- Konu Sahibi vasfiye teyze
-
Canim ondan ogluma almistik hic binmedi agliyodu.
Kizimda denedim inip kendi itmek istiyor:)bende kuzenime verdim
Her cocuk bir degil sevenlerde var
iyi dusunmussun islh memnun kalirlar.hediye almak zordur ama cocuklar herseyi begenirler ben ogluma corap aldigimda bile bayiliyor opuyor beni:)
Eğlenceli müzikli klozet alabilirsin ..
Fisher Price Piyano alabilirsin ..
İlk adım ayakkabısı her zaman saklanır ilk adım ayakkabısı olabilir ..
canım çok teşekkür ederim fikirlerin içino bisikletlerden 400 tlye olanda var 200 tlye olanda var, yarın bakayımda artık içime sinmezse eğitici oyuncak alırım bende. :)
Bence altin kupeler falan al:)
Ne insanlar var ozyigenine 1 toka almiyor.senin ufaklik cok sansliki onu seven bi yakini var ugrasiyosun arastiriyosun.ne alirsan begenerek iyigunlerde kullansin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aa bak o hiç gelmedi aklımaama ortalama fiyat ne kadardırki, atasaya fln baksam? bir fikrin var mı? :44:
Yok canim bir fikrim malesef.. Turkiyede olmadigim icin tavsiye veremem.
Ama illaki her butceye uygun bir altin taki vardir.
Uzun sure saklasin istemisin onun icin altin tavsiye ettim.
Ogluma dogum gununde bileklik gelmisti hala saklariz guzel anilar arasinda hep ordan aklima geldi.
merhaba KK'nın yaratıcı fikirleri olan bayanlarısizlere birşey danışmak istiyorum 1 yaşındaki kız bebeğe doğum günü hediyesi ne önerirsiniz? kıyafet tarzı değil istediğim, ömür boyu saklanabilecek bir şey olabilir ya da elektronik... salıncak gibi? yeğenim sayılır o bebek maximum bütçe de 200 tl. internet sitelerinden alamam çünkü yarın vereceğim hediyesini miniğin :26:
Canım bence kesinlikle altın bi küpe kız çocuklarının ilk ve unutulmaz hediyesi oluyor hemde uygun minik olduğu için
eğer bisiklete gücüm yetmezse altın küpelere bakacağım :) güzel bir not eşliğindde veririm 18inde de okur hem
Mutlaka at almanisi tavsoye ederim
ogluma bir yas dogumgununde aldik 6 aydir bikmadigi tek sey
İsim yazılı künye..
Bir bebeğe verilebilecek, ömür boyu saklanabilecek yegane hediye..
Ama künyeler ne kadar bilmiyorum..
Ben yeğenine her doğum gününde çeyrek takip kurtuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?