Doğuma Hazırlık bebeği doğduğunda beklemediği cinsiyetle karşılaşanlar var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kimse

sevdiğim baba oldu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.424
34
merhaba..

kızlar başlığa ne yazacağımı şaşırdım.inanın cümle kurmakta zorlandım..oldu mu ki :KK37:

demek istediğim;bebeğinizi erkek beklerken,doktorların ısrarla 'erkek' dedikleri halde,tüm hazırlıkları tamken bebeği kız doğan var mı ?

yada tersi ?

çok nadirde olsa böyle yanılmalar oluyor -muş-

merak ediyorum çıkacak mı ..:KK31:

Son düzenleme:
benim sonum bu gidişle böyle olacak.17 haftalıkkken ve 20 haftalıkkken kız olduğunu öğrendim.vanda depremi yaşadıktan sonra ankaraya geldim ve doktorum 30. haftada ısrarla erkek dedi ve 3 kez ultrasona aldı 34. haftada başka bir doktora gittim ve o da kız dedi.yani şuan bir sürprizi bekliyorum bakalım hayırlısı=)

benim sonum bu gidişle böyle olacak.17 haftalıkkken ve 20 haftalıkkken kız olduğunu öğrendim.vanda depremi yaşadıktan sonra ankaraya geldim ve doktorum 30. haftada ısrarla erkek dedi ve 3 kez ultrasona aldı 34. haftada başka bir doktora gittim ve o da kız dedi.yani şuan bir sürprizi bekliyorum bakalım hayırlısı=)

:KK1: belkim ikizdir her seferinde doktorlara bi tanesi görüküyordur :KK1:

öncelikle geçmiş olsun canım.

peki canım bu muammada bebek için hazırlıklarını nasıl yapıyorsun ?

bana da ilk erkek demişti doktorlar.sonra kız dediler.
tipime bakan erkek demeye devam ediyor ve içimde hep erkek olacakmış gibi bir his vardı.
dı diyorum çünkü artık kendimi kıza çok alıştırdım.

doktorada,erkek gibi geliyor dedim.inceledi ve 'buradan erkek çıkmaz'dedi.çok emin konuştu.

böyle şeylerle karşılaşanlar oluyormuş,bakalım yazan olacak mı.

peki sen kız mı erkek mi istiyorsun ? doğumuna nekadar kaldı.durumu bizimle paylaş,unutma tamam ?

Son düzenleme:
bundan yıllar yılar önce ben ortaokula giderken sıra arkadaşımın kardeşi olucakdı zaten 2 kızlardı 3. bebeğide erkek olur belki diye yapmış annesi. dr ultrasonda doğuma kadar hep erkek demiş herşey evdeki eşyalar kıyafetler mavi olarak alınmış bebek doğmuş ve kız herkes çok şaşırmış hatta okadar kabullenemeişlerki hastane hakkında dava açılmış bebek karışdı diye mahkeme kararıyla dna testi sonucu onların çocuğu olduğu ve karışmadığı ortaya çıkmış tabi bu dediklerim 15 yıl kadar önce oluyo ozamnın teknolojisi ultrasonları belki şimdiki kadar ayrıntılı değilmişdir. çünkü yengemde ultrasonda 3 kilo gözüken bebeği 4.700 le normal doğurmak zorunda kaldı bu bahsettiğimde 10 yıl önceki bi olay. artık çok yanışlma olmuyo sanırım benim dr 3350 dedi ve 3350 dogdu ne dediyse o oldu.

bundan yıllar yılar önce ben ortaokula giderken sıra arkadaşımın kardeşi olucakdı zaten 2 kızlardı 3. bebeğide erkek olur belki diye yapmış annesi. dr ultrasonda doğuma kadar hep erkek demiş herşey evdeki eşyalar kıyafetler mavi olarak alınmış bebek doğmuş ve kız herkes çok şaşırmış hatta okadar kabullenemeişlerki hastane hakkında dava açılmış bebek karışdı diye mahkeme kararıyla dna testi sonucu onların çocuğu olduğu ve karışmadığı ortaya çıkmış tabi bu dediklerim 15 yıl kadar önce oluyo ozamnın teknolojisi ultrasonları belki şimdiki kadar ayrıntılı değilmişdir. çünkü yengemde ultrasonda 3 kilo gözüken bebeği 4.700 le normal doğurmak zorunda kaldı bu bahsettiğimde 10 yıl önceki bi olay. artık çok yanışlma olmuyo sanırım benim dr 3350 dedi ve 3350 dogdu ne dediyse o oldu.

