Bebeğe oda yapmalı mı yoksa büyümesini mi beklemeli?

Bebek mobilyaları pek kullanışlı değil evet. En küçük kardeşimde annem almıştı ondan dolayı biliyorum. Şuan odası var boş. Bakalım eşya olayında acele etmemeye karar verdim teşekkür ediyorum yorum için

Eminim çok zor olmuştur. İkinci bir çocuk düşünmüyorum ancak beb mağaza gezmekten nefret ederim. Muhtemelen mobilyalarını da internetten alacağız

Çok teşekkür ediyorum

Montessori tipi bir yatağın bazanın yanına koyulduğunu hiç duymamıştım. İmkansız çünkü sığması. Alacağım yatak bebek yatağı değil ki normal tek kişilik bir yatak O yüzden anne yanı minik beşiği almak mantıklı geldi bana.En azından küçüklük dönemi için.İşim bitince satmak çok kolay Yorumunuz için çok teşekkür ederim amin inşallah

Bu arada Montessori yatagi kaç yaşına kadar kullanabilecek?
Teknik bilgi 15 ine kadar diyordu dün bakmıştım ama tecrübeler daha doğru sonuç veriyor merak ettim.
Bu yaptıracağınız yatağa bağlı bir durum. Ben tek kişik yatak boyutunda yaptırmayı planlıyorum. Modern ve dönüştürülebilir bir dekorasyonla ergenliğini de çok rahat geçirebilir böylece.

Açıkçası maddi imkanlar ve oda sayısı el veriyorsa büyüyen beşik almak mantıklı geliyor.
En azından gündüzleri veya evde ilgilenecek başka birisi olunca odanızda dinlenmeye geçebilirsiniz.

Ben ilk 6-7 ay anne yanı park yatakta yatırıp oda yapmayacağım. Sonra yapmayı planlıyorum.
14 haftalığız ama henüz bir çorap bile almadım Daha çok erken olduğunu düşünüyorum.

Sorun mobilya veya park.yatak olmasi degill yalniz bende parkyatakta vardı oturma odasi icin.sattim fazla diye. Mobilya kullanissiz degil yalniz cocuk icin bi oda olmasi daha iyi. Ilerde ugrasmaktansa simdiden ayarlamak daha iyi. Bunu anlatmak istemistim. . Bu arada rica ederim

bence yapmayın çocuğunuz doğsun belli bir zaman geçsin birbirinizi tanıyın. belki çok huysuz olacak ayrılmayacak belki çok sakin olacak hemen ayrılacak odalarınız. yaşadıkça karar verin. park yataklarını en az 3 sene kullanırsınız içi geniş olanlarını tercih edin.

Aynen öyle bir eksisi yok ve hazır olmuş oluyor daha sonra uğraşmak yerine ve çocuk daha rahat adepte oluyor hep gördüğü için.
Montesori yatak yaptırırken de parmaklık hiç yaptırmayın yanına kalın yastık yaptırın bence, çok daha kullanışlı oluyor. İlle parmaklık olsun derseniz sadece önüne çıkarılabilir tarzda yapın ama diğer üç taraf minder olsun. muhtemelen görmüşsünüzdür ama yine de isterseniz örnek atarım .

Teşekkür ediyorum gördüm evet

bazayla birleştirmekten bahsetmemiştim. Bazanın yanında bir yerde olursa kalkıp geri yatması kolay olur diye demiştim. Ben hala emziriyorum öyle yapıyorum. Bizim yatağımıza çok yakın onun yatağı

bazayla birleştirmekten bahsetmemiştim. Bazanın yanında bir yerde olursa kalkıp geri yatması kolay olur diye demiştim. Ben hala emziriyorum öyle yapıyorum. Bizim yatağımıza çok yakın onun yatağı
Yok bende aynı şeyi dedim zaten ama montessori yataklar çok yerinden hareket ettirilebilecek odadan odaya taşınabilecek yataklar değil. Belki siz küçük bir yatak kullanıyorsunuzdur. Ancak benim imkansız tek kişilik bir yatağın bazanın yanına sığması. Daha sonra kendi odasına götürmek için tekrar sökülmesi monte edilmesi filan gerek. Sizin dediğiniz durumda anne yanı beşikleri daha uygun grliyor bana

Tabii siz nasıl rahat edecekseniz öyle yapın
benimki çok kolay taşınıyor. Tek kişilik yatak boyutunda o yüzden demiştim, hepsi aynı olmayabilir

Tabii siz nasıl rahat edecekseniz öyle yapın
benimki çok kolay taşınıyor. Tek kişilik yatak boyutunda o yüzden demiştim, hepsi aynı olmayabilir
Tabi tabi olmayabilir şimdi her yatağın bin türlü çeşidi var. Belki ben görmemişimdir öyleTeşekkürler zamanınızı ayırdınız

Oğlum 3.5 yaşında hala her gün odasını ayırıyorum çocuğumu gece yanımıza taşırken uyanıyor ben odamı seviyorum niye alıyorsunuz beni diyor oğlum bizi değil biz onu bırakmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…