benim sonum bu gidişle böyle olacak.17 haftalıkkken ve 20 haftalıkkken kız olduğunu öğrendim.vanda depremi yaşadıktan sonra ankaraya geldim ve doktorum 30. haftada ısrarla erkek dedi ve 3 kez ultrasona aldı 34. haftada başka bir doktora gittim ve o da kız dedi.yani şuan bir sürprizi bekliyorum bakalım hayırlısı=)
benim sonum bu gidişle böyle olacak.17 haftalıkkken ve 20 haftalıkkken kız olduğunu öğrendim.vanda depremi yaşadıktan sonra ankaraya geldim ve doktorum 30. haftada ısrarla erkek dedi ve 3 kez ultrasona aldı 34. haftada başka bir doktora gittim ve o da kız dedi.yani şuan bir sürprizi bekliyorum bakalım hayırlısı=)
bundan yıllar yılar önce ben ortaokula giderken sıra arkadaşımın kardeşi olucakdı zaten 2 kızlardı 3. bebeğide erkek olur belki diye yapmış annesi. dr ultrasonda doğuma kadar hep erkek demiş herşey evdeki eşyalar kıyafetler mavi olarak alınmış bebek doğmuş ve kız herkes çok şaşırmış hatta okadar kabullenemeişlerki hastane hakkında dava açılmış bebek karışdı diye mahkeme kararıyla dna testi sonucu onların çocuğu olduğu ve karışmadığı ortaya çıkmış tabi bu dediklerim 15 yıl kadar önce oluyo ozamnın teknolojisi ultrasonları belki şimdiki kadar ayrıntılı değilmişdir. çünkü yengemde ultrasonda 3 kilo gözüken bebeği 4.700 le normal doğurmak zorunda kaldı bu bahsettiğimde 10 yıl önceki bi olay. artık çok yanışlma olmuyo sanırım benim dr 3350 dedi ve 3350 dogdu ne dediyse o oldu.
benim çok yakın bi dostumun kuzenin eşide hamileydi ve kızları olcaktı herşey odasına kadar kız için alındı ki bu çok eski bi olay değil 1 veya 1.5 sene evveldi..ama doğumdan kızıyla değil oğluyla çıktı..eşyaları kaldı tabi ama mobilyaları değiştrebildiler allahtan..bende buna benzerbişey yaşadım.31 haftaya kadar 3 ayrı doktor izmirde kız dedi..ama allahtan ben hiç bişey almamıştım.sonr eşimin işi gereği tekirdağa tayin olduk.burda bi doktor buldum özel ona gidip kızımız olcak dediğinde yoo bu kız değilki dedi.ve 31.haftada kızım değil oğlum olcağını ögrendim baya zor oldu.çünkü kız olarak kabullenmiştim.ilk çocugum zaten şaşırdık baya bi..doğuma bir bucuk ay kala ögrenmiş olduk.şuan iki yaşını bitirmiş bi oğlumuz var allah bağışlarsa...benim durumumda böyle işte...belki burdaki doktora gitmesem doğumda şok yaşardım bende.ha bu arada benim kuzenim doğum yaptıgım hastanede çalışıyo ve doğumumu saniye saniye çekti kameraya...öyle bi şok olsaydı bile karıştımı tereddütü olmazdı en azından...
belkim ikizdir her seferinde doktorlara bi tanesi görüküyordur
yorum çok hoş.okuyunca bi kahkaha patlattım.konu sahibi arkadaşım ben de daha önce böyle süprizlerle karşılaşanları duymuştum.bebeğin sağlıklı olsun da cinsiyeti süpriz olsun annesine:)
merhaba..
kızlar başlığa ne yazacağımı şaşırdım.inanın cümle kurmakta zorlandım..oldu mu ki
demek istediğim;bebeğinizi erkek beklerken,doktorların ısrarla 'erkek' dedikleri halde,tüm hazırlıkları tamken bebeği kız doğan var mı ?
yada tersi ?
çok nadirde olsa böyle yanılmalar oluyor -muş-
merak ediyorum çıkacak mı ..
Merak ettim kızınızı oldu oglunuzmucanım benim doktorum kesinlikle kız diyor.ondan önceki iki doktorda kız dedi.ben kıza hazırladım kendimi ama bi acaba hep var nedense içimde !
cinsiyetin belli olmadığı dönemde bu çin,rus takvimlerine bakıyordum erkek çıkıyordu.ben zaten hep erkek olacakmış gibi hissediyordum.doktorda erkek diyince tamam dedim,çokta mutlu oldum.herkeze söyleyiverdimama gebelik ilerleyince doktorum bu kız dedi ! çok şaşırdım..büyük boşluk yaşadım.şimdi ise alıştım kızıma
şimdi de beni gören herkez erkek bu diyor.kafam karışıyor yani.. hayırlısı olsun bakalım.eğer erkek olursa pembeler içine düşecek kuzum