hayretler içinde okudum ! vay bee.. şimdiki teknolojinin yanılma payı düşük ama..

benim çok yakın bi dostumun kuzenin eşide hamileydi ve kızları olcaktı herşey odasına kadar kız için alındı ki bu çok eski bi olay değil 1 veya 1.5 sene evveldi..ama doğumdan kızıyla değil oğluyla çıktı..eşyaları kaldı tabi ama mobilyaları değiştrebildiler allahtan..bende buna benzerbişey yaşadım.31 haftaya kadar 3 ayrı doktor izmirde kız dedi..ama allahtan ben hiç bişey almamıştım.sonr eşimin işi gereği tekirdağa tayin olduk.burda bi doktor buldum özel ona gidip kızımız olcak dediğinde yoo bu kız değilki dedi.ve 31.haftada kızım değil oğlum olcağını ögrendim baya zor oldu.çünkü kız olarak kabullenmiştim.ilk çocugum zaten şaşırdık baya bi..doğuma bir bucuk ay kala ögrenmiş olduk.şuan iki yaşını bitirmiş bi oğlumuz var allah bağışlarsa...benim durumumda böyle işte...belki burdaki doktora gitmesem doğumda şok yaşardım bende.ha bu arada benim kuzenim doğum yaptıgım hastanede çalışıyo ve doğumumu saniye saniye çekti kameraya...öyle bi şok olsaydı bile karıştımı tereddütü olmazdı en azından...

Son düzenleme:
benim çok yakın bi dostumun kuzenin eşide hamileydi ve kızları olcaktı herşey odasına kadar kız için alındı ki bu çok eski bi olay değil 1 veya 1.5 sene evveldi..ama doğumdan kızıyla değil oğluyla çıktı..eşyaları kaldı tabi ama mobilyaları değiştrebildiler allahtan..bende buna benzerbişey yaşadım.31 haftaya kadar 3 ayrı doktor izmirde kız dedi..ama allahtan ben hiç bişey almamıştım.sonr eşimin işi gereği tekirdağa tayin olduk.burda bi doktor buldum özel ona gidip kızımız olcak dediğinde yoo bu kız değilki dedi.ve 31.haftada kızım değil oğlum olcağını ögrendim baya zor oldu.çünkü kız olarak kabullenmiştim.ilk çocugum zaten şaşırdık baya bi..doğuma bir bucuk ay kala ögrenmiş olduk.şuan iki yaşını bitirmiş bi oğlumuz var allah bağışlarsa...benim durumumda böyle işte...belki burdaki doktora gitmesem doğumda şok yaşardım bende.ha bu arada benim kuzenim doğum yaptıgım hastanede çalışıyo ve doğumumu saniye saniye çekti kameraya...öyle bi şok olsaydı bile karıştımı tereddütü olmazdı en azından...

Allah bağışlasın.benimde 1 kızım var ve 26 haftalık hamileyim.bu bebeğin erkek olması için uğraştık biraz.diyet yumurta takibi felan... ama 3 doktorda kız diyor.çin ve rus takvimine görede erkek ve görenlerde erkek mi diyor.bende eşimin tayini nedeniyle izmirdeyim.hiç umudum yok ama yazınızı okuyununca acaba diyorum bir ihtimal oabilirmi.gerçi kız olmasına da çok alıştım daha şimdiden ne hayaller kuruyorum kızlarımla ama olursada iyi olur:KK1::KK1::KK1:

:KK1: belkim ikizdir her seferinde doktorlara bi tanesi görüküyordur :KK1:

:KK1:yorum çok hoş.okuyunca bi kahkaha patlattım.konu sahibi arkadaşım ben de daha önce böyle süprizlerle karşılaşanları duymuştum.bebeğin sağlıklı olsun da cinsiyeti süpriz olsun annesine:)

