Merhaba, ben henüz heryolu denemiş değilim aslında. 5 aydır kendi çapımızda deniyoruz. Ama her ay biraz daha endişe kaplıyor. Acaba niye hala olmadı, yoksa bir sorun mu var?? diye sorguluyorum kendimi ister istemez. Birkaç gün önce ilk doktor muayenemi oldum. Tam da o gün yumurtam çatlamış ve o akşamı değerlendirdik. Bat 4 mart. Yine bir hüsran mı yoksa tatlı bir heyecan mı bekliyor beni bilmiyorum. Her kadın anneliği tatsın inşallah.
ilk olucak Allah kısmet ederse... çok özeniyorum, arkadaşlarımın hemen hepsi yakın zamanda bebek sahibi oldular. benim de kucağım dolsun artık istiyorum, sağlıklı bir bebişim olsun inşallah. sen anne olan şanslılardansın sanırım.umarım yaşarsın bu mutluluğu bilmiyorum ilk çocuğunmu ama hayatta herkesin yaşaması gereken bir duygu
ilk olucak Allah kısmet ederse... çok özeniyorum, arkadaşlarımın hemen hepsi yakın zamanda bebek sahibi oldular. benim de kucağım dolsun artık istiyorum, sağlıklı bir bebişim olsun inşallah. sen anne olan şanslılardansın sanırım.
inşallah en kısa zamanda gelir bebişin. demek ki ne zaman olucağı belli olmuyor. mesela sen daha önce hamile kalmışsın bir sorun yok demek ki ama 2. si bekletiyor, hemen de olmayabiliyor demek ki. ama benim gibi ilk kez deneyenler niye olmuyor diye aşırı endişeye kapılıyoruz. acaba bir sorunumuz mu var, bende mi eşimde mi diye kendimizi yiyoruz içten içe. sence 5 ay endişelenmem için erken mi? daha beklemeli miyim doktora gitmek için?benim 9 yaşında bir kızım var bende ona kardeş düşünüyorum ekimden beri bıraktım korunmayı öncesinde kah korundum kah korunmadım ama ekimden beri tamamen bıraktım bekliyorum bakalım önceden hiç düşünmezdim ama şimdi ne okusam deneyeyim diyorum bir de yaş fazla olunca daha çok korkuyor insan
inşallah en kısa zamanda gelir bebişin. demek ki ne zaman olucağı belli olmuyor. mesela sen daha önce hamile kalmışsın bir sorun yok demek ki ama 2. si bekletiyor, hemen de olmayabiliyor demek ki. ama benim gibi ilk kez deneyenler niye olmuyor diye aşırı endişeye kapılıyoruz. acaba bir sorunumuz mu var, bende mi eşimde mi diye kendimizi yiyoruz içten içe. sence 5 ay endişelenmem için erken mi? daha beklemeli miyim doktora gitmek için?
26 yaşındayım. evleneli 1yıl 8ay oldu. 1 yıl olmadan istemiyordum zaten ve çevreme de öyle söylüyordum ama aylardır herkes soruyor, 1 yıl geçti hadi ne zaman bebek gelcek diye. ben de kimseye söyleyemiyorum olmuyor diye. arkadaşımın denedikleri ilk ay gebe kaldı. ben nie kalamadım diye çok kötü hissediyorumsakın endişelenme benim ilk bebeğimde 1 sene sonra geldi kaç yaşındasın bilmiyorum ama 35 yaşa kadar 1 sene çok normal sonra araştırmaya başlıyorlar bana birde doktorum senin tedavisiz olmaz dedi ama oldu o yüzden hiç endişeye kapılma
26 yaşındayım. evleneli 1yıl 8ay oldu. 1 yıl olmadan istemiyordum zaten ve çevreme de öyle söylüyordum ama aylardır herkes soruyor, 1 yıl geçti hadi ne zaman bebek gelcek diye. ben de kimseye söyleyemiyorum olmuyor diye. arkadaşımın denedikleri ilk ay gebe kaldı. ben nie kalamadım diye çok kötü hissediyorum
Çok teşekkür ederim dinlediğin için. çok haklısın. genelde kendimi telkin ediyorum, sıyrılıyorum olumsuz düşüncelerden ama az önce o gebe kalan arkadaşım aradı, bebeğinin cinsiyeti belli olmuş kız mış. onunla konuşunca yine duygulandım. Allah sana da kısmet etsin en kısa zamanda bana da. evladına da uzun sağlıklı ömür versin. kendine iyi bak.olmuyor demek için çok erken 1 yıl doğalına bırak bakalım ben ne diyorum doktor olmaz dedi bana ama ben o dedikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim yaşın daha çok genç 10 yaş var aramızda arkadaşını söylemişsin herkesin yapısı farklı ayrıca allah vereceği zamanı bilir inşallah sanada verecek bir bebek unutmadan şunuda söyleyeyim endişe ve kaygı kadında bir salgıya neden oluyor ve oda bebek olmasını engelliyor unutma rahat olmalısın
Çok teşekkür ederim dinlediğin için. çok haklısın. genelde kendimi telkin ediyorum, sıyrılıyorum olumsuz düşüncelerden ama az önce o gebe kalan arkadaşım aradı, bebeğinin cinsiyeti belli olmuş kız mış. onunla konuşunca yine duygulandım. Allah sana da kısmet etsin en kısa zamanda bana da. evladına da uzun sağlıklı ömür versin. kendine iyi bak.
Arkadaslr 8 ayimiz di bu ay cok umutluydum gun asiri calistik ama geldi bugun kirmzilr tamda gununde yine husran napmaliyim szce yumurtlamayi kacirms olmamz imknsz bu seklde calisip yinede gebe kalamayn varmi ? :////
Arkadaslr 8 ayimiz di bu ay cok umutluydum gun asiri calistik ama geldi bugun kirmzilr tamda gununde yine husran napmaliyim szce yumurtlamayi kacirms olmamz imknsz bu seklde calisip yinede gebe kalamayn varmi ? :////
Dolu var arkadasim.hic canini sikma.bende gun asiri iliskiye girdim.demekki daha zamani var.guzel dusun.adetin bitsin calismalara devam et.bigun bizde o duyguyu yasicaz allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?