• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeği annesine çok bağlı olan varmı

filizadm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
65
3
86
41
Kastamonu
kızlar benım kızım şuan 1 yaşında ama bana çok bağlı sanırım ben olmazsam odada durmuyo sureklı peşımde benı göremezse ağlıyo wcye bıle yanımda gıdıyo sızce bu durum normalmı sıznde boylemı .zaamnla geçer inşalalh bu kadar bağlı olması ıyı değil dıye duşunuyorum.

inşalh düzelir canım zor bi durum benim bi akrabamın 4 yaşındaki kızada aynen böyle 4 senedir ...seni korkutmak istemem..ama ileride düzelebilirde her çocuk bir olmaz

benım arkadasın bebegıde yanlız kaldımı aglıyo cok annesı yanından ayrılsın odada yanlız kalamıyomus umarım duzelır endıselenme

Güzelim bu pekte iyi bir durum değil. Arkadaşımın oğluda böyleydi, önceleri küçüktür diye önemsemedi, bu sene ana sınıfına başladı tabiki dertlerde aynen başladı.
Anasınıfından çıkınca işyerine geliyor (okula gitmemek için elinden geleni yapıyor tabiki) inanırmısın babasının yanından bir saniye ayrılmıyor, müdür çağırıyor babasının paçasında buda içeri giriyor, adam tuvalete gitse peşinde sanki yapışık gibiler. Adam iş yapamaz oldu.
Bugün baktım müdürün kapısında duruyor, babası içeriye girmiş kapıda onu bekliyor, tabi kapı açık. "Gel bakim buraya bekleme orada müdür kızar" dedim. Tabi hiç kaale almadı, bende kızdım "babanı rahat bırak içerde işte neden kapıda duruyorsun" dedim. Ben kızınca kapının yanından çekildi başladı ağlamaya. Hiç oralı olmadım. Çünkü yaş itibariyle bu durumu çoktan aşmış olması lazım.
Kısacası sen önce kısa aralıklarla sonraları bu aralıkları uzatarak güvendiğin bir yakınına bırakıver. Sana bağımlılığından vazgeçsin, ileride sorun çekmezsin.

benim kızımda bana çok düşkün ama kendi kendine zaman geçirmeyi öğrenmesi için çalışıyorum a.sçünkü hiçbir iş yapamıyordum :1no2:şimdi biraz alıştı ağlasa da tepinse de çok tepki vermiyorum, ilgilenmemeye çalışıyorum.gamyoncuiremsu

benim kızım 3.5 yaşında o bana bağlı ben ona bağlı....

canım galiba çalışıyorsun muhtemelen tüm gün seni özlüyordur o yüzdende akşamları hep seninle olmak istiyordur..

benimde 1 yaşında kızım var ve aynı durumu yaşıyoruz denebilir... akşamları eve gittiğimden peşimden hiç ayrılmıyor pıtır pıtır gezinip duruyor arkamda... ayyy canım kızım benim... off zaten çok özledim bugün meleğimi .. :)))

benim kizimda 7,5 aylik dogdugu andan beri anneci bir bebek heran dizdize gozgozeyiz wc bile benle geliyor dizimin dibinde tv seyrederken kucagimdadir saatlerce kimildamadan durur yeterki yanimda olsun babasina gider ama goz bendedir kucagima atlamak icin koynumda uyusun bayilir gunlerce yatsa kalkmaz aslinda sikayetcide degilim buyuk ask bizimkisi

ben çalışmıyorum evdeyım sureklı benle oyuzden galba bana çok bağlı neyse çok şikayetçı değilim artık herkesın bebeğınde oluyo sanırım boyle şeyler.ıyıkı var bıtanem benım..

Back