:KK1:yorum çok hoş.okuyunca bi kahkaha patlattım.konu sahibi arkadaşım ben de daha önce böyle süprizlerle karşılaşanları duymuştum.bebeğin sağlıklı olsun da cinsiyeti süpriz olsun annesine:)

canım benim doktorum kesinlikle kız diyor.ondan önceki iki doktorda kız dedi.ben kıza hazırladım kendimi ama bi acaba hep var nedense içimde !
cinsiyetin belli olmadığı dönemde bu çin,rus takvimlerine bakıyordum erkek çıkıyordu.ben zaten hep erkek olacakmış gibi hissediyordum.doktorda erkek diyince tamam dedim,çokta mutlu oldum.herkeze söyleyiverdim:KK1: ama gebelik ilerleyince doktorum bu kız dedi ! çok şaşırdım..büyük boşluk yaşadım.şimdi ise alıştım kızıma:KK16:
şimdi de beni gören herkez erkek bu diyor.kafam karışıyor yani.. hayırlısı olsun bakalım.eğer erkek olursa pembeler içine düşecek kuzum :KK9::KK9::KK9:

benim doktorumda bes bucuk aya kadar hep kiz dedi
turkiyeye tatile gitmistim orda bi ultrasona girdim doktor % 99 erkek dedi ..
dondum tekrar kendi doktoruma gittim ona anlattim
bidaha bakalim dedi ultrasona aldi gostermiyor bacaklari kapali ama bana kiz gibi geliyor dedi
icime hep erkek doguyordu .. ruyalarimda hep oglum diye seviyordum ve oglusum dogdu ..

selam canim. ben simdi 32. haftada hamileyim.
14. hafta doktor erkek dedi ama buyudukce belki degisebilir dedi ilerki zamanlarda soylicem dedi,
5 aylikken hastanede baska bir doktor erkek dedi,
bir dahada gostermedi, simdi catlicam meraktan kizmi erkekmi diye:-(
birdahaki terminim bu ayin 30unda:-(

16 haftalık hamileyim kesin olmamakla beraber erkek gibi dedi doktor çarşamba tekrar gideceğim bakalım hayırlısı..çin takvimine göre kız görünüyordu aslında çok etkilenmiştim :) sanırım en iyisi 8 ay olana kadar alışveriş yapmamak ..doktorlar yanılabiliyorlar :)

Bana annem hamileykene hep erkek demişler bütün ultrasonlarda ama ben olmuşum işte :) kardeşim erkek onada hep kız dediler ama erkek doğdu hatta öyleki annem ayıldığında oğlun oldu dediler de inanmadı yalan söylüyorsunuz getirin kızımı bana diye sayıkladı :)

merhaba..

kızlar başlığa ne yazacağımı şaşırdım.inanın cümle kurmakta zorlandım..oldu mu ki :KK37:

demek istediğim;bebeğinizi erkek beklerken,doktorların ısrarla 'erkek' dedikleri halde,tüm hazırlıkları tamken bebeği kız doğan var mı ?

yada tersi ?

çok nadirde olsa böyle yanılmalar oluyor -muş-

merak ediyorum çıkacak mı ..:KK31:

kızın mı oldu oğlun mu peki=?

Hep bunu yaşayan var mı merak ederdim, kuzenimin başına geldi. Doğuma kadar 3 ayrı doktor kesin erkek dedi ama kızı oldu. Yani en iyi cihazda olsa en iyi dr da olsa yanılma oluyormuş.

canım benim doktorum kesinlikle kız diyor.ondan önceki iki doktorda kız dedi.ben kıza hazırladım kendimi ama bi acaba hep var nedense içimde !
cinsiyetin belli olmadığı dönemde bu çin,rus takvimlerine bakıyordum erkek çıkıyordu.ben zaten hep erkek olacakmış gibi hissediyordum.doktorda erkek diyince tamam dedim,çokta mutlu oldum.herkeze söyleyiverdim:KK1: ama gebelik ilerleyince doktorum bu kız dedi ! çok şaşırdım..büyük boşluk yaşadım.şimdi ise alıştım kızıma:KK16:
şimdi de beni gören herkez erkek bu diyor.kafam karışıyor yani.. hayırlısı olsun bakalım.eğer erkek olursa pembeler içine düşecek kuzum :KK9::KK9::KK9:
Merak ettim kızınızı oldu oglunuzmu

X