkmaya calısıyo vıdeo eklemesını bılseydım eklerdım ama malesef vıdeo nasıl eklınıyo bılmıyorum

benim oğluşum emekliyor 2-3 haftadır
10 gündür de koltuklara tutunup kalkıyor ve ileri giri sıralıyor maşallah
hepsi bir olmuyor işte Allah sağlık versin de gerisi olur nasılsa

benım oglanda hala emeklemeyenlerden :) her yere done done gıdıyor bu saatten sonra emeklemek zor gelır bence. gercı ellerının ustune kalkıyo ama dızlerını kendıne cekmeyı ogrenemedı henuz

Benim tembel kızım da yeni dönmeye başladı... Bildiğiniz yüz üstü sırt üstü dönme olayı..Neredeyse 8 ay bitecek..2 yaşında filan da emeklemeye başlar artık tembelişkom:CüvCüv:

X