Bebeğe doğum günü hediyesi? dert oldu bana...

Bu arada harikasin.. Benim gorumcem gayet alabileceği halde ve sevdiği halde e-bebekten 8.5 liralık şort pijama almıştı oglumun 1.yasinda, diğer oglumada kıytırik plastik kamyon..😳😳

ben sakınmam paramı kimseden, o yüzden imkanım elverdikçe alabileceğim en güzel şeyi almaya çalışırım, teşekkür ederim bu arada :54:

altın bebek iğnesi alabilirsin çok şirinler nazar boncuklu Allah yazılı olanlar bayılıyorum
hem bebişlere çok yakışıo
hemde ömürlük güzel bir hatıra

yada küpe al kulaklarını deldirmeyede sen götürürsün madem yeğenin gibiymiş ilk küpeleride senden olur:16::16:

yada küpe al kulaklarını deldirmeyede sen götürürsün madem yeğenin gibiymiş ilk küpeleride senden olur:16::16:

günübirlik gideceğim için ben götüremem kulaklarını deldirmeye, kulakları da henüz delik değil ama...
yarın gezerken karar vereceğim artık
1. üç tekerlekli bisiklet
2. sallanan at
3. akıllı oyuncaklar
4. altın küpe
artık gezerken karar veririm bunlardan birine, extra birşeyde çıkabilir yani benim gibi kararsız bir insan için :52:

ben sakınmam paramı kimseden, o yüzden imkanım elverdikçe alabileceğim en güzel şeyi almaya çalışırım, teşekkür ederim bu arada :54:

ama istanbulda değilimki ben....

Tuh valla onceden olsa foto çeker beğenirseniz alır yollardim ben yeterki bebisler sevinsin.. Benimde iki oglum var, onları gulerken görmek bu hayatın anlamı.. Valla netten bakın belki yaşadığınız sehirde vardır. Sevgiler

Tuh valla onceden olsa foto çeker beğenirseniz alır yollardim ben yeterki bebisler sevinsin.. Benimde iki oglum var, onları gulerken görmek bu hayatın anlamı.. Valla netten bakın belki yaşadığınız sehirde vardır. Sevgiler

baktım şimdi Ankarada varmıış :) siteyi inceliyorum beğendiğim birşey olursa o avmye uğrarım önce :) :52:

Back