11 aylık taze anne olarak yazıyorum bunu, belki 1 tık uzun olabilir ama kusura bakma.
Kv ile aramda hiç büyük sorunlar olmadı, her zaman saygılıydık birbirimize karşı. Sizinki gibi Anne kız bağımız yoktu ama kanlı bıçaklı da olmadık hiçbir zaman.
ben zor hamile kaldım, 3 sene sürdü çocuğuma kavuşmam. Her iki tarafta da ilk torun filan. her neyse, herkeste bi “doğur biz bakarız, bakıcı sokmayız, yardımcı oluruz” lafları kv dahil tabii. Doğum yaklaştıkça kv başta “annen gelsin kalsın hastanede” demeye başladı, neyse tabii ki annemi isterdim Kv değil. Doğurdum, pandemi bitmişti ama tedbirler sürüyordu, o yüzden hastaneye misafir 5 dk süreli alıyorlardı. Kv de 5 dk gördü gitti. eve çıktım, misafir gibi doğumdan 1 hafta kadar sonra geldi çeyrek taktı, mamasını yedi, elini ağzını sildi kalktı gitti. Otur kızım sen sezeryanlısın bile demedi. annem hep yanımdaydı, işe başladım yarım gün gidiyorum derken eşimin okulu tatile girdi, yazın bebeğe eşim baktı. Sonra kv armudun sapı, üzümün çöpü diye diye doğumdan ekim ayına kadar toplamda bana 4 kez geldi çocuk bakmaya. O da bin bir Naz niyazla. kapıdan alıp kapıya bırakıyorduk. her geldiğinde benim baktığım insan sayısı katlanmış oluyordu ve 2 kez sinir krizi geçirdim, bayılmaların baş gösterdi filan. Derken rahatsızlandı, annem yine idare etti. İyileşti artık gelmesini bekliyoruz filan, maddi anlamda da bakıcı için zorlanacağız ve hadi zorlansak da tutmak zorundayız tamam ama çocuğum 7 aylık filan, nasıl güvenirsin el aleme? Dövse dili yok, beslemese dili yok… Zaten küçük olduğu için bakıcı bulamadık da. En sonunda çocuğun bakımıyla ilgili kv “o sizin probleminiz” dedi. Kabaklar orada kırıldı. Doğursun bakacağız’dan o sizin probleminiz’e dönen bir kv. Yaklaşık 4 aydır asla görüşmüyoruz, o kadar üzüntülü dönemler atlattık ki, ben üzüntüden Gül hastalığına yakalandım, eşim acayip kilo verdi filan. Annem sağ olsun 11 aydır benimle birlikte ve her hafta pazartesi gelip cuma kendi evine gidiyor çünkü başka bir ilçede oturuyor.
lafın kısası sakın Kv’ne güvenme, sakın şöyle bakar böyle bakar deme. Şimdi Gül yüzlü olup yarın yüzüne tükürmeyeceği ne malum?.. benim kv bizi hayatından çıkarmak için resmen eltimi almayı beklemiş Ki yine diyorum asla problemlerimiz olmamıştı.