bebeği emekleyen varmı?

minik81

cennet kokulum
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2007
186
0
43
benim kızım yüzüstü durmayı hiç sevmiyor hemen deviriyo totosunu yana ve yüzüstü dönüyo 1-2 dk. anca duruyo sonra sıkılıyo hemen devriliveriyo tembel olcak biraz sanırım arkadaşımın bebeği 5 buçuk aylıkken emeklemeye başlamıştı her bebeğim gelişimi farklı ama benimki hep kucak hep kucak istiyo hiç emekliyemiycek sanırım :uhm::uhm::uhm:

oyle bıldıgımız gıbı 4 ayak seklınde emeklemıyor
ama yuzustu pozısyonunda falan duruyor
bıraktıgım yerde bulamıyorum o ayrı bazen sehpa bazen de sandalye altında oluyor kafamı cevırır cevırmez

Benimkinde de hiç hareket yok, daha dönmüyor bile..6,5 aylık şu anda.İyice uzanıyor, geriniyor ama sonra vazgeçiyor. Biraz tembel olacak galiba. Doktor hiç endişe etmeyin, her çocuğun gelişimi farklıdır diyor. Gerçekten de takmıyorum. Nasıl olsa zamanı gelince yürüyecek..Benim kızım anneanneyi dedeyi fazla yormamak için durduğu yerde duruyor şimdilikkaydirigubbakcemile3

benimkide asker gibi sürünüyo :) koluyla yerden destek alarak yani .çokk komik oluyo.ayak parmaklarıyla itiyo kendini ama istediği yere gidiyo.öyle kısa mesafe değil yani baya baya geziyo.4 ayak emeklemeyi de yakında yapar gibime geliyo çünkü popoyu dikip dizleride kırmayı öğrenmiş.Valla her çocuk farklı tabii.Bi program izlemiştim natıonal de kaç çeşit emekleme şekli var görseniz çok tatlılar yaa.

benimkide yüzüstü dönüp popoyu dikiyo ama pek itemiyo kendini bi ara itiyodu şimdi yapmıyo

kızz ne bu haller piroşşş deli ediyo şu kzın beni yicem onu vallaaaa ham hammm :nazar:

benimkide asker gibi sürünüyo :) koluyla yerden destek alarak yani .çokk komik oluyo.ayak parmaklarıyla itiyo kendini ama istediği yere gidiyo.öyle kısa mesafe değil yani baya baya geziyo.4 ayak emeklemeyi de yakında yapar gibime geliyo çünkü popoyu dikip dizleride kırmayı öğrenmiş.Valla her çocuk farklı tabii.Bi program izlemiştim natıonal de kaç çeşit emekleme şekli var görseniz çok tatlılar yaa.

çok güzel açıklamışsın canım denizin sürünmeside aynı şekilde ve çok hızlı artık

benim oğluş elleri ve dizleri üzerinde kalkıp başını öne attırarak emeklemeye çalışıyor ama bir iki adım gidip yorulup bırakıyor sonra hızlı bir şekilde yüzüyor pek komik halleri
ama kızım hiç emeklememiş 11 aylıkken yürümüştü her çocuk emeklemeyebilir

benimki 5 aylıkken emeklemeye başladı.şimdi 8 aya girdi sanırım yürüyecek.çok hareketli hiç durmuyo ya

Bizimkide dönerek ilerliyor, ama ne dönmek.
Odanın bir başından diğerine gitmesi 3 sn. sürüyor.
Kızımda emeklememişti, 8 buçuk aylıkken sıraladı, 10 aylıkkende yürümüştü.
Oğlumdan o kadar çabuk ümidim yok ama hiç önemli değil., sağlıklılar, eninde sonunda yürüyecekler.
Onlar yürüyüncede vayyy bizim halimize diyorum, başka bişey demiyorum...kaydirigubbakcemile3

benim oğlumda yüzüstü sürünüyor dizleri kırıyor içeri adım atmaya çalışıyor ama kafayı kaldıramıyor bu seferde çok komik oluyor hali emekler heralde biraz uğraşsa ama çok güzel adım atıyor ellerimden tut arkasından pıt pıt bütün evi geziyor çok seviyor belki emeklemeden bile yürüyebilir

benimkide biraz biraz emekliyo çok uzak gidemesede(Yoruluyor),çoğu zaman düşüyor.
ama dört ayak üzeri durmayı yeni öğrendi.önce kıçını dikmiş şekilde gitmeye çalışıyordu.ellerini kullanamıyordu.

şimdi hem dizlerini kırıyor hem de ellerini ilerletior.

oturtuyorum.pat diye kendini öne atıyor ilerlemek için.yalnız bırakmaya gelmiyor.

birde emekleme pozisyonundan oturma pozisyonuna geçerse bu iş tamam olcak galiba.

oğluşum 5 10 günlüktü sürünerek emeklemeye başladı. tam asker pozisyonu yani :) bı kaç gun sonrada normale döndü şimdide ayağa kalkmaya çalışıyo dengeyı saglıyamadıgı ıcınde hoooppp oturuyo... bıde koltuk yanına dıkilttiğimde bı kaç adım sıralıyo.. başımı cewırdıgım an baska yerdee.. gözumu ayırmamam gerek kıslarr öpüyprum bebişleeriii:emir_bebek:

baluşumun hiiç niyeti yok.dönmüyor bile.zorla döndürüyorum da birde ağlıyor zıpır.canı isterse ayaklarını tutup yuvarlanıyor.ama binde bir.emeklemesi için erken ama bu gidişle emekleyeceğini zannetmiyorum.

walla benim kızda bi poposunu iyiiii bikaldırıyo göklere sonra aahhh diyim geri gömülüyo yardım da edemiyorum garibim beni kaldır diyerek yüzüme bakıyo ...kıyamam canım yaa zaten yürüteçle evi keşfetti sürünmeye gerek yok ki :eek: :roflol:

X